Bestia Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Noroc, imi trebuiesc niste bari de torsiune heavy duty pentru un Terrano 2, 5 usi, 2.7 TD Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 barile de torsiune...mai tragi de ele din reglaje ... nu am vazut nici pe after-market ... http://www.offroad-extreme.de/product_i ... a3a85de4ca cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 problema e ca ale mele sunt torsionate la maxim si abia am ajuns la inaltimea stock a masinii, daca ii mai pun si un troliu pica in bot de tot Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 DAR daca pun eu o piulita mai mare si strang apoi peste ea , nu torsionez barile mai mult? Exista riscul sa crape ceva daca fac asa? ca idee nu vreau sa castig mai mult de 3 cm fata de cat am acum Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 DAR daca pun eu o piulita mai mare si strang apoi peste ea , nu torsionez barile mai mult? Exista riscul sa crape ceva daca fac asa? ca idee nu vreau sa castig mai mult de 3 cm fata de cat am acum Poti sa cumperi bare de torsiune, doar bani sa ai. Costa (perechea) circa 380 euro +transport . Am gasit pe net oferte bunicele de kituri complete la circa 1000E plus transport din UE. Din Australia te costa aprox 2000 dolari australia , cu transport inclus - mai ramane vama si alte taxe romanesti. Daca vrei sa ramai cu cele vechi mai exista varianta de reindexare - a muta un dinte (canelura) la bara de torsiune. Metoda e simpla, se lucreaza numai la capatul dinspre sistemul de tensionare. Se marcheaza pozitia actuala, se desface sistemul de tensionare, se demonteaza bratul de tensionare fara sa se dea jos bara de pe masina, se muta cu un dinte (de aceea trebuie marcata pozitia relativa a pieselor) si se remonteaza sistemul de tensionare. Se regleaza la inaltimea dorita - nu incerca "suprainaltare" fata de pozitia normala mai mare de 2....3 cm. Problema e ca va "scutura" din ce in ce mai tare, cu cat tensionezi bara mai mult. Spor la treaba Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 mai ... cred ca esti mai pretentios ..... dar masina nu poate mult ... nu orice masina se poate modifica.... , unele se mai inalta... dar tot asa...nu inseamna ca e si o reusita ... erau niste link-uri pe aici cu terrano modificate ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 dupa intalnirea de la Sibiu, unde masina a fost STOCK , pot sa zic ca sunt f multumit de ce poate, nu am pretentii sa "faca" un Patrol, DAR pentru OPEN e ok, dovada ca am luat locul 2, unde s-a considerat timpul de pe o proba speciala cu noroi..muult... ideea e sa o inalt un 3 cm , si sa o pot mentine asa si dupa ce ii pun un troliu ... Multam de solutie ''bigdaddy'' acum ramane sa gasesc si un mecanic care sa vorbeasca aceiasi limba cu mine si sa si vrea sa se bage la asa ceva...cred ca ideea cu piulita ''oarba'' mult mai simpla va fi cea pusa in practica, ramane de vazut acum ma duc sa vb cu un mecanic Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 ma bucur ca ai luat locul 2! :1 inseamna ca totul a fost ok? eu am un warn de 35 kg si nu am probleme,in schimb sa te astepti ca dupa o iesire de genul asta sa ti-se cracaneze masina. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 www.purenissan.com/suspension1.htm NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 atentie la ridicarea maxima din bari ... nu o recomand, asa o am si eu si scutura de draci imi vine,(de exemplu pe portiunea de macadam dintre raul sadului si sadu nu pot merge mai tare de 10-20 la ora ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 atentie la ridicarea maxima din bari ... nu o recomand, asa o am si eu si scutura de draci imi vine,(de exemplu pe portiunea de macadam dintre raul sadului si sadu nu pot merge mai tare de 10-20 la ora ) aham deci d-asta facea ea asa....chiar mi-au clantanit dintii in gura.... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 DAR daca pun eu o piulita mai mare si strang apoi peste ea , nu torsionez barile mai mult? Exista riscul sa crape ceva daca fac asa? ca idee nu vreau sa castig mai mult de 3 cm fata de cat am acum Poti sa cumperi bare de torsiune, doar bani sa ai. Costa (perechea) circa 380 euro +transport . Am gasit pe net oferte bunicele de kituri complete la circa 1000E plus transport din UE. Din Australia te costa aprox 2000 dolari australia , cu transport inclus - mai ramane vama si alte taxe romanesti. zi-mi si mie de unde gasesc niste bari torsiune HD la un site din europa Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 m-am uitat pe calmini din germania si nu au.suna la Jack la numarul de telefon contact de pe situl calmini-purenissan.com si le poti lua de acolo.dar daca iei legatura cu Zoli 'unimog',mecanicul lui probabil poate sa-ti dea mai multe info despre bara stock ptr ca ei au avut un terrano preparat ptr concurs NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 Exista OME original 330 eur perechea cu TVA 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Bari torsiune Terrano 2 Zoli, nu are sens ..sa bag atatia bani intr-o masina care offroad nu stie prea mult... decat cu jantele daca ma poti ajuta :h5 :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate