stefanmatyce Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 salut un prieten si-a achizitionat un nissan terano 1 motor pe benzina 2,4 (masina a fost luata desfacuta) si dupa ce a fost montata a constatat ca nu are marsalier ati mai avut asemenea probleme ? aveti careva pe acasa o cutie care nu va trebuie si vreti sa o vinde-ti? stie cineva cum se poate repara ? :x este o problema frecventa? stefan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 Automata sau manuala? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanmatyce Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 cutia este manuala in 5 trepte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 Cutie de viteze de terrano manuala 5 trepte ,am eu.daca te intereseaza vb pe MS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 e un defect des intalnit la cutiile de terrano! are crabotii sariti de pe pinionul de tr 5 si au blokat marsarierul. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanmatyce Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 deci sa inteleg ca este reparabila? daca da are cineva un manual pt terano 1 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 E reparabila dar greu. Eu am patit-o cu treapta -1- si cand am demontat cutia era pinionul rutt in doua, n-am gasit decat foarte scump, si am luat o masina cu 1100 euro cu motorul defect. :rules A fost buna varianta asta pentru ca pelanga cutia buna mi-am scoss banii vanzänd din piese, si tot e intreaga caroseria .A mea e 2700 Td. :sr nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
callingcard Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 Ce inseamna foarte scump, pinionul? Am o problema asemanatoare cu treapta III, face zgomot cind bag in a 3-a.... Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 Ce inseamna foarte scump, pinionul? Am o problema asemanatoare cu treapta III, face zgomot cind bag in a 3-a.... :p deci cutia era foarte scumpa pentru ca la momentul acela nu stiam ca e un pinion retezat si oricum dupa de am demontat-o (cutia)nu as mai fi stiut s-o montez la loc :ha: e greu.zgomot nu facea deloc doar ca nu pleca din loc cu viteza -1-.la a ta probabil sunt probleme de uzura in timp sau lipsa ulei acum sau in trecut. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
callingcard Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 Cutia de la Terrano II cu aceeasi motorizare merge la Terrano I ? Am citit undeva despre asta, dar nu mai stiu ce... Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 :p da , chiar eu am acuma una cu care merg .cea de terrano2 e mai lunga cu 3 cm si mai groasa in circumferinta avand se pare pinioane mai mari (pt 146 cai). a trbuit sa mut jugul care o tine mai in spate cu 3 cm si sa mai ajustez din tampon.poate o merge mai mult ca din cele originale am stricat 3 bucati. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: cutie de viteze nissan terano 1 @stefanmatyce Iti treci si tu la fel ca si toti ceilalti locatia la profil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: cutie de viteze nissan terano 1 salut un prieten si-a achizitionat un nissan terano 1 motor pe benzina 2,4 (masina a fost luata desfacuta) si dupa ce a fost montata a constatat ca nu are marsalier ati mai avut asemenea probleme ? aveti careva pe acasa o cutie care nu va trebuie si vreti sa o vinde-ti? stie cineva cum se poate repara ? :x este o problema frecventa? stefan Inca interesat de cutie ? Daca da , 0726499910 !:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate