Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trolii Horn

Bestia

Postări Recomandate

Re: Trolii Horn

un raport calitate -pret f bun, la fel ca cele de la Tmax

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Buna,

deci pe siteul oficial a firmei horn, era scris in urmatorul fel, cercetarea si uneori asamblarea se face in austria, dar productia se face in china. Ma intreb oare nu e un mare dezavantaj pentru calitatea, fiabilitatea etc. a produselor. Ma rog, toti avem o parere nu prea buna despre produse fabricate in china.

Acum intrebarea de 100 de puncte ce am, pe un samurai (aproape 1 tona greutate) ce troliu recomandati? (considerand bugetul nu este prea mare) eu asa stiu ca unnul de 3 tone e perfect pentru o masinuta ata de mica. :)

mersi anticipat pentru toate reaspunsurile ce vor urma....

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu

Buna,

deci pe siteul oficial a firmei horn, era scris in urmatorul fel, cercetarea si uneori asamblarea se face in austria, dar productia se face in china. Ma intreb oare nu e un mare dezavantaj pentru calitatea, fiabilitatea etc. a produselor. Ma rog, toti avem o parere nu prea buna despre produse fabricate in china.

Acum intrebarea de 100 de puncte ce am, pe un samurai (aproape 1 tona greutate) ce troliu recomandati? (considerand bugetul nu este prea mare) eu asa stiu ca unnul de 3 tone e perfect pentru o masinuta ata de mica. :)

Nicu Iorga avea un troliu de barca de 900KG...si a reusit sa iasa fara pb cu el...ba mai mult a ruptsi copacu :)) un troliu de 1-1.5tone e arhisuficient pt tine.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Buna,

Este adevarat ce ai citit.

Insa iti mai spun cateva argumente:

1. Garantie 2 ani cu piese de rezerva pe stoc in Brasov

2. 1 singur troliu defect anul trecut din 60-70 vandute de mine (seria respectiva s-a retras de pe piata nu se mai comercializeaza)

3. Chiar daca sunt si dealer Warn tot Horn am pe Unimog ( nu imi permit sa arunc degeaba in plus 1000 eur pe geam)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Angrenaj: planetara cu 3 etaje

Forta de tractare max. : 5443 kg

Viteza de tractare max in treapta 1: 6,0m/Minut (Fara sarcina)

Viteza de tractare max in treapta 2: 36,0m/Minut (Fara sarcina)

Putere motor: 6,5 CP

Motor: Cu excitetie in serie (Camp magnetic generat electric)

Reductor: 256 la 1 (lent) / 35 la 1 (rapid)

Intensitate curent max: 450 amper

Tensiune: 12 Volt

Cablu otel (profil x lungime): 9,2mm x 28m

Tambur (profil x lungime): 63 x 226 mm

Marime (Lungime x Latime x Inaltime): 63 x 19 x 22 cm

Greutate: 44 kg

Asta e cel cu doua viteze,pe viteza 2 ,36 m pe min . e deja raketa dar cica se strica cam repede.Nu stiu daca te poti trolia pe viteza 2,banuiesc ca e doar pt strins cablul mai repede.

troliu-fast-12v-alpha-120-cu-2-trepte-de-viteza-din-otel-nobil_747_0.jpg.0d7e3458212c49d669751df1b0c14f53.jpg

Link spre comentariu

pentru asta ma gandeam si eu ,cred insa ca se poate folosi si la masini mai usoare avand in vedere ca este de 13000LBS

Super tare ca si idee !!!

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Pinti, s-ar putea asta sa fie de 12000 lbs..

Eu am exact la fel, cu doua viteze, de la prietenul Zoli Unimog. L-am folosit si pe viteza, cred ca trage cam 1,5-2 tone asa, si este arhisuficient daca vrei sa te dirijezi sau daca ai ramas pe burta.

Sta cam prost la capitolul borne si contacte, dar acum i-am pus textolit si vad ca nu mai face figuri.

Daca scoti cablul pe viteza, copilotul nu face fata, trebuie sa fie neaparat nefumator si bine antrenat :ha:

Rudy, te salut, pe cand o iesire??

Link spre comentariu

Vizitator mao

Si eu am pe patrol Horn ceva de genul HSV 9,5 q (banuiesc ca vine de la quick ca trage cam repede) si sunt f multumit de el. Nu am troliat f mult, maxim de vreo 5 ori, dar si cand a fost a tras bine de tot. Recomand. Pretul este f bun si ofera multe.

Link spre comentariu

Pinti, s-ar putea asta sa fie de 12000 lbs..

Eu am exact la fel, cu doua viteze, de la prietenul Zoli Unimog. L-am folosit si pe viteza, cred ca trage cam 1,5-2 tone asa, si este arhisuficient daca vrei sa te dirijezi sau daca ai ramas pe burta.

Sta cam prost la capitolul borne si contacte, dar acum i-am pus textolit si vad ca nu mai face figuri.

Daca scoti cablul pe viteza, copilotul nu face fata, trebuie sa fie neaparat nefumator si bine antrenat :ha:

Rudy, te salut, pe cand o iesire??

Salutare doctore,urmaresc iesirile voastre si sint super faine,mai am vreo saptamina de lucru la masina dupa care sint disponibil sa vin la voi.Una din problemele pe care trebuie sa le rezolv e alegerea unui troliu,stau in dubii,Superwinch sau Horn,Warn ul am inteles ca a inceput sa se faca si in China,asa ca nu isi mai justifica pretul de 3x mai mare.Interesant e ceea ce spui ca poate trage pe treapta a doua desi are o reductie de 35 la 1 ,adica viteza mare si forta mica.

Mao,n-am gasit nici o informatie tehnica despre HSV 9.5 q ,pune un link ceva sau da mai multe info despre el.

Poate Zoli ne poate da mai multe informatii despre Horn.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Se poate, pt ca al meu ii montat cumva cu cutia de la releu in masca si doar atat am putut vedea pe el:)

Am dat pe google:

Troliu

horn

winch

alpha 9500 Q -12V-4309kg

Date technice pentru Troliu 9500Q

Angrenaj: planetara cu 3 etaje

Forta de tractare max.: 4300 kg

Viteza de tractare max.: 16m/Minut (Fara sarcina)

Garantie: 2 ani

Putere motor: 6,5 CP

Motor: Cu excitetie in serie (Camp magnetic generat electric)

Reductor: 110:1

Intensitate curent max: 400 amper

Tensiune: 12 Volt

Cablu otel: 9,2mm x 26m

Tambur: 63 x 228 mm

Marime: 63 x 34 x 30 cm

Greutate: 44 kg

Mers in gol pentru tambur ca cablul sa poate fi derulat rapid cu mana.

Accesorii incluse:

Telecomanda radio, Telecomanda cu cablu, Fereastra directionare cablu, Suruburi pt. Montare, Ghid de utilizare Carlig

Editat de Max
Link spre comentariu

Te asteptam cu drag.

Uite-l aici in actiune pe viteza... pe sistem vorba lui fernando :ha: E numai bun pt asigurare, dar si cand nu imi mergea dif pe spate si ramaneam in diagonala l-am folosit tot pe viteza.

Trebuie sa verific telecomanda. Undeva pe la min 3;46 se aude cum nu mai merge..

Vb cu zoli, ca el stie mai multe :h5

KY45pgxTLws

ps nu sariti ca incerc sa aflu cum se pune filmul direct. scuze

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

Aici gasiti toate datele tehnice la produsele Horn inclusiv pentru cele 2 trolii din discutie

http://www.horntools.com/frameset.htm

Parerea mea pentru o masina pana in 2 tone este super OK HSW 9500 Q iar pentru peste 2 tone HSW 12000 Q2G

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Sunt foarte bune ,singurul dezavantaj e ca papa f mult curent,iti omoara baterii,alternatoare... dar in schimb in comparatie cu un tmax are viteza mai buna si pe liber si in sarcina,eu recomand,am si eu unul de 9.5 alpha q,si am trolat f mult,functioneaza f probleme...

Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare