matteo_tgv Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Sal, ce parere aveti de Land Cruiser Prado/Colorado generatia 2000? Am vazut ca exista cu motoare D4-D de 160 cp. Vreau una din asta cu cutie automata pt. strada. Cat e de fiabila si cum sta la consum? Confort, tinuta de drum? La off-road cum se misca? Stie cineva: cutia automata de pe modelul asta iti ofera posibilitatea sa o tii doar in treapta 1? (ma gandesc la coborari abrupte cu reductorul si nu vreau sa ma gandesc la HDC sau senzori ca nu am incredere in ei). Ceva blocante are? Este ceva anume ce ar trebui sa verific sau sa stiu cand o iau? Pt. off-road mai rau imi voi lua si un Defender (acum am un Discovery), desi nu e cea mai cea masina de teren dar imi place cum arata :D. Extrem, oricum, nu fac cu masina. Pt. asta am ATV. E frumoasa foc Toyota asta si mi se pare mai aratoasa decat actualul Prado/LC120 care are farurile alea tuguiate. Cu respect, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Si inca o intrebare: cat de usor se gasesc piesele si cat de ieftine/scumpe sunt? La Discovery sunt rezonabile, zic eu... Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Salut. Eu am una din 2002. Este cu motor D4-D si are 163 CP, cutie automata. Nu are nici o modificare in afara de cauciucuri (BFG MT) Hai sa iau pe rand intrebarile: Cat este de fiabila?... Pai eu am luat-o in septembrie anul trecut cu 230000 km la bord (habar n-am daca-s reali) si acum am 246000 km. N-am avut nici un fel de probleme. Singurele piese care au fost schimbate: - o bucsa la caseta de directie - un semering la puntea spate (pierdea ulei) - placute de frana, filtre si uleiuri (astea le-am schimbat ca asa am considerat eu ca trebuie) Deci la capitolul asta sta foarte bine din punctul meu de vedere. Consumul: - in oras consuma intre 12 si 15 litri/100km….in functie de cat de grea ai talpa. :grin: - in afara consuma cam 10-11 litri/100km - pe autostrada am mers cateva sute de km cu viteza intre 140-180 km/h si consumul a fost de 11,5-12 litri/100km La partea cu confortul si tinuta de drum….pe sosea e o relaxare sa conduci. :) In offroad se comporta admirabil, cel putin la nivelul la care m-am dat eu cu ea (lejer-mediu). Asta bineinteles presupune macar MT-uri pe ea….cu profil Simex….asta deja e alta discutie. Pe urcari o sa te uimeasca ….pe mine si pe inca cativa stimati domni de pe aici ne-a lasat masca de vreo doua ori….si nu a fost meritul soferului (eu). La coborari …aici e o mica problema in ce ma priveste. Cutia automata (pe care o poti tine in treapta 1) are frana de motor buna dar nu la fel cu una manuala. Are o mica intarziere (nu stiu sa explic de ce) pana in momentul cand intr-adevar incepe sa franeze. Dar presupun ca daca te obisnuiesti cu asta si inveti s-o folosesti corect nu e nici o problema. Blocante au pe central (toate) si pe spate (doar unele). Daca poti ia una care sa aiba blocant pe spate de fabrica. Se poate pune si ulterior dar costa si cred ca e mai ok cu cel de fabrica. Se poate pune si pe fata. Max a montat pe fata la una de-asta.(e un topic pe undeva…) La ce sa te uiti cand o iei?... In primul rand sa fie ok motorul si transmisia. Sa nu aiba sunete ciudate pe la diferentiale, mai ales cu el (ele) blocate. In rest nu prea stiu. Sunt multi pe aici care ar putea sa-ti dea sfaturi mai bune ca si mine. Despre piese nu stiu ce sa zic ca n-am avut nevoie pana acum de chestii serioase. Mai arunca o privire si aici: viewtopic.php?f=5&t=3364 Numai bine. Sorin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Salutare eu am un Land Cruiser 90 din 99 motor 1KZ-TE 125cp cutie manuala. -de consum pot sa-ti zic media aproximativ 12-13l/100km, 14-15 oras, 10-12 extern. din cate am vazut prin specificatii pt motorul D4D e dat un consum mai mic fata de al meu 1kz-te - de confort ce pot sa-ti spun, conteaza f mult starea tehnica a masinii,eu cand am luat-o pe a mea NU avea bucsele superioare la telescoape (jucau amortizoarele dupa bunul plac), un capat de bara distrus, rulmentii fata unul destrans unul praf, o rotula superioara cu joc, bucsele la barile stabilizatoare tocite, deci nu vreau sa-ti zic ce confort aveam eu la volan si ce incordat stateam, dar asta e un caz particular :) . In principiu masina daca e in mintile ei e destul de comoda are pe fata brate nu punte rigida si toate arcurile elicoidale dar totusi nu cred ca se compara cu un LC120. - offroad.. eu mai mult turistic practic si f greu am gasit un loc unde sa raman cu el si acolo am ramas suspendat. daca vrei sa te dai mai medium sa zic asa cu un kit de supensie, ceva anvelope bune si un blocant sigur nu te-ai face de rusine :wink: - unele modele au standard blocant spate dar nu stiu care sunt acelea. - preturile le apreciezi tu, am cumparat si originale si din anglia si din spania o pompa servo second. iti citez cateva preturi din mailuri, toate sunt originale mai putin crucile.Oferta pt.Simering 90310-50005 = 87 Ron + tva/buc, aprox 5 zile. Cruce cardan spate, fata 04371-35060 comandate. Nu au venit oiginale asa cum am ofertat ci echivalente marca JAKOPARTS. Sper sa nu fie o problema. Oricum pretul e mult mai mic: 85 RON+TVA/ buc 1. Bucse bara stabilizatoare fata (prindere la mijloc), cod 48815-60100, 2 buc. Pret unitar: 120 RON+TVA/buc. 2. Tampon limitator puntea spate tipul A, cod 48306-35180, 1 buc. Pret unitar: 312 RON+TVA/buc. 3. Capat bara dreapta, cod 45046-39335, 1 buc. Pret unitar: 455 RON+TVA/buc. Termen de livrare cca. 7 zile. -Rotula superioara dreapta, cod 43310-39016, 1 buc =290 Ron+tva; TL: 5zile cele bune, Gabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Domnilor, va multumesc pt. raspunsurile voastre. Piesele ceva cam scumpe (cap de bara la 450 RON????) dar, macar teoretic, schimbi destul de rar. Abia astept sa pun si eu poze cu ea aici :) Cu respect, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Domnilor, va multumesc pt. raspunsurile voastre. Piesele ceva cam scumpe (cap de bara la 450 RON????) dar, macar teoretic, schimbi destul de rar. Abia astept sa pun si eu poze cu ea aici :) Cu respect, Matteo Poate nu iei piesele de unde trebuie ... :grin: ... de sunt asa scumpe Ne-am dat azi cu un Prado KJS90 si cu gume de asfalt s-a comportat in teren onorabil ... Am fost real incantat de ceea ce poate o astfel de masina in teren ...am luat-o pe toate partile: raid (pana la 120km/h in teren) , inclinatii laterale, pante, rampe etc ... :grin: ...singurul minus ptr o exploatare indelungata in teren:suspensia independenta fata si implicit lipsa unui amortizor de directie...! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Probabil este pretul de la reprezentanta Toyota. Eu am avut KZJ95 si pana la 300000km cand l-am vandut nu am schimbat absolut nimic decat bucsile de la bara stabilizatoare. Sunt masini foarte bune, insa din cauza suspensiei fata nu se poate inalta foarte mult si nici nu incap roti mai mari de 31-32 (cu lift OME +4cm). De aceea am vandut-o si am luat HDJ80. Pe asflat se comporta extraordinar mai ales cu suspensia OME. Insa la mine era cam mare consumul motorului 1KZ-TE, cam cat la HDJ care e de 4.2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Cu efort pe KJ90 ridicat din kit ome intra si 33-uri! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 33-uri ating in fata in partea din spate a aripii cand virezi. Trebuie date jos aparatorile de noroi si modificat putin acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Cu aparatorile date jos nu atinge ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 salutare am TLC 90 din 1996 3.0d, automata, BFG MT 33'' am luat-o la 190.000 acum 1 an (nu stiu daca erau reali) acum am 215.000 si nu am avut probleme. dupa modificare suspensie (OME +50mm) devine instabila pe inclinari laterale sau la testul elanului. Nici nu ma gandesc la un portbagaj. problema cu care am cumparat-o: mic joc undeva in transmisie (se pare ca in dif fata) Acum merg tot asa cu ea caci de cate ori am dus-o la revizie, nu-i mai dau numele garajului... baietii au facut din lista mai mult ce le-a placut lor. necesita o bara fata ceva mai zdravana decat cea de serie si un scut serios, pentru ca are un radiator imens, care poate fi sifonat f usor daca te urci cu botul pe ceva. este ideala ca masina de tura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Cu efort pe KJ90 ridicat din kit ome intra si 33-uri! sub nici o forma nu intra 33-uri, cu aparatori date jos si cu tot efortul depus nu am putut pune mai mari de 31 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Cu efort pe KJ90 ridicat din kit ome intra si 33-uri! sub nici o forma nu intra 33-uri, cu aparatori date jos si cu tot efortul depus nu am putut pune mai mari de 31 body lift, prelungire coloana de directie si poti baga 32" -uri. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Cu efort pe KJ90 ridicat din kit ome intra si 33-uri! sub nici o forma nu intra 33-uri, cu aparatori date jos si cu tot efortul depus nu am putut pune mai mari de 31 body lift, prelungire coloana de directie si poti baga 32" -uri. am pus eu body lift cu tot cu tot cu tot cu prelungitorul de la coloana de directie, nu intra 33-uri, tot ce poti sa pui pe ea sunt cele de 31 care de fapt sunt 31,7 pe calcul, asta in situatia in care nu vrei sa tai din masina, eu am cumparat 33-uri m-am chinuit sa le pun pe masina si nu am reusit, a trebuit sa le trimit inapoi si sa imi iau 31, daca iti mai pot fi de folos si su alte date privind toyota kzj 90 ma poti suna 0765452483 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 n-am zis 33", am zis 32" :) adica fix ce-ai facut tu. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Prado/Colorado generatia 2000 Am gresit eu ..."265/75/16 resapate profil simex s-au pus" = 31.6 roti profil normal si 32.6 roti cu acel profil ...aceleasi roti care le am eu pe Y61! :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate