matteo_tgv Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Daca cineva poate da o idee, ce-ar fi. S-ar putea sa fie debitmetrul sau turbina murdara sau sa trebuiasca reconditionata. Ideea e ca, in sarcina, nu mai trage in blana, cum tragea. Urca in turatii si, la un moment dat, se plafoneaza, scade turatia un pic si scoate fum negru abundent. Asta e semn de lipsa de alimentare sau de alimentare insuficienta cu aer. Adica fumul negru e motorina nearsa. Am schimbat si filtrul de motorina de la motor si decantorul de la rezervor. Uite, nu m-am uitat la filtrul de aer dar ala e schimbat de maxim 8.000 km. O sa-l verific. Maine voi verifica si sita de la pompa de injectie. Oricum, motorina ii vine, nu e dubiu. Aerul e deficitar... Atat cat ma pricep eu. De ceva vreme EGR-ul e scos si fagurii din catalizator scosi, deci rasufla mai usor. Respect, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Disco 300 TDI, problem de putere si de fum :hi CRED ca e nasol: POMPA DE INJECTIE ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Disco 300 TDI, problem de putere si de fum Iarta-ma am postat la celalalt tomic pe care l-ai deschis. 300tdi din 95 nu are debitmetru , asa ca trebuie sa cauti cauza in alta parte. Asa ceva am patit si eu dar la mine s-a dovedit a fi filtrul de motorina infundat coraborat cu o motorina proasta. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Disco 300 TDI, problem de putere si de fum Iarta-ma am postat la celalalt tomic pe care l-ai deschis. 300tdi din 95 nu are debitmetru , asa ca trebuie sa cauti cauza in alta parte. Asa ceva am patit si eu dar la mine s-a dovedit a fi filtrul de motorina infundat coraborat cu o motorina proasta. Sal, crede-ma, are. Este motorul de 122 CP (masina este versiunea Esquire, cea de top, singura, pe vremea aia, pe care se punea motorizarea asta) cu comanda electronica la injectie. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Disco 300 TDI, problem de putere si de fum Sal, nu era nici debitmetrul, nici turbina si nici vreo alta piesa scumpa. Era un amarat de furtun de la turbo, mort de batranete, care era spart dar spartura era pe dedesubt si de aia nu am depistat-o. Un baiat de 18 ani care s-a uitat azi pe la ea l-a gasit. Beri multe i-am dat! L-am schimbat si merge masinuta ca in prima zi. Trage de rupe, betoooon! Am schimbat azi si uleiul de la motor, filtru ulei, filtru aer, filtru motorina, ulei grupuri si cutie de transfer, facut gresaje, schimbat placute de frana fatza (cele de pe spate sunt aproape noi). Uleiul si filtrul de la cutia automata a fost schimbat acum 8000 km (se schimba la 40.000 km). Masina este gata de drum oricat de lung si e in super-stare. Doar becul de la ABS sta aprins, desi ABS-ul merge perfect. Ramane de vanzare, pretul este de 5000 Euro FIX (asta penca nu tre sa mai dea nimeni o caruta de bani pe debitmetru sau pe turbina). Masina este absolut impecabila, una dintre putinele care nu au probleme cu rugina. Mai multe detalii pe topicul de vanzari. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate