Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Snorkel suzuki vitara

valentin vitara

Postări Recomandate

Re: Snorkel suzuki vitara

situatia e urata

fara suparea doar cu titlu de critica constructiva

apreciez si respect munca de orice natura si in special lucrurile facute cu propriile manute

insa arata urat

parerea mea

daca nu aveti presa de indoit - mergeti la un atelier de esapamente si va indoaie nenea ala o teava dintr-o bucata care in mod cert o sa arate mult mai estetic si probabil ca o sa fie si mai rezistenta la impactul cu crengile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

situatia e urata

fara suparea doar cu titlu de critica constructiva

apreciez si respect munca de orice natura si in special lucrurile facute cu propriile manute

insa arata urat

parerea mea

daca nu aveti presa de indoit - mergeti la un atelier de esapamente si va indoaie nenea ala o teava dintr-o bucata care in mod cert o sa arate mult mai estetic si probabil ca o sa fie si mai rezistenta la impactul cu crengile

buna idee :h5

Va salut !

Link spre comentariu

varianta '' a la rubicon''

usor realizabila din teava dreptunghiulara

necesita un flex un ap de sudura si 2 maini dibace

Eu am fost cu niste prieteni prin padure la plimbare,ei cica la vanatoare cu un Landcruiser din 88' (cred) cu snorkel facut din teava "a la rubicon". Dupa ce am mers putin,am dat de niste sleauri si primul copac lovit cu snorkelul = snorkel indoit de tot,stalp avariat,aripa strambata de snorkel. Din ce am vazut pana acum,se merge pe plastic (nu orice prostie turceasca),nu degeaba se vand asa scumpe SAFARI.

Alt exemplu ar fi snorkelul lui Patrolator teava din plastic special si sta fara griji.

Link spre comentariu

varianta '' a la rubicon''

usor realizabila din teava dreptunghiulara

necesita un flex un ap de sudura si 2 maini dibace

Cel din teava de inox e interesant, dar cel a'la rubicon e urat

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

La tine sufera numai partea de pe aripa , cea ascendenda se rezolva relativ usor , cu o teava rotunda roluita usor pt a deveni ovala .

Te pot ajuta cu partea de jos - un prototip dupa care sa iti faci o piesa de fibra ( a la defender -recomand ) , plastic ( placa PE mulata pe sablon si slefuita -vopsita ) sau full metal -usor de confectionat si de reconfectionat si de modificat si de adaptat - greu de vopsit calitativ si de intretinut in buna stare dupa agresiuni arborescente .Se poate rezolva cu vopsea cauciucata ( ***) , vopsita electrostatic (**** ) ...sau natur brunata / fosfatata chimic -diferite nuante ( ... nu mai dau stele ...)

Probabil ca va iesi bine daca il am alaturi pe Ionel - piesa importanta -cineva tre' sa se ocupe sa-mi dea cu ciocanu ' peste deste' cind lucram la patru maini . Mai am o tura si pe urma e rindul meu ...

Pentru tubul ascendent se gaseste teava de aluminiu , usor de convins la ingramadeala . Capul ...va fi unic si irepetabil .Precum stapinul...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Eu am fost cu niste prieteni prin padure la plimbare,ei cica la vanatoare cu un Landcruiser din 88' (cred) cu snorkel facut din teava "a la rubicon". Dupa ce am mers putin,am dat de niste sleauri si primul copac lovit cu snorkelul = snorkel indoit de tot,stalp avariat,aripa strambata de snorkel. Din ce am vazut pana acum,se merge pe plastic (nu orice prostie turceasca),nu degeaba se vand asa scumpe SAFARI.

Alt exemplu ar fi snorkelul lui Patrolator teava din plastic special si sta fara griji.

Si eu m-am gandit la cum se va comporta dupa ceva crengi agatzate...!

Dar...de se sparge...in juma de ora l-am schimbat...! De se agatza mai zdravan....se smulge...fara a-mi afecta stalpul sau aripa masinii! Inlocuirea ma costa mai nimic...ca timp si bani...! Nu-i frumos...da-i practic, ieftin, usor de inlocuit/intretinut...! Am fost printr-o padurice , nu l-am protejat deloc, chiar mi-a fost teama ca ramane in copaci...! N-a ramas, s-a julit vopseaua, s-a zgariat tot si a ramas la locul lui! A doua zi, l-am dat jos de pe masina (trei suruburi M5 de desfacut), l-am vopsit cu un spray si in juma de ora era la locul lui...sclipicios! :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare