Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trolii Horn

Bestia

Postări Recomandate

Re: Trolii Horn

Pina la urma l-am luat pe cel de 12 mii cu doua viteze,duminica am reusit sa-l probez de citeva ori,trage foarte bine .Pe viteza mica te scoate de oriunde,pe viteza mare la urcari mai usoare sau cit sa te ghidezi in ravene recupereaza foarte repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pina la urma l-am luat pe cel de 12 mii cu doua viteze,duminica am reusit sa-l probez de citeva ori,trage foarte bine .Pe viteza mica te scoate de oriunde,pe viteza mare la urcari mai usoare sau cit sa te ghidezi in ravene recupereaza foarte repede.

la ce pret l-ai gasit pe asta de 12 mii?

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Mi-am luat si eu un Horn 9500 HSW Alpha Q, nou-nout din Germanica.Ce diferenta este intre Hsw si cel cu magneti permanenti, ca fiabilitate? In caz ca o sa crape unde l-as putea repara? Ce probleme frecvente pot aparea?

N-am prea inteles cum se utilizeaza, maneta are trei pozitii: in, clutch si out.In " in" am inteles ca trage si ca in "out" poti derula dar ce se poate face in "clutch"?

Cablurile electrice ajung daca il montez in fata dar, daca vreau sa-l montez in spate, de unde pot cumpara cabluri electrice asa de lungi si bineinteles de groase?

Editat de albinaru
Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Grosimea conductorilor este de 50 mm, daca am nevoie de 4,5m de conductor , cam cat trebuie sa cresc grosimea?

Ma indoiesc ca ai vrut sa te referi la grosimea cablului. Mai degraba te-ai gandit la suprafata sectiunii conductorului.

Pentru a-ti calcula singur ce sectiune ai nevoie pe lungimea asta, utilizeaza ceva de genul:http://myelectrical.com/tools/cable-sizing-calculator

Parerea mea este ca, la lungimea asta si la consumul unui troliu obisnuit, cablurile ar trebui sa fie de circa 90mm patrati (ca sa fii sigur ca nu utilizezi la fiecare troliere stingatoarele). Evident, e posibil sa ma insel, nu am toate datele pentru a face un calcul corect (consumul maxim al troliului, consumul mediu, tipul de cablu, etc.), de asta ti-am dat link-ul.

Iar cable de dimensiunile astea, uita-te pe la cei care comercializeaza aparate de sudura (oricum, sunt destul de scumpe).

Spor la treaba!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ai cumva o poza cu acea "siguranta" si un pret te rog .

Am inteles ca exista un fel de limitatoare care (puse pe firul de plus ) se incalzesc si decupleaza la peste 350~ 400 Amp dar nu am avut ocazia niciodata sa ma joc cu asa ceva .

Daca ai asa ceva pe stoc m-ar interesa sa vad daca este utilizabila sau nu .

Toate bune ,

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare