Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Snorkel suzuki vitara

valentin vitara

Postări Recomandate

Sunt interesat sa cumpar un snorkel ptr suziki vitara 1.6 4 usi.M-am hotarat dupa ce ma desfacut masina (toate pragurile si aripile unde au fost aparatorile alea din ce material is ..naiba stie ,,is putrede....asa ce de doua saptamani lucram doar pe tabla),Aspiratie aerului e in aripa stanga langa far..unde punem cred ca ajunge apa foarte usor.daca intr iin tr-o baltoaca in viteza ..sigur intra apa si acolo.Dar deocamdata am gasit doar la 400 euro...totusi mi se pare un pret piperat...e doar plastic...un tub si ce mai are pe el...dar are doar un metru si ceva..400 de euro?am vrut sa pun poze dar deocamdata erau prea mari si nu le incarca pe site.Sper sa iasa o masina faina...reamintesc ca pun pe ea troliu ,scut ,anvelope 235/75/R15 mud goodrich(am facut si flansi-(1000 ro)GEANTA e de otel cu 6 prezoane),proiectoare cu sticla de 1 cm,punem si overfendere(le fac cu 1000 de ron),tebuie sa o si vopsesc....am sa o fac tot albastru dar cu lac mat,,,ii fac si rollbarr interior,am roll barr de inos in fata dar doar pe radiator,,,il complectez si peste faruri,sub pragurile ei pun praguri din teava laminata de 1 1/2 din teava laminata,...Asa cum o pregatesc nu o sa mai am treaba cu ea cativa ani..si vreau sa va spun ca am un mecanic clasa I...il chema utu muresan...nu ii fac reclama..dar se muleaza pe principiile mele...e un om de nota 10 +..pacat ca nu are finantarea de care are nevoie...e pilot...stie sa pregateasca masini ptr rally raidsi oof-road...si-a pregatit masina ptr DAKAR dar a vandut-o la spanioli...nu a avut bani sa mearga in argentina..e in echipa DAKAR ROMANIA...un om plin de pasiune...pre el jos palaria....STIE mecanica cat nu am sa stiu eu in 10 vieti :) ..asta ..lucram mai departe..am uitat sa va spun am inaltat caroseria cu 5 cm cu body lift de la soso-bum ..e valabil dar am luat si un kit OME DE 5 cm(arcuri,tampoane,amortizoare)..eu vreau sa fac masina asta sa nu ma lase in padure...oricum verificam tot ce inseamna cutie,transmisie,cupluri,uleiuri...si naiba mai stie ce....mai gasim :h5 ,dar sa revewnim la snorkel..totusi 400 de euro nu e cam mult?toata stima ptr toti ce care mi-au citit anuntul si mult noroi si cuplu maxim :ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: SNORKEL SUZIKI VITARA

:bravo , spor la treaba

Nu ma pricep la snorkeluri dar n-as da 400 de epuroi, mai degraba fa-ti unul artizanal sau cauta pe internet, de exemplu

http://shop.traction4x4.it/category.php~idx~~~176~~menumode~~~c~~menumodec~~~176~~menumodem~~~0~~nocache~~~yes~~SUZUKI~.html

Bafta! :h5

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

salutare valy

ma tot gandesc la ce ai spus ca ajunge apa in tubulatura pana in filtru de aer

si a mea asa este si nu are cum sa ajunga decat daca nu ai montat aparatoarea de plastic de sub tubulatura

eu am montato bine si am pus si silicon, si e perfect etans,apoi daca ai +10 cm,din body si suspension :h5

pozele se fac mici cu un programel in 10 secunde,la 800x600,bafta si spor la treaba ca ai

uite si tu pe topicul meu lupta mea cu rugina,nu cred ca mai intrecut :banana

Link spre comentariu

http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=523&start=75

FFF ieftin si eficient! De banii aia iti iei un blocant sau trip sau statie ceva ...

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

...)GEANTA e de otel cu 6 prezoane),...

Pui punti de toyota sau ce, ca m-ai pierdut? Sau e vorba de o geanta de scule?!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

ca sa intre apa in tubulatura de la filtru de aer trebuie sa fie viteza foarte mare

eu am intrat si in paraie cu el si nu o avut nici pe dracu,acea tubulatura este mai sofisticata un pic,nu intra asa usor apa in el

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Salutare,

Deci ...solutia cea mai cea dpdv estetic e cel de fabrica din urmatoarele motive:

- arata bine pe masina;

- nu e un plastic ordinar, eu m-am rasturnat pe el si rezista;

- se potriveste perfect si se instaleaza f repede;

- din cate stiu "Safari Snorkel" cea mai avizata firma in domeniu nu face pentru Suzuki, cel putin pt. Samurai;

Minusuri:

- pret mare...si banuiesc ca daca issiti cu rasturnarile se va sparge;

- atentie nu lua din fibra de sticla - sunt niste copii ale celor originale si care se sparg f usor;

Daca vrei sa te dai serios cu masina recomand furtun gros scos ianuntru undeva sus....dar stai cu geamul deschis iti va consuma tot aerul.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

cu citeva modificari se poate pune snorkel de mitsubishi pajero, cum sunt cele low-budget aduse de Gepetto/ Am pus si eu de proba unul pe masina si arata cam asa:

http://a.imagehost.org/0470/snorkel_vitara.jpg

Link spre comentariu

Vizitator rares

:bravo Foarte bine arata. Cam in cit timp l-ai facut si la ce pret a ajuns? Ma intereseaza si pe mine.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

timpul a fost cam 4 ore

cap snorkel 20e cumparat de pe forum

iar restul ca 30 ron

Cum ai prins tubilatura de tabla?

Si eu mi-am luat materiale ptr un snorkel home made, 30-40 ron, dar inca n-am idee cum sa prind tevile de tabla, fix, rezistent si fara sa intre apa...!

Sunt nevoit sa schimb vechiul sistem pentru ca m-a lovit unu` in aripa si mi-a spart tubulatura sistemului de admisie pana in filtru.

Si nici n-as da minim 150 euro pe un snorkel, ptr ca nu-l pun de fitze, ci de nevoie !

Link spre comentariu

tubulatura este prinsa cu ajutorul a doua coliere care o imbraca

coliera pe care sunt prinse doua tabele sub forma de L , table care sunt prinse de colier si de tabla utilajului cu cate doua nituri

Link spre comentariu

tubulatura este prinsa cu ajutorul a doua coliere care o imbraca

coliera pe care sunt prinse doua tabele sub forma de L , table care sunt prinse de colier si de tabla utilajului cu cate doua nituri

Aha! Banuiesc ca te referi la nituri pop...! M-am gandit si io la asa ceva, dar mi-a fost teana ca in timp se vor largi si se va misca intreg ansamblul..!

Link spre comentariu

Domnilor va recomand sa studiati cu atentie topicul urmator

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44289 :g:tk

si ve-ti gasi acolo rezolvarea tuturor problemelor ridicate aici.

multumim celor care isi impartasesc experientele pe acest forum care ,intradevar creeaza dependenta:ypu,in special lui Patrolator,:tk

Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio
Link spre comentariu

Domnilor va recomand sa studiati cu atentie topicul urmator

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44289 :g:tk

si ve-ti gasi acolo rezolvarea tuturor problemelor ridicate aici.

multumim celor care isi impartasesc experientele pe acest forum care ,intradevar creeaza dependenta:ypu,in special lui Patrolator,:tk

multumim, e interesant...! nu-l stiam!

Sper ca voi putea pune si eu poze care sa descrie cum mi-am construit snorkelul!

Link spre comentariu

:h5din orice schimb de experiente cineva are ceva de castigat

asteptam poze si eventual idei sau solutii

Am pus pozele aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44289&page=8

Inca nu-i gata, aseara am legat tubulatura cu sarma (obicei traditional la romani) de suporti, era intuneric si n-am apucat sa-i pun colierele. Neavand capul ptr snorkel, am taiat o sticla de suc si am prinso cu un colier sa nu-mi ploua-n filtru! Precizez ca am taiat aripa circular cu o freza carota HSS de 60 in diametru, atasata unei masini de gaurit manuala, in 2 minute!

Link spre comentariu

Re: Snorkel suzuki vitara

A iesit binisor. Nu imi place unghiul, e prea mare.

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Re: Snorkel suzuki vitara

era cel mai "comod unghi...si pentru circulatia aerului, si ptr pozitionare.

E sclipicios, intradevar, dar nu-mi prea place..! Il mai las putin apoi il fac negru...cu buline rosh ! :grin:

Cu motorul turat si geamul deschis, se aude un zgomot...de motocicleta ! :grin:

Pe parcurs o sa mai sufere transformari...!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare