manolacheandrei Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Trolii Horn salut eu am un troliu horn de 8000lbs pe o platforma de carat masini si sunt foarte multumit nu are el viteza de recuperare mare dar pe mine nu asta ma intereseaza Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Trolii Horn FOARTE BUNE.Pentru banii pe care ii dai sunt cinstite.Al meu a stat scufundat in apa aproape cinci ore si functioneaza perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Trolii Horn Pina la urma l-am luat pe cel de 12 mii cu doua viteze,duminica am reusit sa-l probez de citeva ori,trage foarte bine .Pe viteza mica te scoate de oriunde,pe viteza mare la urcari mai usoare sau cit sa te ghidezi in ravene recupereaza foarte repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Trolii Horn Pina la urma l-am luat pe cel de 12 mii cu doua viteze,duminica am reusit sa-l probez de citeva ori,trage foarte bine .Pe viteza mica te scoate de oriunde,pe viteza mare la urcari mai usoare sau cit sa te ghidezi in ravene recupereaza foarte repede. la ce pret l-ai gasit pe asta de 12 mii? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Trolii Horn la ce pret l-ai gasit pe asta de 12 mii? 1000E din care 200 E a fost plasma si fanta,vb cu Zoli ca iti poate da mai multe detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Re: Trolii Horn Mi-am luat si eu un Horn 9500 HSW Alpha Q, nou-nout din Germanica.Ce diferenta este intre Hsw si cel cu magneti permanenti, ca fiabilitate? In caz ca o sa crape unde l-as putea repara? Ce probleme frecvente pot aparea? N-am prea inteles cum se utilizeaza, maneta are trei pozitii: in, clutch si out.In " in" am inteles ca trage si ca in "out" poti derula dar ce se poate face in "clutch"? Cablurile electrice ajung daca il montez in fata dar, daca vreau sa-l montez in spate, de unde pot cumpara cabluri electrice asa de lungi si bineinteles de groase? Editat Noiembrie 21, 2012 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Trolii Horn Grosimea conductorilor este de 50 mm, daca am nevoie de 4,5m de conductor , cam cat trebuie sa cresc grosimea? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Trolii Horn Grosimea conductorilor este de 50 mm, daca am nevoie de 4,5m de conductor , cam cat trebuie sa cresc grosimea? Ma indoiesc ca ai vrut sa te referi la grosimea cablului. Mai degraba te-ai gandit la suprafata sectiunii conductorului. Pentru a-ti calcula singur ce sectiune ai nevoie pe lungimea asta, utilizeaza ceva de genul:http://myelectrical.com/tools/cable-sizing-calculator Parerea mea este ca, la lungimea asta si la consumul unui troliu obisnuit, cablurile ar trebui sa fie de circa 90mm patrati (ca sa fii sigur ca nu utilizezi la fiecare troliere stingatoarele). Evident, e posibil sa ma insel, nu am toate datele pentru a face un calcul corect (consumul maxim al troliului, consumul mediu, tipul de cablu, etc.), de asta ti-am dat link-ul. Iar cable de dimensiunile astea, uita-te pe la cei care comercializeaza aparate de sudura (oricum, sunt destul de scumpe). Spor la treaba! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Trolii Horn Multumesc foarte mult de sfat! In final am ajuns la un magazin care comercializeaza conductori en gros: 10 m de conductor de fi 50 costa 230 de lei! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Trolii Horn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Trolii Horn Merci de infos! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Trolii Horn Aveti idee din ce sau cum pot sa-mi fac un intrerupator pentru troliu.Cei de la echipamente electrice au dat din umeri... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Trolii Horn Ai cumva o poza cu acea "siguranta" si un pret te rog . Am inteles ca exista un fel de limitatoare care (puse pe firul de plus ) se incalzesc si decupleaza la peste 350~ 400 Amp dar nu am avut ocazia niciodata sa ma joc cu asa ceva . Daca ai asa ceva pe stoc m-ar interesa sa vad daca este utilizabila sau nu . Toate bune , Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Trolii Horn Dl Iereanu va rog sa postati niste date de contact.Sunt interesat! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Trolii Horn Carcasa si siguranta de 500 A pentru trolii . In functie de troliu se poate schimba siguranta de la 250 - 500 A, in aceeasi carcasa. Pentru informatii suplimentare 0745010380 sau liviu_iernean@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Trolii Horn Intrerupator de la 250 A - 500 pana 1500 A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Trolii Horn Am primit intrerupatorul! Sunt foarte multumit! Arata foarte solid, functional si ergonomic.Multam fain ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Trolii Horn Super multumit de troliu Horn.Astazi am avut ocazia sa-l folosesc.De vreo douazeci de ori consecutiv.Zapada pana la brau.M-a scos! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate