air_wolf Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: roll cage exterior :1 dar stiu ca a taiat din el... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: roll cage exterior descarca regulamentul F.I.A. si gasesti acolo si cele trei desene de baza la alcatuirea unui rollcage cat si celelalte tevi obligatorii la constructia unui rollcage. Si crede-ma ca daca respecti regulile care sunt numai de bun simt si care nu spun lucruri fantastice....ai o maxima protectie ce se poate da unui autovehicul . Cu respect ! Reti Mihai Va salut, domnul Reti , va rog sa-mi spune-ti cate dintre roll-cage-urile dvs. au trecut pana acum de un test/verificare al FIA, in cazul domnului Luigi "Nissan4x4" cunosc cel putin unul, si asta s-a intamplat chiar anul trecut!!! Cu deosebit respect, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: roll cage exterior eu totusi cred ca titlul topicului este "roll cage exterior" :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: roll cage exterior eu totusi cred ca titlul topicului este "roll cage exterior" :grin: :grin: Intradevar, sorry pentru off-topic!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paulino Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: roll cage exterior Roll cage-ul trebuie prins de sasiu sau de caroserie? In poza am vazut ca este prins de caroserie. Cu stima, Paul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: roll cage exterior Roll cage-ul trebuie prins de sasiu sau de caroserie? In poza am vazut ca este prins de caroserie. Cu stima, Paul. Caroseria e prinsa de el in anumite puncte...Cred!! :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: roll cage exterior Nuuuuuuuuuuuuu,roll cage-ul leviteaza in interiorul caroseriei......... :ha: :ha: :ha: El,roll cage-ul,e prins de podea prin niste talpi duble, adevarat sudate si prinse si in suruburi,conformregulamentelor FIA.....ca tot nu tine nimeni cont de ele la noi.....aceleasi suruburi prind sub podea legatura dintre caroserie si sasiu. Suplimentar,roll cage-ul e ancorat de tavan in fata si spate si in laterale de stalpii A. Asta asa ca sa incalcam iar regulamentul ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
behashbeu Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: roll cage exterior de acord cu functionalitatea roll cage-ului la exterior pt a nu distruge caroseria dar sa nu uitam ca initial e destinat pt interior, pt protectia pasagerilor. cel de exterior e o "inventie" pt noi ofrroaderii. anul trecut am circulat aproape 4000 km offroad in peru cu toyota hilux dotata cu roll cage interior. e standard la ei si obligatoriu pt anumite activitati: offroad, ind miniera, etc. si -am auzit de exterior deloc sa foloseasca. dc aveti pareri ext vs int, bagati mare. Mercedes Gelandewagen. The best. Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate