Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2slow and 2furious

e_mishu

Postări Recomandate

Re: 2slow and 2furious

:h5 ...erau 2 nebuni pe camp cu pajero...paralel cu soseaua... :ha: :ha: :ha: ...eu cu lVxlV...

p.s .mi-a sarit in ochi latimea la roti a vitarei,desi te-am vast in oglinda ...ai trecut ca fulgerica... :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact...am plecat peste camp inspre sibiu ca imi era dor de zgaltaiala dupa o luna de stationare,sa vad ce zic baietii joi de o iesire in week end,...poate vii si tu cu noi daca nu ai altceva mai bun de facut. :h5

Link spre comentariu

rotile sunt doar 265 dar impreuna cu et-ul negativ dau impresia de latime.cele vechi din pozele cu zapada erau de 275 dar mai nou au alt propietar.pe viitor s-ar putea sa primeasca si ea niste simexuri , un body lift chit, niste bari hd, troliu si alte mici accesorii cum ar fi neste diferentiale blocabile.asta in cazul in care nu ramane de plimbari si primeste un frate samurai pt "treburi murdare"

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

pe camp pe la sopa noroc cu propietarii care si-au trasat pamanturile cu ajutorul plugului .santurile alea cred k te-au mai incetinit doar.sa vezi ce zone faine si pe la valcea prin cozi de baraj.

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

pe camp pe la sopa noroc cu propietarii care si-au trasat pamanturile cu ajutorul plugului .santurile alea cred k te-au mai incetinit doar.sa vezi ce zone faine si pe la valcea prin cozi de baraj.

hmm...regula 1...no tresspassing :grin: ; este drum daca se poate numi asa, cu trecere prin rau etc...iasa pe m viteazu

cat despre valcea...stiu ca vizitez relativ des zona

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare