NeRv1 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: 2slow and 2furious Salutare , bine ai venit si multa bafta :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: 2slow and 2furious :W da o poza cu mitu toata O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: 2slow and 2furious :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: 2slow and 2furious :W ...si te asteptam pe la sedinta de joi...:) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious de fapt e o suzi, am scris la inceput 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious :off , nu veneai de catre talmaciu azi pe la 17.30-18?,am vazut una bucata vitara albastra ...semana cu a ta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious ba da.fui la vl la tara la un prieten.frumos si relaxant 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious :h5 ...erau 2 nebuni pe camp cu pajero...paralel cu soseaua... :ha: :ha: :ha: ...eu cu lVxlV... p.s .mi-a sarit in ochi latimea la roti a vitarei,desi te-am vast in oglinda ...ai trecut ca fulgerica... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious si yo v-am vazut.o ardeam putin ca am fost plecat 3 zile si mi-era dor de casa( de fapt de un dus cald).in parcare la sopa.probabil ata era aia in miscare( mergfeai paralel cu drumul. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious exact...am plecat peste camp inspre sibiu ca imi era dor de zgaltaiala dupa o luna de stationare,sa vad ce zic baietii joi de o iesire in week end,...poate vii si tu cu noi daca nu ai altceva mai bun de facut. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious rotile sunt doar 265 dar impreuna cu et-ul negativ dau impresia de latime.cele vechi din pozele cu zapada erau de 275 dar mai nou au alt propietar.pe viitor s-ar putea sa primeasca si ea niste simexuri , un body lift chit, niste bari hd, troliu si alte mici accesorii cum ar fi neste diferentiale blocabile.asta in cazul in care nu ramane de plimbari si primeste un frate samurai pt "treburi murdare" 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious pe camp pe la sopa noroc cu propietarii care si-au trasat pamanturile cu ajutorul plugului .santurile alea cred k te-au mai incetinit doar.sa vezi ce zone faine si pe la valcea prin cozi de baraj. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious pe camp pe la sopa noroc cu propietarii care si-au trasat pamanturile cu ajutorul plugului .santurile alea cred k te-au mai incetinit doar.sa vezi ce zone faine si pe la valcea prin cozi de baraj. hmm...regula 1...no tresspassing :grin: ; este drum daca se poate numi asa, cu trecere prin rau etc...iasa pe m viteazu cat despre valcea...stiu ca vizitez relativ des zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious Welcom to :cl si cat mai multe drumuri pt. ea :)) Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: 2slow and 2furious :W Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate