PYZ Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 :ypu :banana :bannana :ypu Gata ! L-am adus ! :ypu Mi-a luat cam 6-7 ore cu el din Sebes pina in Bucuresti da am ajuns cu bine.Am o goaza de intrebari pentru voi, dar si citeva probleme, la care sper sa gasesc raspunsul cu ajutorul vostru.As dori ca un moderator sa imi spuna daca este mai bine sa trec toate intrebarile referitoare la problemele mele in acest topic,sau este mai bine sa fac cite un topic pentru fiecare problema, separat.Am citit toata sectiunea Suzuki, asa ca sper sa nu aaduc in discutie ,probleme si subiecte care au fost deja dezbatute.Oricum, apreciez daca puteti sa imi spuneti unde gasesc in Bucuresti piese pentru el,consumabile, preturi etc. In contiuare o sa atasez citeva poze si cum primesc ok-l moderatorului, dau cu intrebari in voi... :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: SJ 410 Revin cu poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 felicitari pt masinuta, ia legatura cu Cfintina ,ai sa primesti toate raspunsurile la intrebari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 s-o stapanesti sanatos....una din problemele pe care le vei avea .....o reprezinta jantele....dupa ce iesi din teren daca nu le cureti cum trebuie dupa ce treci de 50-60 de km pe ora o sa-ti sara volanul din mana....am avut si eu ceva asemanator....si mi-au facut o groaza de nervi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 :1 La NOROI cu EA! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 Stapanestel sanatos :x :x :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 Multumesc ! Multumesc! :ypu :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 Si inca un set de multumiri pentru Turagmes ,care m-a facut atent la noroiul ce sepoate depune in jante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 :W between us! s-o stapanesti sanatos!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 :1 Sa te bucuri de ea!! :grin: OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 Multumesc tuturor de urari ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 410 Sa ai noroc de ea. SJ410 e o masina fara moarte ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: SJ 410 He He o vad de la geam ! Sa o stapanesti sanatos si sa te tina cat mai mult! Iti functioneaza blocantul?...la mine l-am terminat ...ce mica e lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: SJ 410 Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si plin de noroi :grin: Btw asta e samuraiul parcat langa G17 in Dr Taberei sau nu stiu eu bine? :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: SJ 410 Nu este Samuraiul din Drumul Taberei eu stau in celalalt capat al Bucurestiului, aproape de Muncii. Cit despre Light, chiar, ce mica e lumea ! :h5 Asta daca nu stai cumva linga ala din Drumul Taberei :ha: .Glumeam. Sincer sa fiu, nu stiu daca are blocant sau nu.Din cite am vazut intr-un topic aici, ar trebui sa aiba o chestie pe puntea spate, intre roata din dreapta si diferential.Nu am vazut asa ceva,si nici nu stiu de unde se actioneaza blocantul,ca in cazul in care l-ar avea sa ma pot folosi de el.Asa ca daca imi puteti spune de unde se actioneaza, verific si va spun.Chiar si eu sint curios.Masina am adus-o de citeva zile dar nu am avut timp sa ma dau cu ea si nici sa ma ocup de ea.Dar trebuie sa ii dau bataie, ca expira numerele si trebuie sa ii fac rar-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: SJ 410 Cum spuneam, am petrecut vre-o 6-7 ore si 350 km la volanul Samuraiului din Sebes pina in Bucuresti perioda in care mi-am format ,pe viu, primele pareri despre aceast tip de masina mult laudata,dar care nu am condus-o niciodata pina acum. :h5 Am fost uimit de puterea motorului de doar 963 cmc, adica ma asteptam sa fie mai lenes.Imi imaginez cum trebuie sa fie cu ala de 1300 cmc ! :grin: Este rigida de imi era frica sa trec peste gropi sau denivelari prea tare,pentru ca imi arunca spatele in sus de pe sosea. :grin: .Ma gindesc serios sa ii pun flanse(cit mai mari) pentru ca este inguuusta si inaaaalta si deci instabila la viraje sau inclinari laterale.Asta poate si din cauza ca toate bucsile sint crapate,uscate si vai de ele. Pe drum am mers cu 80 km/h maxim 90km/h.E drept are doar 4 trepte,dar de pe la 40-50 km/h incepe o vijiiala,hiriiala,cred ca undeva de pe fata.Zgomotul crestea in raport cu viteza,asa ca nu am vrut sa fortez si sa ramin (sa raminem :grin: ) in drum.nu stiu exact de la ce poate fi zgomotul, ar fi citeva variante care le-am vazut pe forum, dar intii o sa incep sa ii schimb consumabilele, ca saraca nu prea a mai vazut de mult asa ceva.La o prima examinare, filtrul de aer, era imbixit rau de tot, iar capetele(bilele) de la omocinetica erau uscate,uscate.Oricum, pe masura ce imi prind urechile in ea, o sa postez problemele pe care le am si cum le-am rezolvat. Totul este functional :bannana ,cu exceptia citorva mici probleme,sper eu : -Nu merge tisnitoarea de la stergatoare,asa ca trebuie sa demontez bordul cred eu. Pompa baga,si se vede cum curge lichidul prin grila de aer de la aeroterma,dar nu trece si prin stropitoare. -Electromotorul refuza sa-si faca treaba uneori,doar tacane.Doua "castane" cu cheia de roti si a luat-o -Semeringul de la pompa de apa e spre finalul vietii -Nu stiu daca are ,si daca are de unde se actioneaza blocantul spate.Cica ar trebui sa aiba modelul asta. -Are un vijiit sau hiriit, nu stiu cum sa il incadrez exact,care vine parca de pe fata.Cu cit creste viteza,creste si zgomotul.In rest nu tremura volanul,motorul merge perfect la cald si un pic mai dezordonat la relantiu. -Trebuie sa imi esapamentul ca sufla prin vre-o 2 locuri si e batrin, nu prea mai merita cirpit. Asa ca o sa incep sa ma interesez de unde pot procura piese(ieftine si bune) :grin: prin Bucuresti si ma apuc de treaba. :bannana :ypu :bannana Acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: SJ 410 Vecine (M.Basarab) :grin: uite aici si SJ-ul meu : http://www.4x4mania.ro/forum/index.php?topic=358.0 cat despre problemele avute cu ele putem dezbate pe larg prin cartier...si "OFFcartier" :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: SJ 410 Light, :hi daca imi spui ca stai si in blocul albastru... cit despre al tau Samurai frumusel foc.Nu il tii aici ca sigur l-as fi remarcat.Mi-ar fi placut si mie unul mai pricopsit dar bugetul era mic :app si dorinta maaaare :ypu ! Asa ca o vreme o sa il am pe asta. Cine ma indruma si pe mine spre niste magazine pentru consumabile si nise piese in Bucuresti? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: SJ 410 :hi Consumabile poti sa comanzi la mai toate magazinele de piese auto, la care pretul iti convine. Trebuie sa ai datele de identificare a masinii ( serie sasiu, serie motor). Piese de schimb mai greu si bani multi, cu rabdare si nervi gasesti pana la urma. Depinde ce iti trebuie si e bine sa postezi ca sa poti fi indrumat. Ca un exemplu am mers la Alpadrino pe Compozitorilor sect. 6 sa iau cruci cardanice si am platit 130 lei/buc de la YOKO, cand de altfel sunt astfel de piese si la alte magazine de piese auto, exemplu marca NGK la 50 lei/buc. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: SJ 410 Multumesc Proof ! Am mai incercat la Alpadrino si mi-au dat niste scoruri de vorbeam singur.128 de milioane pentru o pompa de injectie de Isuzu Trooper! Momentan vreau bucsi pentru arcuri si filtre. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: SJ 410 Bucsi pentru arcuri am eu de poliuretan. 90E setul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: SJ 410 Bucsi pentru arcuri am eu de poliuretan. 90E setul. avem si filtre :wink: .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: SJ 410 Vecine ce i-ai mai facut la acaret? l-ai pus pe picioare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: SJ 410 Salutare vecine! :grin: ...si scuze ca nu le-am raspuns celor care s-au oferit sa ma ajute cu piese,dar o vreme nu prea mai m-am ocupat de masina. Am facut mici ajustari,dar fiind minore nu m-am incumetat sa le postez.Adica am pus la loc furtunul de la stropitoarea de parbriz,si a fost ceva distractie pentru ca am demontat bordul.Am schimbat uleiurile si filtrele am curatat electromotorul pt ca intrerupea(si trebuie sa ma pregatesc de carbuni pt el), am dat o mica gaura in busonul de la benzina...maruntisuri.. Dar cel mai important, am luat rar-ul. :banana :bannana !...dar mi-au expirat numerele provizorii.. :twisted: si erau ultimele...asa ca o sa mai astept un pic. Vreau sa imi fac o lista amanuntita a pieselor care le am de schimbat la ea si sa vad daca le cumpar,sau iau inca una (cind s-o mai inveseli bugetul)care sa o folosesc pentru piese.Desi nu cred sa iau alta pentru ca masina este perfect functionala doar ca are nevoie de bucsaraie,ceva rulmenti si o cutie cu 5 trepte.Stie cineva daca se poate pune fara modificari? Inca o chestiune care mi se pare curioasa este faptul ca sferele din capetele omocineticii sint uscate desi are si ulei in diferential si vaselina in butucuri dar totusi sint uscate.Si ar mai fi o nelamurire.Rulmentii de pe fata se mai pot stringe sau nu.Cam face zgomot dreapta fata si as vrea sa stiu daca se mai pot stringe,asta ca sa nu iau altii degeaba. Dar promit sa scriu imediat ce am ceva interesant sau vre-o nedumerire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate