cryss Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 azi am testat lsd-ul de pe pajero sport 2003 ,am cumpanit masina pe doua roti,fata-spate ,la o margine inclinata de drum si surpriza! lsd-ul nu functioneaza, am incercat 4x2 ,4x4apoi 4x4low,incet mai accelerata absolut nimic,patina stanga fata dreapta spate ca astea pierdeau aderenta.cei de facut ?,mentionez ca am mai intors cateodata mai nervos de scartaiau cauciucurile pe asfalt ,oare sa-l fi afectat asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Pai si chiar daca functiona... te-ar fi ajutat ca o frectie....la picior de lemn. LSD-ul iti da doar niste mici impulsuri in roata cu aderenta. De obicei acel LSD-eu se termina/toceste/strica la 1-2-3 iesiri mai serioase in teren. Sunt facute sa te ajute nitel pe zapada mica, polei, sau alte asemenea. Nicidecum pentru situatia in care ai fost. Sfatul meu cand mai esti in astfel de situatii si nu ai alta scapare: Baga 4x4 Low, accelereaza in viteza 1 pana pe la 2500 - 3000 ture, si calca incet frana pana cand incepe sa scada din ture. Ai sa auzi un tiuit mic pe spate(din grup), si brusc masina va inainta. Stiu ca nu este indicat sa faci schema asta de multe ori caci se f*t* (roade) coroana, pinionul, sateliti si alte minuni, dar decat sa stai acolo pe 2 roti.... e o chestie. Saaaau, poti opta pentru blocantul saracului :wink: Oricum, intre o punte cu LSD si una cu nimic...... nu e mare diferenta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryss Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! si eu crede-am ca-i vre-o mare branza ,nu ca blocantul manual dar macar ca la scenic rx4 pe fata ,care intr-o situatie asemanatoare m-a scos cu brio,parca ala era autoblocant sau ceva asemanator.ce-mai lsd=un mare FAS :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Eu am scos LSD-ul si l-am aruncat .... Nu face decat sa te incurce. Se blocheaza pe asfalt si nu merge in teren .... In rest e bun ! Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Eu am scos LSD-ul si l-am aruncat .... Nu face decat sa te incurce. Se blocheaza pe asfalt si nu merge in teren .... In rest e bun ! Adica in rest e bun.... cat sta masina pe loc oprita? :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Mah baieti , nu-i chiar asa rau cum pare :P ! Daca uleiul din dif e potrivit, deci nu "de transformator" ci pt LSD si daca pachetul cu discurile de frictiune e intretinut (schimbat) cum trebuie, LSD-ul ajuta mult. Nu spun ca s-ar apropia de un blocant 100% , dar nici chiar FAS nu e. Parera mea! :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Eu la L200 am LSD. Nu vreau sa ma dau un expert in materie, dar personal pe mine m-a ajutat foarte mult. Zic ca intretinut cum trebuie, ajuta aproape la fel ca un blocant veritabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryss Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! concret !in situatia care am prezentat-o mai sus lsd-ul s-a comportat cum trebuie?,uleiul este cel specificat in cartea tehnica,nustiu cum e cu discurile de frictiune ,masina are aproape 90000km si nu cred ca au fost schimbate vre-o data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Parerea mea este ca ori nu ai LSD, ori nu functioneaza de loc. Pentru un test " empiric" incearca cele descrise in : http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=11&t=7266, ultima postare. Ar trebui sa mearga! :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Mai exact chestia asta: E exact acelasi lucru. Si asta care arata exact cam cum "functioneaza" un LSD: ....dupa cum spuneam.... nu prea te ajuta. Decat doar pe nitel polei, zapada, etc. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Hai sa vorbim putin despre LSD. Rog in acelasi timp moderatorii sa mute posturile legate de acesta intr-un topic nou, in Mecanica sau la Nissan... later edit: La Terrano II din cate stiu eu NU au fost versiuni cu diferential central, doar cutie de transfer cu reductor , unde 4x4 (LOW sau HIGH) inseamna de fapt un mod de transmitere a miscarii la roti similar cu cel al unui dif. central. blocat. Ok, dar atunci cum explici ce am eu pe Nissan Terrano / Pathfinder din 1997...? "Auto , 2wd, Lock" .....cam astea sunt pozitiile...Am in plus, maneta de la reductor uite si o poza.... Intrebare: oare ptr ce e butonul de langa? ce pe care scrie "Power AT hold" ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryss Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! pai din ce-am vazut inseamna ca lsd-ul meu ori e bulit ori nu exista (dar in cartea masini figureaza ca dotare)si apropo de ce zicea "klenz"nu-i chiar o frectie ,dar nustiu cat rezista in regim normal de expluatare,adica off-road mediu .o sa-i fac testul cu puntea suspendata.va multumesc ptr. sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! A incercat cineva Detroit Truetrac? Am inteles ca e tot un fel de LSD(doar ca nu trebuie ulei special) si sint tentat sa-mi pun unul. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Mai bine pune-ti un blocant/autoblocant ca e de 1000 de ori mai bun ca un LSD de orice marca. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! :g Corect! De muncit muncesti oricum la fel de mult, inca poate mai mult pentru un LSD, iar efectul final in mod sigur e mai bun la un blocant 100%. :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! Mai bine pune-ti un blocant/autoblocant ca e de 1000 de ori mai bun ca un LSD de orice marca. sustin ...LSD-ul chiar este un fas...iar auto blocantul este pentru iesiri la gratare in marginea orasului ...! daca vrei ceva care te ajuta cu adevarat in situati mai nasoale blocantu-l 100% este singurul care-si face treaba !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryss Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: probleme cu lsd-ul! m-am lamurit,dupa ce am suspendat puntea spate ,diful este cu lsd ,da sa-l f** ca nu-si face treaba.unde gasesc si cat ar costa un dif. blocabil si daca as putea monta unul dupa un L200,model 2003-2004 ?,pote gasesc pe la dezmembrari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate