vlad_b Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Cine imi spune si mie unde sa imi manufacturez un portbagaj aerian? Mai exact: - sa aiba lateralele pline (o tabla sudata, ceva..) - sa aiba 4 proiectoare in partea din fata - sa poata sustine roata de rezerva in spate central si eventual doua canistre in laterale. Am vazut mai demult niste poze ale unui coleg de prin AG cu un astfel de portbagaj, dar nu mai stiu pe ce forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Stiu pe cineva in Ramnicu Valcea care poate sa te ajute...Mi-a facut si mie portbagaj la mai multe masini, rollbar, bari, praguri sau suporti ptr roata de rezerva. Da-mi un PM si vb mai mult, daca nu ai rezolvat-o deja. Salutare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Pai sa bagi si poze in cazul asta ... chiar sunt curios cum arata un astfel de portbagaj cu canistre pe lateral :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Poate astea va sint de folos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Sau asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad_b Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Stiu pe cineva in Ramnicu Valcea care poate sa te ajute...Mi-a facut si mie portbagaj la mai multe masini, rollbar, bari, praguri sau suporti ptr roata de rezerva. Da-mi un PM si vb mai mult, daca nu ai rezolvat-o deja. Salutare! Cam departe in Ramnicu Valcea, dar daca nu gasesc nimic prin zona (Bucuresti - si zone limitrofe), vin si pe acolo :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Muchas gracias pt :ft :ft , m`am mai luminat si eu :wink: :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: portbagaj aerian Pai, teoretic, il poti face la orice atelier care lucreaza cu fieru. Prinderile tr sa fie tzapene. Is faine modelele expuse, dar, dupa mine, cel din prima poza nu e indicat deloc. Poti sa dai peste vreun nene cu cascheta alba care iti da amenda. Roata si canistra iti obtureaza luneta spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: portbagaj aerian Is faine modelele expuse, dar, dupa mine, cel din prima poza nu e indicat deloc. Poti sa dai peste vreun nene cu cascheta alba care iti da amenda. Roata si canistra iti obtureaza luneta spate. Asa si ce face nenea ala cu cascheta daca la masina sunt puse de fabricant rotile de rezerva in asa fel incit obtureaza luneta??? Il amendeaza pe fabricant??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: portbagaj aerian Dupa parerea mea, e tot mai bine sa pui roata pe roofrack. Consider ca la Niva ai loc suficient ptr rezerva, canistre (una de apa si alta de combustibil) + ceva bagaje. Sa nu uitam ca mai ai ceva loc si in spate, in portbagaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: portbagaj aerian asa arata al meu facut personal acasa c un flex si un aparat de sudura.vopsit electrostatic si a costat undeva la 130 de euro per total.porbagaj2.jpg[/attachment:1uf8ty0l] daca e interesat cineva de dimensiuni i le dau cu mare placere! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: portbagaj aerian Pai, exista supart pt roata de rezerva facut sa fie prins pe bara spate. La Niva, locul din fabrica e langa motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad_b Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: portbagaj aerian Mai multe detalii: Roata va sta sus pe masina, central spate, flancata de doua canistre asezate pe lateral. Toate lateralele portbagajului vor fi de tabla. In partea din fata, vor sta 4 proiectoare. Cam asta vreau :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: portbagaj aerian :hi Unui MESERIAS ADEVARAT trebuie sa-i spui doar ce vrei......iti face si proiectul si lucrarea! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad_b Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: portbagaj aerian Am gasit unde sa fac portbagajul aerian, insa nu am gasit inca modelul pe care il vreau. Am vazut de mult o niva verde care chiar arata bine de prin Arges, ce era si de vanzare cu un portbagaj cu proiectoare in fata, roata de rezerva in partea din spate a portbagajului aerian (in mijloc), flancata de doua canistre. Daca are cineva pozele respective, va rog sa va postati ca sa am de unde sa ma inspir. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: portbagaj aerian http://img44.imageshack.us/img44/9263/niva018.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: portbagaj aerian Pentru ca si eu vreau sa-mi fac un roof rack am o mica documentatie foto pe care o pun aici.Poate gasesti ceva care iti place. http://freestorage.ro/r0u0xriv8jav Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: portbagaj aerian Salutare, super fain portbagajul lui KHUMALL, e spatios si poti pune mult pe el. Un portbagaj mare aerian e ideal cand ai ceva drumuri mai lungi de facut pentru ca portbagajul normal e relativ micut, si daca te gandesti sa mai si dormi in ea e nevoie de tot spatiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate