Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Regulator presiune

sierrafery

Postări Recomandate

Hai noroc. Din nou vă cer ajutorul că din păcate eu sunt doar în faza de învăţare şi nu prea pot interveni în discuţii. Vă rog, daţi-mi codul regulatorului de presiune de pe alimentarea cu combustibil care se află deasupra demarorului puţin în dreapta lui. Atît pot să vă spun, că el nu se vede prea bine fără să demontezi galeria şi pînă nu am piesa nu vreau să dezfac nimic. Pierd combustibil pe acolo şi nu am chef să umblu cu improvizaţii aşa că mai bine iau unul nou. Eventual şi codul de la garnituri sau alte accesorii conexe acestei piese dacă ele nu sunt împreună. Am înţeles dintr-o discuţie cu un prieten priceput că ar fi două modele deci pentru exactitate VIN-ul maşinii mele este SALLTGM98YA244941 (Discovery Td5). În speranţa că mă veţi ajuta din nou vă mulţumesc anticipat.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Regulator presiune

Codul este LR016319 iar garnitura este MSX000010 . Pentru o mai mare exactitate poti cauta "fuel pressure regulator td5" pe internet si gasesti acolo si web-shopuri care vind asa ceva. Toata treba e cam 100 lire plus transportul.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Pentru a schimba regulatorul de motorina trebuie sa dai jos numai capacul de pe motor si binenteles regulatorul, cred ca ii in 3 suruburi.

regulator cod- MSO 000080 pana la vin 1A736339

-MSO 000060 de la vin 2A736340

garnitura - MSX 100080 pana la tip-serie motor 10P15967B

-MSX 000010 de la tip-serie motor 10p15968B

Inauntru in chiulasa este si un filtru de motorina si un O ring.De obicei cand se scimba regulatorul se schimba si O ring-ul

filtru-MAE100010, O ring-ERR6761

Deci de ce ai nevoie :- MSO000080

-MSX000010

-ERR6761

Discovery II TD5 2000

Series III 88" 2.25 diesel

Range rover clasic 3.5 V8 carburator.

Link spre comentariu

Ca sa nu pierd palinca promisa de sierrafery(in privat), codul LR016319 este cel vechi iar MSO000080 este cel nou; pe Microcat in general sint date codurile vechi, si m-am lovit de aceeasi problema cind am comandat ultima oara piese(eu am dat codul nou si dealer-ul avea pe CD doar codul vechi).

Daca vei comanda pe oricare dintre coduri, vei primi aceeasi piesa.

Daca tot umbli in zona aceea, ar fi indicat sa cureti senzorul de pe galeria de admisie(MAP), care monitorizeaza temperatura si presiunea aerului ce intra in motor;se pare ca funinginea depusa pe el face ca datele transmise la computer sa nu fie chiar exacte, iar dupa curatare motorul trage mai bine.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult pentru informaţii, dar acum am prea multe şi sunt puţin în ceaţă. Am mai primit şi varianta cu codul regulator MSO 100010!! aici am dileme că şi băiatul ăsta care mi l-a dat se pricepe, (la garnitura e clar e MSX 000010)

Dacă deja am ajuns până aici vă dau şi tip-serie motor: 10P-46745A acum poate ajungem la varianta optimă. ceea ce mai vreau să spun e că regulatorul e din ăla cu două intrări nu cu trei(adică varianta pre Euro3 cum apare în RAVE). Hai că până la urmă tot iese ceva. N-aş vrea să-l comand şi să nu fie bun iar să-l dau jos şi să stau fără maşină până vine nu pot. V-am salutat şi aştept.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

MSO100010-pana la (E)10P15967B

MSO000080-de la (E) 10P15968B

MSO100010 se poate inlocui cu MSO000080 si asta o sa ti-l trimita.

:h5

Discovery II TD5 2000

Series III 88" 2.25 diesel

Range rover clasic 3.5 V8 carburator.

Link spre comentariu

De unde vrei sa comanzi regulatorul? In general cel ce vinde piesele are si codul (daca-i dai seria de sasiu e suficient). Eu am comandat o gramada de piese de afara si niciodata nu am dat codurile pentru ele si am primit mereu ce mi-a trebuit.Chiar daca faci comanda la cei de la LR Ro tot primesti piesa potrivita;cred ca te cam pierzi in detalii care nu te ajuta prea mult in rezolvarea problemei.

Daca vrei miine il intreb pe cel ce-mi trimite piesele in mod regulat (Britcar) si-ti aflu codul, pretul lui inclusiv transportul.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

De unde vrei sa comanzi regulatorul? In general cel ce vinde piesele are si codul (daca-i dai seria de sasiu e suficient). Eu am comandat o gramada de piese de afara si niciodata nu am dat codurile pentru ele si am primit mereu ce mi-a trebuit.Chiar daca faci comanda la cei de la LR Ro tot primesti piesa potrivita;cred ca te cam pierzi in detalii care nu te ajuta prea mult in rezolvarea problemei.

Daca vrei miine il intreb pe cel ce-mi trimite piesele in mod regulat (Britcar) si-ti aflu codul, pretul lui inclusiv transportul.

Scuze de întârziere, am fost plecat din ţară. Da aş dori informaţia de la Britcar plus modul de contactare al lor, cred că voi alege varianta asta. Merci :hi

Link spre comentariu

http://www.britcar.co.uk

Introduci codul in fereastra de cautare si-ti da automat pretul;daca nu ai codul ii scrii mail omului si-ti afla el exact ce vrei.Vezi ca acum e Pastele la ei si nu lucreaza(nici in ultimele zile nu au lucrat).

Nu recomand in mod expres sa comanzi de la ei, daca ai gasit undeva mai ieftin poti incerca.

Mai poti incerca la http://www.paddockspares.com, http://www.land-rover-parts-shop.com e o lume a liberei concurente si sint banii tai.

P.S. am gasit pe forumul din Australia pe unul care a schimbat doar garniturile din regulator dar le-a gasit cam greu.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

http://www.britcar.co.uk

P.S. am gasit pe forumul din Australia pe unul care a schimbat doar garniturile din regulator dar le-a gasit cam greu.

Ca fapt divers la subiectul ăsta

Eu am schimbat regulatorul cu unul nou dar l-am desfăcut pe cel vechi că am văzut unde curge. Are înăuntru două o-ringuri unul mai mare şi unul mai mic. M-am dus cu ele la un tip care are magazin de profil şi mi-a adus unele după măsură în două zile cu 12 lei bucata(mi-a spus că nu i-a fost uşor dar mi-e prieten). Nu ştiu cât ar ţine aşa recondiţionat dar pentru cei mai nevoiaşi e o alternativă mai ales că demontarea şi montarea regulatorului nu durează mai mult de 20 minute.

Link spre comentariu

...ai fost jefuit! O garnitura costa 1-2 lei, cel mult! :ha:

Daca l-ai reconditionat astfel, de ce nu-l montezi sa ne spui si noua cit sau daca tine(daca sint rezistente la uleiuri si combustibil treaba ar trebui sa fie OK).Fa-mi si mie rost de codul garniturilor sa le am pe acasa ca e cam umezeala pe la regulatorul meu.

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Ştiu că par cam scumpe dar au nişte dimensiuni nonstandard şi nu le-a găsit după cod. Tipul are contract cu o firmă care produce tot felul de garnituri, ăştia le-au făcut la comandă după dimensiuni şi din materialul cel mai rezistent pe care-l au. Faţă de 150 euro cât am dat pe regulator e bine. Chiar vreau să te ajut dar acum după ce am montat FPR-ul nou nu vreau să risc să-l demontez doar pentru probe cu cel recondiţionat să nu cumva să sufere garnitura de sub el că am stat 10 zile până a venit. Am să-i astup o parte şi am să bag motorină în el cu o pompă să văd aşa, că dacă nu-i în regulă o să curgă. Te anunţ rezultatul.

Link spre comentariu

Bineinteles ca pretul e minuscul fata de serviciul pe care ti-l fac garniturile respective(am crezut initial ca sint de-alea de pe la magazinele auto ce sint in niste cutiute, dupa dimensiuni).

Daca se poate da-mi dimensiunile si mie( diametru, grosime) sa incerc sa le gasesc sau poate incerci sa-mi faci si mie un set.

De unde ai luat pina la urma regulatorul? De la Britcar?

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Nu, am avut norocul să meargă un amic în Anglia cu afaceri, i-am dat codurile şi l-am rugat să-mi cumpere de unde apucă. Când m-am văzut cu piesele nici nu l-am mai întrebat de unde le-a luat. Acum de dimineaţă am băgat motorină în regulatorul recondiţionat. Îl las până diseară şi dacă nu curge am să-l desfac şi mai măsor o dată simeringurile că bine-nţeles în prostia mea nu am păstrat fiţuica cu dimensiunile şi memoria îmi face feste. Dacă curge atunci nu mai are rost să ne complicăm.

Link spre comentariu

Scuze de întîrziere din nou dar tot timpul îmi intervine câte o delegaţie. Se pare că iar am muşcat-o. Ori o-ringurile nu au exact dimensiunea cerută, ori le-am măsurat eu prost, ori nu-i bun materialul, ori..... nu mai ştiu dar instalaţia supurează, deci nu cred că-i ca lumea treaba. S-ar putea să conteze chiar şi micronii ăia care lipseau de a început să curgă prima dată. Rămân la ideea că improvizaţiile se folosesc doar când nu ai încotro. Eu cel puţin am hotărât că atunci când nu-mi voi mai permite să întreţin un Land Rover aşa cum se cuvine(adică cu cheltuială) trec la Niva-care din maşinile de teren bune pare cea mai ieftin de întreţinut(părerea mea). Hai noroc. :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare