amicul Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Am o intrebare pt toata lumea. Sunt sau nu sunt legale aparatele radar private? Punctele le ia politia, iar bani pe amenda ii incaseaza firmele private? 4 astfel de aparate sunt montate pe raza orasului Insuratei judetul Braila. 2 in afara localitati, iar cate una la intrare in localitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sunt legale radarele private Banii intra in contul consiliilor locale in raza carora este amplasat aparatul radar. O parte ii pastreaza si se varsa la bugetul local. O parte din ei ajung la firma care le-a instalat si care se ocupa de mentenanta si service. Nu stiu exact daca o parte mai ajung si la politie. Oricum, depinde foarte mult si de gradele de rudenie sau comisioanele incasate de x si y pt. amplasarea lor. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sunt legale radarele private Din cate stiu eu 80% merg la privati si 20% la buget... mi se pare o marsavie... :twisted: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sunt legale radarele private care-i legea aia care le da lor dreptul sa faca asta....din cate stiu eu doar politia rutiera e abilitata sa faca asa ceva... :uameni dar deja nu ma mai mira nimic..... :bleah :bleah :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sunt legale radarele private stiti ce fac ordinarii? masinile private pe care sunt instalate radare, se plimba in trafic si efectiv incurca circulatia pe drum european, la iesirea din localitate circula cu 30-40 la ora (limita e de 50) si meeeeeeeerge asa incetut pana unul mai nervos il depaseste logic, atunci o accelereaza si el...si omul e obligat sa o arda mai tare sa poata sa il depaseasca.... hopa, peste 60 la ora... va imaginati in ce hal de misei au ajuns, bagamias brisca in gatul lor de hoti si ordinari forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sunt legale radarele private Nu in gatul lor, ca nu merita osteneala si te m-ai si murdaresti :ha: - in cauciucurile masinii... Cred ca cei m-ai mari hoti nu au inventat metode de furat m-ai multe si complexe ca statul asta. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sunt legale radarele private ... va imaginati in ce hal de misei au ajuns, bagamias brisca in gatul lor de hoti si ordinari ... da, da... :grin: tu ai brisca, da noi care nu avem ce sa ne bagam? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate