Bestia Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 are cineva asa ceva?adica un ghid de montare pentru idioti(cu Nissan Terrano chiar :wink: ) are asta niste scheme in el da sa mor daca am inteles ceva Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Idiot's guide >> Terratrip 202 eu mi am montat pe patrol asa ceva l am calibrat si merge excelent .suna ma si vedem pe terrano unde sa montam senzorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Idiot's guide >> Terratrip 202 Pe terrano exista trei modalitati de montare a senzorului 1. Cardan 2. numarator cutia de viteze (de unde pleaca kilometrajul) 3. la cablu kilometraj Cea mai buna 2. (pastrezi si kilometrajul original si ai si terratrip) 1. cel mai expus ruperilor 3. cel mai usor de montat si totul este in habitaclu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate