omoroka Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Salutare tuturor, sunt din bucuresti si la un pas de a-mi cumpara un Suzuki Samurai. Masina pe care o vizez si sunt aproape de a o cumpara este fabricata in 1996, arata bine la exterior, acceptabil in interior dar am fost surprins sa constat ca motorul care, cu toate ca arata impecabil, era cu carburator. M-am uitat in talonul masinii si intradevar arata anul 1996 dar cartea tehnica originala nu am vazut-o inca. Eu stiu ca de prin 91 samuraiurile s-au cam facut pe injectie. Intrebarea mea este urmatoarea: s-au fabricat suzuki samurai in 96 cu motor cu carburator sau e posibil sa am de a face cu o pcaleala? Multumesc Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? motoarele samurai au injectie in carburator.ptr mai multe info cel mai in masura sa-ti raspunda e mesterul-" Marius C alias Turagmes" :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Salut si merci pt reply. Ai idee cum pot da de Turagmes sau altcineva care sa-mi furnizeze informatii suplimentare? Merci Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? cauta-l printre topicuri,el e moderator(are nick-ul scris cu verde).Daca nu intra pe pagina principala-sectiunea camioane da click pe nume-se deschide pagina lui de prezentare -dai un pm (privat mesage) :h5 bafta NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? sigur nu confunzi injectia monopunct cu carburatoru?,daca gasesc revin cu ceva poze .,si sa-ti dai seama si mai repede uitate sa aive pompa electrica de benzina ,asta e obligatoriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Exista samuraie fabricate 96 cu carburator. Am avut si noi unul la garaj si asa era de fabrica,nu era modificat. De preferat ar fi sa-ti iei unul pe injectie dar merge si pe carburator. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? daca ai luat masina pe carburator....asta e...merg....cel mai bine ar fi sa fie pe injectie.....sunt net superioare celor pe carburator...acum am unul pe carburator...merge bine dar mai face anumite figuri...nu des ....doar cat sa-mi aduca aminte de el....cu injectia nu era asa....oricum am in vedere un alt motor ptr el :grin: nu-i pacaleala.....motor af 1996 pe carburator...dar cel mai bine ...tu fiind din Bucuresti mergi pana la Cfantana...la atelier....si te lamureste el cu tot ce vrei sa stii despre masina ta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Multumesc mult pentru informatii. Nu am luat inca masina dar cu informatiile astea stiu cum trebuie sa merg mai departe ;) Sa inteleg ca Cfantana este maestrul din bucuresti care tuneaza Samurai? :) Asta ca sa stiu unde trebuie sa merg dupa ce o cumpar :D Multumesc inca o data pentru raspunsuri. Foarte bun forumul acesta! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? daca esti din Bucuresti...Cfantana e tata lor :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? am avut si eu 2 samuraie din 95 pe carburator,si 2 vitara din 95 pe carburator!!!uimitor dar adevarat.binenteles,noneuro.asa ca totul este psibil.samuraiele garantat erau asa din fabrica!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? OK, m-am lamurit de-a binelea, asa s-a fabricat ea cu carburator. Marius, tu la ce motorizare te ganesti pt a ta? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? daca ar fi dupa inima mea ia-s pune un motor de Bucegi V8....dar este relativ greu....si nu se prea mai gasesc....asa ca....inca mai oscilez intre un motor de Swift......sau de altceva....sa sara de 100cp :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? va spun din experienta,ca la samurai,la motoare de peste 100 de cai,cu cauciucuri mari si foarte agresive,se rup catdanele cam la fiecare iesire in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Adamule vad ca ai avut ceva suzukiuri in dotare :) Impresia ta generala care a fost la Samuraiul cu carburator? Cam de ce probleme te-ai lovit la ea? Si inca o chestie, da-mi o idee te rog ca sunt novice la 4x4, care tip de caroserie ar merita mai multa atentie: prelata, hardtop sau carosata complet? Multam Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.la cea cu tabla ti-i protejata masina de furt si intemperii.cea cu hardtop asemeni,dar cand o decapotezi,tre sa ai o prelata cu tine ,ca tocmai atunci o sa te prinda o ploaie!!!cea cu prelata e super vara ca distractie,ca o decapotezi usor,iarna nu prea o poti desface ca se cam crapa,daca nu prelata,geamurile sigur,mai ales cel din spate.si e si pericol mare de furt din interior sau chiar a masinii.la astea pe carburator singura problema ce am avut-o la 3 masini era ca stateau tot turate,nu stiu nici acum mtivul,ca le-am vandut asa.in rest,nici o problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Oameni buni, SUNT PE CALE DE A FACE PASUL! :D Am fost astazi si am probat masina. De vazut o mai vazusem pe la exterior si eram multumit de tablarie. Motorul arata si merge foarte bine. Faruri, stergatoare, stropitoare, toate sunt in regula. Transmisia 4x4 am incercat-o (atat ca s-a putut) si e OK si ea. Singurele nereguli pe care le-am putut remarca au fost urmatoarele: 1. in momentul in care acceleram se auzea un vajait care se accentua si mai tare in momentul in care luam piciorul de pe acceleratie si lasam masina in frana de motor. Daca va aduceti aminte poate de zgomotul ala scos de transmisie la ratele vechi, cam asa suna :)) Cred ca nu poti sa stai in ea la 80KM/h cu huruitul asta. 2. in momentul in care roteam volanul si ajungeam intr-un anumit punct (cam la 180 grade asa) scotea un zgomot metalic ca si cum ceva fiare se frecau acolo aiurea intre ele; Aveti cumva idee ce ar putea sa fie in neregula acolo? :) Maine pana la 4-5 trebuie sa ma hotarasc sa-i dau omului un raspuns daca o iau sau nu. Multumesc mult! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? posibil sa fie grupul varza.oricum,ceva in grup sau cutie poate sa fie.cu cauciucuri de strada trebuie sa mearga ca un turism la 80 la ora.bine,ca nu e ea chiar asa capitonata,dar huruituri..???!!!du-te cu un mecanic!poate fi si de la un rulment la roata,daca in curbe face mai tare.suspende masina pe ceva ,o bagi in viteza,si vezi mai clar ce huruie.bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Am inteles. Ar fi greu de reparat fie grupul fie cutia de viteza? Banuiesc ca nu si nici foarte costisitor. Crezi ca as putea baga mai mult de 500 euro in reparatiile acestor repere? Iti cer doar niste informatii subiective, atat cat sa-mi fac o idee in mare :) Merci. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? cel mai bine o vede cfantana si te va lamuri daca e cazul sa o cumperi si la ce bani.....spune-i omului ca trebuie sa te lamureasca cineva in legatura cu zgomotul si mergeti la el... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Daca poti sa vii cu ea la mine la garaj pot sa-ti spun ce are,cat costa..... 0722599385 Costn Suna-ma maine. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? e cea mai buna rezolvare.Cfantana iti spune exact daca merita luata masina sau nu!si ce are si cat te va costa sa o pui la punct.ceau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Costin, in ce zona ai tu garajul? As putea sa-l rog pe proprietar sa trimita un sofer cu ea la tine sa o vezi. Evident te voi suna inainte sa-mi spui daca esti disponibil. Merci de ajutor. Fac cinste indiferent de diagnosticul pe care-l vei da ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? Salutare si multumesc pentru suport tuturor, in special lui Costin care s-a oferit sa vada masina inainte de a o cumpara ;) Am aflat care era problema ei, reductorul. Prin urmare m-am decis sa cumpar masina, reparatiile care ar trebui sa le fac ulterior parand a fi acceptabile. Marti fac tranzactia :h5 dupa care voi posta poze cu ea aici ;) Merci inca o data, buna treaba cu forumul asta :1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Suzuki Samurai din 1996 cu motor cu carburator? scuze pt off topic si al meu samurai face galagie la rulaj cam peste 80 km la ora de nu te mai auzi in masina si as vrea as te intreb ce trebuie schimbat la reductor sau ce diagnostic ti-au dat mai exact pt mine este cam departe sa merg pina la bucuresti multumesc anticipat :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate