Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

portbagaj aerian

vlad_b

Postări Recomandate

Cine imi spune si mie unde sa imi manufacturez un portbagaj aerian?

Mai exact:

- sa aiba lateralele pline (o tabla sudata, ceva..)

- sa aiba 4 proiectoare in partea din fata

- sa poata sustine roata de rezerva in spate central si eventual doua canistre in laterale.

Am vazut mai demult niste poze ale unui coleg de prin AG cu un astfel de portbagaj, dar nu mai stiu pe ce forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: portbagaj aerian

Stiu pe cineva in Ramnicu Valcea care poate sa te ajute...Mi-a facut si mie portbagaj la mai multe masini, rollbar, bari, praguri sau suporti ptr roata de rezerva.

Da-mi un PM si vb mai mult, daca nu ai rezolvat-o deja.

Salutare!

Cam departe in Ramnicu Valcea, dar daca nu gasesc nimic prin zona (Bucuresti - si zone limitrofe), vin si pe acolo :)

Link spre comentariu

Pai, teoretic, il poti face la orice atelier care lucreaza cu fieru. Prinderile tr sa fie tzapene.

Is faine modelele expuse, dar, dupa mine, cel din prima poza nu e indicat deloc. Poti sa dai peste vreun nene cu cascheta alba care iti da amenda. Roata si canistra iti obtureaza luneta spate.

Link spre comentariu

Is faine modelele expuse, dar, dupa mine, cel din prima poza nu e indicat deloc. Poti sa dai peste vreun nene cu cascheta alba care iti da amenda. Roata si canistra iti obtureaza luneta spate.

Asa si ce face nenea ala cu cascheta daca la masina sunt puse de fabricant rotile de rezerva in asa fel incit obtureaza luneta??? Il amendeaza pe fabricant???

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

asa arata al meu facut personal acasa c un flex si un aparat de sudura.vopsit electrostatic si a costat undeva la 130 de euro per total.porbagaj2.jpg[/attachment:1uf8ty0l]

daca e interesat cineva de dimensiuni i le dau cu mare placere!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Mai multe detalii:

Roata va sta sus pe masina, central spate, flancata de doua canistre asezate pe lateral. Toate lateralele portbagajului vor fi de tabla. In partea din fata, vor sta 4 proiectoare.

Cam asta vreau :)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am gasit unde sa fac portbagajul aerian, insa nu am gasit inca modelul pe care il vreau.

Am vazut de mult o niva verde care chiar arata bine de prin Arges, ce era si de vanzare cu un portbagaj cu proiectoare in fata, roata de rezerva in partea din spate a portbagajului aerian (in mijloc), flancata de doua canistre.

Daca are cineva pozele respective, va rog sa va postati ca sa am de unde sa ma inspir.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Salutare, super fain portbagajul lui KHUMALL, e spatios si poti pune mult pe el. Un portbagaj mare aerian e ideal cand ai ceva drumuri mai lungi de facut pentru ca portbagajul normal e relativ micut, si daca te gandesti sa mai si dormi in ea e nevoie de tot spatiul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare