boma Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 salut bogdan manolescu 42 ani inginer acum un mitsubishi outlander la anu sper un pinzgauer o zi buna si bine v-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Salut Bogdane si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Welcome si succes la achizitie! :y 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boma Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 multumesc multumesc..trebuia sa fie de anu asta dar din cauza taxei de prima inmatriculare am aminat pt la anu...in sperantza ca va scadea ...... sa platesc taxa de 7500 euro la o masina pe care platesc 4000 euro maxim consider ca e bataie de joc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Re: multumesc multumesc..trebuia sa fie de anu asta dar din cauza taxei de prima inmatriculare am aminat pt la anu...in sperantza ca va scadea ...... sa platesc taxa de 7500 euro la o masina pe care platesc 4000 euro maxim consider ca e bataie de joc.... Pai..faci si tu ca altii: O inmatriculezi in Bulgaria sau pe numele unui handicapat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 BINE AI VENIT :W INTADEVAR cam greu cu inmatricularile(nu cred ca vor renunta la taxa cu una cu doua) Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Salut! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Bine ai venit,daca nu ma insel e unul de vanzare la noi gata inmatriculat!! Catalin Alona sau Ansonia parca pe forum. Stiu ca l-a pus la vanzare. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boma Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 asa e Bine ai venit,daca nu ma insel e unul de vanzare la noi gata inmatriculat!! Catalin Alona sau Ansonia parca pe forum. Stiu ca l-a pus la vanzare. dar sper sa ajung la un pret mai bun...... si nu vreau sa fiu singur pe drum..... :) nu pot sa ii iau lui catalin dragostea cea mare.....nu ar fii corect :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boma Postat August 10, 2007 Autor Partajează Postat August 10, 2007 multumesc BINE AI VENIT :W INTADEVAR cam greu cu inmatricularile(nu cred ca vor renunta la taxa cu una cu doua) mutumesc de urari nu se va renunta dar se va micsora cu siguranta.....sper....daca nu....om trai si om vedea.... cum rominul nu face nimic.....pina nu explodeaza mamaliga...si se roaga sa moara capra vecinului.....sau mai bine vecinul sa ii ia capra.... :ps exemple sint multe din pacate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator andy_m Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 BINE AI VENIT PRINTRE NOI! :B http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 mergi pe pajero cei ce nu au nu stiu ce pierd :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate