Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cutie de viteze nissan terano 1

stefanmatyce

Postări Recomandate

salut

un prieten si-a achizitionat un nissan terano 1 motor pe benzina 2,4 (masina a fost luata desfacuta) si dupa ce a fost montata a constatat ca nu are marsalier ati mai avut asemenea probleme ?

aveti careva pe acasa o cutie care nu va trebuie si vreti sa o vinde-ti?

stie cineva cum se poate repara ?

:x

este o problema frecventa?

stefan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: cutie de viteze nissan terano 1

E reparabila dar greu. Eu am patit-o cu treapta -1- si cand am demontat cutia era pinionul rutt in doua, n-am gasit decat foarte scump, si am luat o masina cu 1100 euro cu motorul defect. :rules A fost buna varianta asta pentru ca pelanga cutia buna mi-am scoss banii vanzänd din piese, si tot e intreaga caroseria .A mea e 2700 Td. :sr

bullbar.jpg.89e800d6b8dde900df7860c7e58ee42c.jpg

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Ce inseamna foarte scump, pinionul?

Am o problema asemanatoare cu treapta III, face zgomot cind bag in a 3-a....

:p deci cutia era foarte scumpa pentru ca la momentul acela nu stiam ca e un pinion retezat si oricum dupa de am demontat-o (cutia)nu as mai fi stiut s-o montez la loc :ha: e greu.zgomot nu facea deloc doar ca nu pleca din loc cu viteza -1-.la a ta probabil sunt probleme de uzura in timp sau lipsa ulei acum sau in trecut.

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

:p da , chiar eu am acuma una cu care merg .cea de terrano2 e mai lunga cu 3 cm si mai groasa in circumferinta avand se pare pinioane mai mari (pt 146 cai). a trbuit sa mut jugul care o tine mai in spate cu 3 cm si sa mai ajustez din tampon.poate o merge mai mult ca din cele originale am stricat 3 bucati.

Link spre comentariu

@stefanmatyce

Iti treci si tu la fel ca si toti ceilalti locatia la profil?

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

salut

un prieten si-a achizitionat un nissan terano 1 motor pe benzina 2,4 (masina a fost luata desfacuta) si dupa ce a fost montata a constatat ca nu are marsalier ati mai avut asemenea probleme ?

aveti careva pe acasa o cutie care nu va trebuie si vreti sa o vinde-ti?

stie cineva cum se poate repara ?

:x

este o problema frecventa?

stefan

Inca interesat de cutie ? Daca da , 0726499910 !:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare