Bestia Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 OK, am cautat pe forum si nu am gasit raspunsuri care sa ma multumeasca. intrebari: 1. unde fac? 2. cat costa? 3. ce ET pot ''scoate''? 4. plusuri/minusuri Multumesc Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Jante intoarse La ce iti trebuie jante intoarse? Ce e ala ET? PS- vb cu tuparu (cfantana pe forum) ... nu stiu cat costa ... gaseste o modalitate sa le trimiti la Bucuresti ...si dupa aia inca una sa le recuperezi ...si problema ta se rezolva! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Jante intoarse Am jante de care vrei pe stoc cu ET -30, -50 etc poze maine 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Jante intoarse Uite aici exemplu de janta intoarsa pe care am luat-o de la Unimog. Eu doar le-am sablat si le-am vopsit electrostatic. Foarte bine sudate si centrate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Jante intoarse arata foarte bine, sper sa rezolv curand ca am facut praf jantele de aliaj pe coclauri :h5 :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate