tarzy Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 sa incepem xcam putini stupi .... da ..... umplu eu remorca sper ca pana la anu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 mai iesim si la cate o plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 chiar si mai departe .... da tot intre "colegi" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 mai dar exclusivisti mai suntetzi....... nici un nonARO (sau neARO) nu e pe acolo :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Mai tarzy, te lauzi de atat vreme cu albinele tale dar cand gustam si noi un pic din mierea aia? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Asta-i faina: 09042007(015) (Large) (Medium).jpg :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Mai tarzy, te lauzi de atat vreme cu albinele tale dar cand gustam si noi un pic din mierea aia? :D pai oricand da .... e "regia" scumpa a ... si eu ma laud cu albine .... nu prea am cum cu miere ca nu am obtinut prea multa, cel putin nu pana acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 fa mai multa turta si sirop :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iunie 13, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2007 cine vrea miere ... sa arunce un ochi la bursa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ARO + remorca = albine sa ne mai laudam Remorca (incarcata cu cutiile de rezerva) si dragostea de asta vara bagate la naftalina pana la primavara LE: cum pun poze ca nu dau de optiunea "atach ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ARO + remorca = albine ...............Pentru poze.................... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: ARO + remorca = albine si pentru ca a fost cuminte si si-a facut treaba asa cum trebuie ARO a primit o noua vopsea ... taman la Constanta ptr ca din pacate doar acolo am gasit pe cineva care nu a strambat din nas auzind despre ce masina are de lucrat http://picasaweb.google.com/ionitac/RevopsireAROIanuarie2011?authkey=Gv1sRgCPyZ-Z2M446ncQ# ieri a ajuns la Buicuresti si urmeaza sa "aliniem" toate alea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: ARO + remorca = albine Pease da-mi si mie un nr din C-ta pentru atelier.Din aceasi cauza..de oameni neseriosi.hahah Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: ARO + remorca = albine Bravo Tarzy, esti pe drumul cel bun. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: ARO + remorca = albine la ce pret te-a ajuns vopsitu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: ARO + remorca = albine nu prea am cum sa dau un raspuns pertinent, ca a fost amestecata rau treaba, o mare parte din materiale le-am adus eu, am beneficait de un supermega discount, etc. Ce pot spune este ca pentru un alt prieten tot un 244 dar vopsea mai complicata devizul a ajuns la 2000 lei. Bani nu-s putini dar la aceasta calitate a lucarii eu zic ca e afacere foarte buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 (editat) Re: ARO + remorca = albine Asa cum probabil stiti ARO cel proaspat vopsit a fost furat din fata blocului. L-am inlocuit cu un 243 foarte dragut foto facut de Mari fara ca eu habar sa am Editat Mai 12, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hotmtk Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: ARO + remorca = albine Cat mai costa un ARO 243 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: ARO + remorca = albine http://cautare.mobile.ro/vehicule/search.html?usage=&isSearchRequest=true&editSearch=&lang=ro&export=NO_EXPORT&sortOption.sortOrder=DESCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=creationTime&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=30001&makeModelVariant1.modelId=7&maxPrice=&minConstructionYear=&maxMileage=&fuels=&ambitCountry= ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat August 3, 2011 Autor Partajează Postat August 3, 2011 Re: ARO + remorca = albine Cat mai costa un ARO 243 ? depinde de foarte multi factori: - stare - au mai disparut din ragaliciuni (masini exploatate in mod salbatic fara minim de interes ptr intretinere) dar tot ele sunt majoritare inca; - motorizare - o data fiabilitatea si comoditatea in exploatare iar apoi incadrarea in clasa de impozitare, ARO se intinde de la 2100 la 3200 cmc, adica de la 300 lei la 4200 lei / an. - domiciliu propietarului - tot legat de impozitare, sunt localitati unde impozitarea este mai lejera ptr ARO; vrei neaparat 243? uite http://www.aro-mania.ro/viewtopic.php?f=10&t=196 aici un 244 destul de "dotat" , si vad ca are si solutie ptr impozit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: ARO + remorca = albine Daca cumva va intrebati de ce masina mea se numeste Scufita Rosie? multi cred ca din cauza culorii .... nu e numai asta .... ci si din cauza politistilor mioritici, de fiecare data cand ma opresc tin musai sa aiba raspunsuri la urmatoarele intrebari: - De ce ai rotile asa mari? - De ce ai toba asa zgomotoasa? - De ce ai folie asa neagra? - De ce ai cardanul asa de "viguros"? - asta intreaba doar domanele in uniforma :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate