Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

roll cage exterior

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: roll cage exterior

Pai uite o idee :x :x :x

:ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vali, vezi ca era cineva in Otopeni (sau Baneasa :grin: ) care zicea ca face rollcage-uri pentru masini din filme (facea si rezervor custom cred). Tre sa dai un search ca nu mai stiu unde am citit :p

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

:W

salut lucrez acum la Mihai Nitulescu...pentru Patrol-ul lui In spate la Lia Manoliu....pana miercuri -joi..

Si eram in Bufte cu atelierul acum m-am mutat...ca era cam scump......d

Bafta.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

salut lucrez acum la Mihai Nitulescu...pentru Patrol-ul lui In spate la Lia Manoliu....pana miercuri -joi..

Bafta.

RETI,

te rog da-mi si mie in pm nr. de tel. si mai exact unde te gasesc

Multumesc!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

:hi

0723693757.

cred ca marti ma reapuc de lucru... ca deja m-am plictisit acasa....

Servi-sul lui mIhai este cum vii dinspre pasajul Muncii treci de fosta intrare in stadion Lia Manoliu si este o trecere de pietoni pana in semaforul de la intersectia cu ...habar nu am cum iii zice .... dar da-mi un tel ... si te ghidez.. deci la trecere se face o poarta pe partea stanga d eparca ai intra intr-o institutie dar nu este asa , poate era inainte un internat al liceului.... mergi pe poarta ai treci de intrarile din spate ale stadionului si in capatul strazii este un service...dar pana joi ca dupa ma duc in Bulgaria si stau o saptamana.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Bafta.

Unde in spate la Lia Manoliu, ar mai fi ceva oameni interesati?>>>

Link spre comentariu

si rollcage-urile astea se construiesc dupa niste reguli si calcule de rezistenta. Din nefericire, de cele mai multe ori sunt niste simple tevi prin masina care intaresc doar .......... moralul soferului. Pana la urma e bine si asa........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Habar nu am cate asemenea rollcage ai construit ......iar regulamentul FIA cred ca este destul de clar. Dar pentru uni daca nu este o groaza de bani nu este destul de bun. calcule de rezistenta sunt iar clare la FIA. Teava gasesti si aici in Romania. Iar scule de asemenea. Eu am facut destule special pentru rasturnari fie pe lateral fie in fata.. si nu numai aici in Romania Nu stiu pe ce te bazezi ca este doar pentru intarirea moralului soferului sau poate nu am inteles eu bine...

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

descarca regulamentul F.I.A. si gasesti acolo si cele trei desene de baza la alcatuirea unui rollcage cat si celelalte tevi obligatorii la constructia unui rollcage.

Si crede-ma ca daca respecti regulile care sunt numai de bun simt si care nu spun lucruri fantastice....ai o maxima protectie ce se poate da unui autovehicul .

Cu respect !

Reti Mihai

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

aici domnu Reti ai mare dreptate dc tii cont de principiile de baza nu trebuiesc prea multe calcule pt confectionarea unui roll cage , la ce trebuie avut grija sint sudurile sint foarte importante. Ce sai faci nu toti sint ingineri care sa stea sa calculeze , altfel nu sar mai face nimic.

Link spre comentariu

Poze rollcage nissan patrol modificat.

Pasi de urmat in construirea unui roll cage.

1. Alegerea unui desen de baza din apendixul 283 al F.I.A.

2. Adaugarea unor tevi suplimentare in proiect , conform doleantelor propietarilor sau masini,

3. Alegerea tevilor diametre, grosimi cu specificatii de rupere si alungire.

4. Cumparare a tevi trase la rece [25-38 roni /metru]

5. Deformare la rece.

6. Construirea unor protectii suplimentare a caroseriei in punctele de contact ale picioarelor roll cege-lui.

7. Verificarea starii si remedierea oricaror defectiuni ale caroseriei in punctele de conexiune cu roll cage-ul.

7. Sudura in mediu protectiv .

8. Protectia roll cage-lui prin fosfatare ,grunduire, vopsire.

10. Si cam atat..

Poze din ultimul roll cage......

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare