zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Va salut citiind printre topicurile voastre am vazut ca foarte multi folosesc Statie Alan Midland 220.Eu as vrea sa-mi achizitionez o statie,asa ca as vrea o parere despre ea,eventual o nota de la 1la 10.Pentru cei care nu-s de acord cu ea va rog dati-mi alte sugestii! la statie o sa vreau si o antena performanta .Ce ma sfatuiti? mersi prealabil :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Statie Alan Midland 220 E faina statia. Mie mi-a placut ca are difuzorul pe panoul frontal. Atasez un tabel comparativ pentru Alan, care te va putea ajuta sa faci o alegere. La antena depinde cum vrei sa o prinzi. Fix sau cu talpa magnetica. Daca vrei cu prindere fixa incearca un Sirio Performer 1000, cu talpa magnetica poti incerca un Megawatt 4000, sau macar 3000. Daca bugetul dicteaza te poti indrepta si spre antene mai ieftine dar de prefrat sa nu fie mai scurte de 1,5m. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Statie Alan Midland 220 nu stiu cat de manevrabil este in teren... ptr antena mi-a recomandat cineva chiar un 5000 turbo,dar nu stiu cum e prinderea... eu as vrea pe bara spate si sa fie demontabil :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Statie Alan Midland 220 Sirio Turbo 5000 e o antena de top, dar cu performante asemanatoare cu gama Performer. Intra pe http://www.sirioantenne.it si afli cam tot ce vrei despre ele. Eu recomand Performer 1000 si din perspectiva bugetului, e mai ieftina cu vre-o 30-40 ron si are si cablu inclus. Am atasat un fisier cu o comparatie intre Turbo 5000 si Performer 1000. Au aceleasi caracteristici. Difera doar puterea maxima de lucru si cativa mm, fapt care nu te intereseaza la valorile alea. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Statie Alan Midland 220 Performer P-1000 are modul de fixare a elementului radiant (vergeaua de oÅ£el) cu un mic braÅ£/mâner foarte eficient. Lovind în crengi nu prea se lasă, dar dacă ai nevoie de pliere, se face uÅŸor ÅŸi rapid. Iar la caracteristici electrice e la fel cu ceilalÅ£i fraÅ£i de dimensiuni asemănătoare. Mie îmi place construcÅ£ia, de aia am ÅŸi eu din asta. :no11 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Statie Alan Midland 220 deci un Midland 220 si un Performer-1000? :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate