Vizitator motosebi Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 astazi ma apucai sa schimb cutia la acaretul meu cu una de tv si de aici sa te tii belele(sunt la prima modificare de acest fel)si normal ca n-am lovit si eu de toate cele pana i-am dat de cam cardanu nu a mai picat,grupu nu avea loc de buson,puntea facuta bucatele pt a o intoarce noroc cu un prieten fain si cu rabdare multa (Adi el are samurai) si inca nu sunt gata,poze nu am si nici nu cred ca pot interesa pe cineva in rest dai cu polizoru, dai cu aparatu de sudura si bine inteles dai si cu ciocanu,ca de fieru sudat e si incapatanat sper ca saptamana asta sa pot scoate hardughia la treaba acum adresez si o intrebare:am motor de Isuzu 2,2 td cutie TV grupuri 36cu7,jante de Samurai intoarse ce anvelope as putea sai pun sa traga bine si sa nu forteze rau motoru? astept parerea voastra multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS mai... motorul nu o sa simta mare lucru...ca ai grupurile care sunt buuune, si rapoartele din cutie sunt de asemenea f f bune intreb si eu acuma... cum adica sa intorci puntea? poate aia de pe spate ar merge, dar aia de pe fata...cum faci? eu personal am pus punte de TV pe fata, mai am avut una de M59 cu diferentialul fata tot pe dreapta, dar de intors nu am idee cum o sa faci sa si mearga oricum, bafta multa si pune si ceva poze forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS Daca schimbi motorul ar trebui sa pui si un reductor - M-ul nu se simte bine decat cu L25, eventual D115 sau chiar D127... Niste cehi nebuni au pus chiar un V8 de SR... Ce cuplu si ce caracteristici are Isuzul tau? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS Salve el inainte sa puna cutia cea noua a avut de ims fara reductor... si alea scot pe stanga... cutia cu reductor scoate pe dreapta deci se intoarce puntea.. cum?: simplu de spus greu de facut (toate componentele sunt grele :T ) asa pe scurt se muta suportii de la arcuri pe partea cealalalta, se intoarce grupul invers, si se invart trompele... si uite asa o sa fie pe dreapta. Daca sti ce ai de facut de la inceput dureaza o zi daca nu (cazul nostru :P ) dureaza 2 zile. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS Daca schimbi motorul ar trebui sa pui si un reductor - M-ul nu se simte bine decat cu L25, eventual D115 sau chiar D127... Niste cehi nebuni au pus chiar un V8 de SR... Ce cuplu si ce caracteristici are Isuzul tau? nu stiu ce cuplu are motoru de isuzu este de 2,2td, 71cp se descurca si fara reductor da nuca cel de brasov acum sper sa fie mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS @motosebi decit sa te necajesti sa intorci axa as recomanda sa montezi una de TV la care ii modifici doar suportii si daca vrei busonul de nivel ulei (TV -ul are placa sudata pe ea si bridele vin montate invers ca la M, unde bridele copiaza curbura oalei si se string peste arc)Sa revin... 1 - axa de TV e mult mai solida, 2 - la M ai doar 5 suruburi de fixare a supurtului sferic pe punte ,3 jos si 2 sus , daca intorci axa rami cu 2 jos si 3 sus , ceea ce cred ca este putin,fortele care apar jos sunt mai mari decit cele de deasupra. ,axa de TV are 8 suruburi si zic ca fixarea e mai ferma. In legatura cu cuplul motorului nu-ti face probleme,cutia cu reductor de TV, cu grupurile care zici ca le ai- e rezolvat ! Nu stiu cum vine cutia ,pe acel motor, te ajuta carcasa de ambreiaj? La M -ul care l-am avut inainte de a avea pe el CL, era D115 cu placa intermediara intre motor si carcasa de ambreiaj+priza prelungita. Mai vezi si de suportii la cutie(carcasa ambreiajului), pot aparea probleme la articulatiile cardanului fata.E bine ca acel cardan sa lucreze la unghiuri cit mai mici! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS la asta ma gnadeam si eu ...la cum prinzi capul sferic pe puntea de M...ala fiind in 5 suruburi...si cum reglezi unghiul de cadere a rotii pe sol si de inclinatie a pivotilor...tu fiind obligat sa prinzi capul sferic in 4 suruburi sa nu fie la final montat totul ca o furca de bicicleta pusa invers...curbata spre spate...sigur nu mai virezi cu aia bine pune punte de tv, e mai simplu si mai sanatos forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS Cind am inversat puntea prima oara am montat suportii sferici,oalele cu fuzetele am mai montat intre arc si punte suportii noi fara a-i suda pe punte.Bridele nu au fost strinse doar apropiate apoi cu un boloboc fixat pe fuzeta lipit de flansa care se fixeaza pe oala homocineticei ,in plan vertical am rasucit axa pana cind am ajuns aproape perpendicular pe sol-sasiul era pus tot in boloboc fata de sol . In partea inferioara unde era lipsa al treilea surub..... :wink: am pus unul supertitan! Dar la prima saritura ,arcurile fata s-au dat peste cap, baia a dat in punte si mi-a stimbat-o. Motorul era D115 si aveam baia aia de fonta care era mare,grea pentru echilibrarea motorului. S-a dus naibii toata munca :sr si am ales atunci varianta cu axa de TV Daca vrei sa iasa un lucru trainic fa cumva si pune o axa de TV! As avea eu una dar la taxele care le practica astia cu transportul :uameni ... nu merita! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS are f mare dreptate nicu eu cand am pus puntea de tv am observat ca f mici imperfectiuni in inclinatia suportilor de arc au dus la mari probleme pe drum la 50 la ora daca deam peste o groapa sau o denivelare, masina intra in ruliu f mare si volanul se batea in mana (rotile intrau in oscilatie) si trebuia sa franez si sa trag pe dreapta sa se opreasca oscilatile si asta datorita unui suport cu o deviatie insesizabila nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca ai avea si modificari axiale sa nu uitam ca esti tinut si de inclinatia diferentilaului...ca nu poti sa il orientezi in jos vei lucra degeaba si mereu vei avea probleme forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS va multumesc de indicatii momentan ma straduiesc cu asta daca nu iese caut una de tv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS va multumesc de indicatii momentan ma straduiesc cu asta daca nu iese caut una de tv m-am straduit si am reusit am intors puntea si merge ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am pus cutie de TV pe IMS bravo sa te tina mult si bine agregatul si sa te bucuri de el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate