Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rusoaica ! !!!

madiorsv

Postări Recomandate

:hi sunt Marius din Suceava si cea din foto e RUSOAICA mea , nascuta in 80 si transformata de un neamtz destept.Dupa o iarna grea azi am bagat-o in servis pt o verificare la sange si am inceput sa schimbam : bucse, capete bara,cardan fata-spate ulei motor-grup-cutie,filtre.....cam tot ce trebuie.Maine va primi burduf planetare , radiator( prod romaneasca DACIA 1400 TLX !!) si in bot montez un troliu de 1,5 t (prea mic???) toate noi si sclipitoare. trag tare k sa fac pe duminica o tura.....sper

Va tzin la curent!!!

156791515_lada2.jpg.fa8ff7ef418e73d4b637a872aafc36e1.jpg

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rusoaica ! !!!

troliul e f f mic...recomand sa nu il pui deloc si sa cauti altul mai mare, altfel te vei bizui pe el si o sa o patesti

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

eu stiu ca se inmulteste greutatea masinii cu 1,8-2

asa stiu cel putin si asa am calculat si pt mine

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pune unul mare ca sa nu ai probleme. De ex. 2400 kg. Eu am pe Niva mea unul de 4500 lbs (2250 kgf) si colegii cu experienta spun ca tot e mic.

Incearca si tu, dar nu te baza pe el. e de ATV si e prea mic.

4x4
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt sfatul referitor la troliu...PROBA S-A EFECTUAT;FACE FATA! :ypu ( RUSOAICA ARE doar 600 kg) ...totusi am sa iau unul mai mare saptamana viitoare.am ceva treaba la CERNAUTI... si fac un shoping si pt NIVA.

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare