madiorsv Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 :hi sunt Marius din Suceava si cea din foto e RUSOAICA mea , nascuta in 80 si transformata de un neamtz destept.Dupa o iarna grea azi am bagat-o in servis pt o verificare la sange si am inceput sa schimbam : bucse, capete bara,cardan fata-spate ulei motor-grup-cutie,filtre.....cam tot ce trebuie.Maine va primi burduf planetare , radiator( prod romaneasca DACIA 1400 TLX !!) si in bot montez un troliu de 1,5 t (prea mic???) toate noi si sclipitoare. trag tare k sa fac pe duminica o tura.....sper Va tzin la curent!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Rusoaica ! !!! troliul e f f mic...recomand sa nu il pui deloc si sa cauti altul mai mare, altfel te vei bizui pe el si o sa o patesti parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Rusoaica ! !!! mersi pt sfat. .....dar fac o proba .....nu face fata, pun altul.masina are 800 kg ,,, ce recomandati? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Rusoaica ! !!! eu stiu ca se inmulteste greutatea masinii cu 1,8-2 asa stiu cel putin si asa am calculat si pt mine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Rusoaica ! !!! 800x2 = 1600 ...aproape de adevar...vom vedea ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Rusoaica ! !!! Pune unul mare ca sa nu ai probleme. De ex. 2400 kg. Eu am pe Niva mea unul de 4500 lbs (2250 kgf) si colegii cu experienta spun ca tot e mic. Incearca si tu, dar nu te baza pe el. e de ATV si e prea mic. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Rusoaica ! !!! Multumesc tuturor pt sfatul referitor la troliu...PROBA S-A EFECTUAT;FACE FATA! :ypu ( RUSOAICA ARE doar 600 kg) ...totusi am sa iau unul mai mare saptamana viitoare.am ceva treaba la CERNAUTI... si fac un shoping si pt NIVA. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Rusoaica ! !!! Asa am avut si eu pe samuraiul meu de 1600 de kg un horn si ziceam ca ii ok,merg linistit ca am troliu si intru in belea si sa rupt:( din suporti.deci nu ii bun minim 2500 de kg trebuie. :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Rusoaica ! !!! Fii bun te rog si spune-mi si mie ce cauciuce sunt alea pe rusoaica ta? Ce dimensiuni au? bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Rusoaica ! !!! ...... Cooper Aligator pe 15.........am vandut de mult masina.....nu retin dimensiunile exacte ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Rusoaica ! !!! Buna seara, Am vazut ca pe Niva aveti un scut fata interesant. Din ce material este facut, otel sau aluminiu? Care este grosimea materialului? Cu stima Aurelian cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Rusoaica ! !!! Se poate inchide....:h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Rusoaica ! !!! Se poate inchide....:h5 De ce ? Ai vandut-o ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Rusoaica ! !!! De vreo 2 ani..... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate