flaviu Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 salut stie cineva ce diametru au garniturile de la ambreaj ,ma refer la cele din pompa de la pedala la o Toyota lj 70 din 1986? ca am sunat la un magazin de piese sa intreb si m-au pus sa aleg intre doua dimensiuni as prefera sa am garniturile inainte sa desfac multumesc Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj daca nu poate sa te ajute cineva ia codul de pe pompa si suna la ALPADRINO Bucuresti, sau mergi la un magazin cu codul pompei ca ei stiu ce au de facut TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj salut stie cineva ce diametru au garniturile de la ambreaj ,ma refer la cele din pompa de la pedala la o Toyota lj 70 din 1986? ca am sunat la un magazin de piese sa intreb si m-au pus sa aleg intre doua dimensiuni as prefera sa am garniturile inainte sa desfac multumesc Intradevar sunt doua variante. Cel mai sigur este sa desfaci sa sa pompa si sa compari. Eu , de exemplu, am luat ambele variante. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj de la Toyota pe original am primit 200ron am mai gasit cele de 15.9 diametru la 16 ron si cele de 19 diametru la 20ron merita cele originale sau pot sa pun si din astea mai ieftine? Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Chiar crezi ca toyota are sectie de fabricat garnituri??? Si ei tot deacolo de unde le iau magazinele de piese auto se aprovizioneaza ... numa ca practica adaosuri cu 4 zerouri ... dinainte de denominare ... Curata circuitul si schimba tot lichidul de frina dupa specificatiile de pe vas si nu o sa ai probleme. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Aici nu ai dreptate! Pompele de frana si ambreiaj Toyota sunt fabricate in general de AISIN si sunt de calitate. Garniturile originale de la Toyota sunt tot AISIN. Cele de la magazine sunt orice marca vrei tu dar nu AISIN. De exemplu am luat placute de frana de la Toyota pentru 80 cu 450 de lei dar sunt AISIN, pe piata gaseam alte marci cu 200-250 lei si Bosch tot cu 450lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj aisin sunt si astea de la mine ca intre timp le-am dat jos la mine sunt cele de 15.9 diametru o sa pun din astea ieftine si daca nu o sa tina atunci o sa caut aisin se poate inchide multumesc Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Aici nu ai dreptate! Pompele de frana si ambreiaj Toyota sunt fabricate in general de AISIN si sunt de calitate. Garniturile originale de la Toyota sunt tot AISIN. Cele de la magazine sunt orice marca vrei tu dar nu AISIN. De exemplu am luat placute de frana de la Toyota pentru 80 cu 450 de lei dar sunt AISIN, pe piata gaseam alte marci cu 200-250 lei si Bosch tot cu 450lei. Vrei sa spui ca doar la reprezentanta gasesti garnituri aisin??? Cei de la aisin, or fi fraieri sa vinda produsele doar la toyota ... Hai sa fim seriosi. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Nu cred ca gasesti Aisin altundeva pentru ca sunt scumpe si nu le aduce nimeni. La noi sunt interesati doar de profit si produse ieftine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Hehehe, cu credinta ... la biserica. Uite doar asa la o prima cautare http://www.japanparts.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=64 Esti naiv daca ai impresia ca reprezentantele lucreaza direct cu fabrica ... Daca vrei, iti dau cu nume si prenume furnizori (niste s.r.l.-uri) care aprovizioneaza marile reprezentante din cluj. Nu sustin ca nu au canal de comanda directa, insa sunt niste tepari, care iau piesele de la buticul de la colt si ti le pun pe masina de originale ce sunt. Daca nu esti dispus sa platesti cit cer ei, pun aceiasi piesa in alt ambalaj si ti-o dau mai ieftin. Apoi au pretentia sa le fi recunoscator ca ti-au facut un serviciu. Ma lasi. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Eu nu stiu cate piese originale ai luat tu, insa cu siguranta cele de la Toyota sunt originale, vin cu ambalajul original cu part-number si nu ai cum sa le confunzi. Ca fapt divers, la Japanparts mi-au cerut 2000lei pe o axa cu came pantru motor 1KZ-TE pe care am luat-o de la Toyota cu 1500lei originala. Reprezentantele Toyota de la noi aduc piesele de la centrul de piese Toyota din Ungaria. Eu de cele mai multe ori prefer sa iau piese orignale pentru ca tin mai mult decat cele aftermarket. Fiecare face ce vrea pana la urma cu masina lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Nu cred ca gasesti Aisin altundeva pentru ca sunt scumpe si nu le aduce nimeni. La noi sunt interesati doar de profit si produse ieftine. nu , nu comerciantii sunt aia, ci clientii sunt cei care se uita doar la pret! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Eu nu stiu cate piese originale ai luat tu, insa cu siguranta cele de la Toyota sunt originale, vin cu ambalajul original cu part-number si nu ai cum sa le confunzi. Ca fapt divers, la Japanparts mi-au cerut 2000lei pe o axa cu came pantru motor 1KZ-TE pe care am luat-o de la Toyota cu 1500lei originala. Reprezentantele Toyota de la noi aduc piesele de la centrul de piese Toyota din Ungaria. Eu de cele mai multe ori prefer sa iau piese orignale pentru ca tin mai mult decat cele aftermarket. Fiecare face ce vrea pana la urma cu masina lui. toyota din romania nu ar trebui sa ia piese din ungaria... toyota romania apartine diviziei "toyota balcani"( cel putin oficial...) daca ar sti toyota balcani ca aia cumpara din ungaria......uhaaa! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Georgenis1 ... prietene ... nu ai inteles nimic. La prima interventie, sugeram ca poti gasi piese "originale" si in alta parte, nu doar la reprezentante, la un pret mai bun. Conditia minimala e sa ai pe cineva caruia chiar ii pasa de ce anume vrei tu in bransa. M-a fericit Cel de Sus cu un asa prieten, si ori de cite ori imi trebuie ceva merg si imi face rost chiar la 1/2 din pretul de "reprezentanta" si atentie "originale". Inconvenientul e ca de cele mai multe ori piesele de origine sosesc intr-o saptamina. Daca ma maninca tare iau ceva ieftin pina vine ce trebuie. Daca nu, ma dau cu masina nevestei sau pe jos ca e mai sanatos. @flaviu scuze pt. parazitarea topicului. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: diametru garnituri ambreaj Eu am reparat in trecut mai multi cilindrii de frana/ambreiaj (diverse masini)cu garnituri spaniolesti - niste cutiute albastre, parca marca Seinsa sau ceva asemanator. Nici o problema pana in prezent. De altfel se vede imediat dupa cauciucul din care sunt facute. In primul rand ca se le bagi pe pistonase tragi un pic de ele si daca materialul este prost s-ar rupe. Si costa mai nimic kit-urile astea de reparatie. In Bucuresti au precis la Al Padrino. In trecut le luam de la Paneuro... VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate