blackufo Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: SJ 410 deocamdata tatonam piata sa vedem poate mai dau cei de sus o lege sau o schimba pe actuala, inca nu am scos nr .rosii ,pe negruta ,cred ca o tarai anul asta mai cu nr. rosi,mai fara ,vedem bugetul ne-a fost grav avariat si inca mai avem de pus la punct unele maruntisuri sa ne putem bucura din plin ,si colac peste pupaza ,am devenit si somer ........dar tot ii bine ca am timp sa pun pe picioare negruta lui cristian1 .o sa stau aproape de tine sa vad costurile inmatricularii la vecinii nostri ,si poate renuntam la planul cu cauciucuri si inmatriculam negruta , vedem multumim de sfaturi si de amabilitate ,tinem aproape. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: SJ 410 felicitari pt achizitie. foarte buna pt gropile din BUCURESTI Multumesc! Desi e ceva timp de cind am jucaria, doar ca nu am inmatriculat-o pina acum.Cit despre gropile din Bucuresti nu pot spune ca s-au inmultit, doar ca s-a rarit asfaltul..:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 (editat) Re: SJ 410 Mi-am facut masina bulgaroaica,moment cu care incep sa-mi prind urechile cind prind un pic de timp si sa-i mai rezolv din probleme.Asa ca revin cu o problema ceva mai veche,dar de care abea acum m-am apucat.Undeva in decembrie postasem niste poze cu arcurile din spate minjite de ulei.Am desfacut suportii care tin puntea prinsa pe arcuri si m-am apucat sa curat mormanul de ulei si pamint adunat acolo.Dupa ce am curatat locul de mizerie si rugina am gasit si niste fisuri prin care pierdeam ulei. Ideea e in felul urmator: Talpicile sudate de punte, care calca pe foaia de arc,aduna acolo mizerie si noroi,iar in timp rugina maninca locul respectiv,din cauza umezelii, pina strapunge puntea.Asa ca sfatul meu este ca din cind in cind sa curatati locurile respective,ideal ar fi cu jet de aer sau apa sub presiune, si sa dati cu ceva sa protejeze de apa(ulei, grund, vopsea,ce are omul la indemina). Dar sa revenim.Am curatat locul cu o surubelnita,l-am degresat si am astupat fisurile,cit si intreaga suprafata cu Bison Epoximetal.Sper sa tina si sa nu am surprize.Am mai folosit produsul la lipitul unei bai de ulei de aluminiu si am fost impresionat cit de bine a lipit.Parca era sudura.Sper sa prinda si pe punte care nu este din aluminiu(cred ca e otel).Nu vreau sa iii fac reclama,dar aluminiu l-a lipit super.Daca nu lipeste bine puntea o sa va spun in 2-3 zile ca sa nu incercati cu el degeaba. Stiu ca ideal era sa sudez locurile respective,dar trebuia data puntea jos,cred ca se duceau dracu si semeringurile de la planetare,deci deranjul era prea mare. Oricum sper sa tina ,macar o bucata de timp. Si acum intebare?Daca nu tine reparatia, si ajung la concluzia ca trebuie schimbata puntea,la ce trebuie sa ma uit? Masina este Suzuki SJ410,deci are puntile mai inguste cu 6 cm fata de Suzuki Samurai.Dar le are mai inguste si decit Suzuki SJ 413,sau le are la fel?Banuiesc ca o sa gasesc puntea doar completa,si la fel banuiesc ca exista mai multe tipuri de diferentiale la acest model..Cum aflu de care imi trebuie,adica de care am?E scris undeva? O sa pun si citeva poze diseara,pentru a intregi imaginea celor povestite. Editat Mai 5, 2010 de PYZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: SJ 410 felicitari ca ai trecut-o la bulgari,cost total?....... sper sa tina reparatia la punte sa nu trebuiasca sa o schimbi si cred ca cel mai in masura sa-ti raspunda la ce fel de punte iti trebuie ,asta in cazul de doamne fereste este cred, tuparu .......dar parerea mea si sfatul meu este sa cauti tot de 410,aproximativ acelasi an de fabricatie iar daca are blocant ,cu blocant ,din surse neautorizate am inteles ca nu potrive puntile de sj413 pe sj 410,si nici invers. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: SJ 410 Daca schimbi puntea cu totul, trebuie sa ai grija in primul rand de reductia din grup si nu de modelul de pe care provine. Poti chiar pune si o punte mai lata daca are acelasi raport in grup. Sau eventual poti schimba ambele punti ca sa fii sigur de rapoarte. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: SJ 410 Si acum intebare?Daca nu tine reparatia, si ajung la concluzia ca trebuie schimbata puntea,la ce trebuie sa ma uit? Daca nu tine reparatia, o dai jos si o sudezi. Iar daca vrei neaparat sa o schimbi, cel mai ieftin iesi sa cauti o carcasa goala de punte, pe care o echipezi cu diferential, planetare... din puntea ta, si atunci nu ai emotii cu rapoartele. Daca esti nevoit sa o schimbi, da-mi un PM sa-ti zic de unde iti iei o carcasa goala de punte spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: SJ 410 Iata si pozele cu gaurile si apoi cu reparatia in sine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 (editat) Re: SJ 410 Cu o zi inainte am desfacut puntea de pe arcuri, si am verificat peste tot.Asta ca sa nu creada lumea ca am spoit,doar asa, pe unde am vazut. Momentan "cuafura rezista"!:grin:.Daca problema revine, trecem la nivelul urmator :dr3 Editat Mai 7, 2010 de PYZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: SJ 410 Incet ,incet iti faci timp si pentru Samu:h5 Asteptam foto si de la primele iesiri.:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: SJ 410 Incet ,incet iti faci timp si pentru Samu:h5 Asteptam foto si de la primele iesiri.:h5 Cam asa arata prima iesire,asaaa.. de verificare.Si sint foarte incintat.Mi-a fost si mila de ea sa o sui inapoi pe asfalt.Deloc nu-i place.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: SJ 410 Repusa la vanzare........ http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63775-Vand-suzuki-samurai&p=703823#post703823 [ATTACH=CONFIG]106432[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate