rd_adi Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Am mari probleme cu franele in ultima periada... din cauza lor a trebuit sa scimb masca fata cu tot cu aripi si si o aripa spate... La inceput curgea lichid prin pistonase ... am schimbat toate garniturile nu mai curge lichid Am aerisit...totul merge brici pe loc La primul test de drum dupa aproximativ 20 km incepea sa miroasa a ferodeou in masina si inainta greau in 1-a... pedala avea cursa 3-4 cm ... demontez funrunasele la pompa improasca bine de tot fara sa apas pedala(pompa era blocata...) strang totu la loc continuu drumu dupa o periada prindeau din ce in ce mai prost franele apoi iar se intareste pedala iara aceeasi treaba... Schimb toti sabotii verific toate pistonasele... totu perfect merg iara cu masina iar se blocheaza , pedala iara are cursa 3-4 cm... PS: am servo dar in ultima vreme si cand nu e blocata pedala se comporta tot ca si cum nu ar merge servo-ul Azi am iesit din nou in paduri cu masina la inceput s-a comportat exemplar dupa o vrede iara s-a blocat pedala (cusra 2-3cm) desfac furtunasele de la pompa curge surplusu totu merge brici... dupa o periada iara raman fara frane (facut pedale prinde cam la a 10-a dar nu grozav) Dupa ce stau la o pauza mica iara franele merg dar nu grozav (cursa la pedala e ok) Ce e de facut? Ma poate ajuta cineva? Va multumesc anticipat, Cu respect, Adrian NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Alta pompa de frana. Sau set de garnituri pentru pompa, desi nu sunt de calitate si gasesti greu bune. Posibil sa schimbi garniturile si tot prost sa mearga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Pompa e problema? Daca schimb pompa scap de problemele astea??? Nu e undeva din vacum sau servo daca ramane blocat? Zilele astea schimb pompa... Mersi frumos! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Am aceeasi problema, pompa pierdea lichid si am schimbat garniturile. Acum nu descaraca si la fel ca si tine i-am dat drumul la lichid din conducte... Am fost sfatuit sa pun o pompa noua.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Multumesc frumos! Zileleastea schimb pompa sa vedem cum merge dupa... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! pompa e de vina, in special o anume supapa din ea. daca desfaci piulita aia mare din cap, ai acolo o supapa...aia e beleaua. se poate intampla si la pompa noua...asa sunt ele, mai proaste. leacul e frana pe disc, cu pompa isovac cu tot. ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Acea supapa de care zice Keo se numeste supapa de retinere presiune reziduala adica mentine o anumita presiune pe circuitul de frina in ideea de a mentine amorsata instalatia si pentru a compensa distantele dintre saboti si tambur.la diferente mai mari de presiune acea supapa se deschide dar la o diferenta mai mica acea supapa ramine inchisa sau lucra numai intr-un singur sens adica dinspre pompa spre cilindrii . As mai acuza si o garda incorecta a tijei de comanda(din amplificator,sau servofrina) a pompei de frina.Asta se poate controla prin montarea unor saibe intre amplificator si pompa de frina departind pompa de frina fata de amplificator.Daca dispare acel fenomen de blocare a rotilor acesta e defectul daca nu, sigur e acea supapa din pompa de frina. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Prin inlocuirea garniturilor in pompa se remediaza? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Teoretic da. Practic nu, pentru ca sunt de calitate foarte proasta garniturile care se gasesc in ziua de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! Teoretic da... am garniturile incerc... Practic daca nu merge... ce e de facut ca banuiesc ca in pompele noi sunt garnituri noi respectiv fparte proste... Pomba saviem cu un singur circuit ar fii rezolvarea? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Frane Aro 243... ajutor!!! @rd adi Daca esti hotarit sa inlocuiesti garniturile la demontare fi atent sa gasesti cauza care facea sa curga pompa,daca nu gasesti nimic, inainte de montajul celor noi verifica interiorul pompei nu cumva sa fie uzata suprafata interioara a cilindrului.Nu sunt admise pete sau zgirieturi -astea sunt vizibile! da ar mai putea fi vorba si de o ovalizare a cilindrului in zona de lucru a reazemelor(umerilor) pistonaselor- pe astea le poti masura sa vezi daca sunt ovale- Pompa de saviem zic ca nu e solutie in cazul tau unde sunt 2 circuite deja instalate pe masina. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate