Yonutz Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Bunul meu prieten Claudiu alias Gaganu sau Speedy Gun Man cum il stiu majoritatea... s-a gandit ca dupa ce ne-a lasat dupa episodul Cheia ochetul cu o bucata de sasiu drept trofeu ... sa-si face ceva mai HD si uitati-va si minunativa de ce a iesit din mainile lui si a unui mester sudor ... bara fata, roof, placa de troliu, ochiuri de tractare ...:bravo consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! :grin: ... cutia cu selenoizii de la troliu a bagat-o sub capota sa o protejeze de mizerie si apa... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! reusita lucrare. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! salut crezi ca ar face una si ptr un samurai?ca tare fain a iesit.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Zoli, din pacate nu cred ca face lucrari catre terti din lipsa de timp ... Claudiu a avut ambitia, chiar daca nu a mai facut asa ceva sa-si construiasca singur masina ... O sa va tin la curent cu mersul lucrarilor ... PS- Poti lua legatura cu Tzuparu (cfantana pe forum) el e taticul Samuraielor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Sanatoasa sudura! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! mersi Yonutz problema ,ea e ca nu am timp liber mai deloc,nu ca mi-e lene s-au n-as putea.Dar a iesit atat de misto incat am intrebat.Poate facea la serie.Oricum bravo lui :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! felicitari gaganu si spor la treaba sigur data viitoare nu o sa mai ai probleme la stanci :h5 :1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Super Gagan :ha: ,Super Bara :ha: ,Super Roof :ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! bravo gagane. ai face bani frumosi daca ai avea timp/ LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! faina bara,roofu vad ca nu e prins decat de pavilion.in caz de ceva tot se buleste pavilionu si geamurile asa bara as face si eu ce grosime are materialul si cam cat costa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Bineee Speedyyyy! :bravo :1 :banana :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
phat Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Super lucrare. Prinderea portbagajului nu mi se pare cea mai sanatoasa. Am incercat si eu diverse variante si pana la urma cei de la thule mi s-au parut demni de luat in seama. Sunt convins ca asa un mester poate sa confectioneze sistemul de prindere de la thule. http://www.thule.com/upload/PDFs%20Fitt ... it/152.pdf Bafta si numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Incearca sa uiti de sistemele thuke. Daca te bate gindul sa pui mai mult de o geanta cu haine pe porbagaj o sa se plimbe de mai mare dragul, si te vei alege cu niste zgirieturi pe marginea plafonului. Eu am incercat pe terrano,am pus rezerva sus si dupa ce am dat cu ea prin gropi la MMOF mai avea nitel si cadea porbagajul de pe masina. Despre lucrare felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! portbagajul a iesit ok, dar prinderile alea sigur nu-s bune, observ ca una din prinderi apuca fix pe ornamentul de cauciuc, eu as prelungi-o pina sa ajunga intre rama usii si plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Transmit ...toate observatiile voastre! Multumesc ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Bara a ajuns la final ...s-a vopsit la pistol negru mat ... S-a pus pe ea un troliu T-Max EW 6500 ...suficient zic eu care surprinzator este foarte usor (cca 30 kg) si se misca mult mai repede decat EWO 10000 tot de la T-Max... cutia cu selenoizi "s-a pozat" sub capota ptr a o proteja impotriva loviturilor si mizeriei ...dar sa lasam mai bine pozele sa vorbeasca: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Si selonoizii ... Ahh - telecomanda s-a scos prin bord ...exact in torpedou :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Bai Gagane , A iesit foarte tare lucrarea ! Nu ma asteptam ! Dar nu cumva te-ai inspirat de la bara mea si a lui iuliancris . :bravo chiar i-mi place , esti dat dra....... :h5 le faci pe toate :rsp :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! S-a montat definitiv roofrackul (o sa pun poze ptr sistemul de prindere ingenios conceput), s-au pus proiectoare si s-a pus un acumulator mare! Ce mai e de facut ...un kit de inaltare care va veni dupa 3 mai! Am pus toate astea aici ptr a se vedea ce se poate face doar cu pasiune, indemanare si cu cateva cunostinte elementare de mecanica! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! super! si bara si rooftrackul :h5 cam cat te'a dus bara fata cu tot cu materiale si montaj :grin: spor in continuare! Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Mai Gagane , ai tot respectul de la mine !!! Din punctul meu de vedere asta e spiritul !!! Vorba cuiva de pe aici ... cu bani face oricine , `mescheria` e sa faci fara !!! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Bai Gagane , A iesit foarte tare lucrarea ! Nu ma asteptam ! Dar nu cumva te-ai inspirat de la bara mea si a lui iuliancris . :bravo chiar i-mi place , esti dat dra....... :h5 le faci pe toate :rsp :rsp S-a inspirat GPScule, s-a inspirat :grin: , mai stiu eu pe UNII :wink: :grin: care s-au inspirat dupa Tractozaur ..., spre exemplu :wink: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviugolf Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Superba masinaaaaaaaaaaaaaaaaaa , cam cat te-a ajuns toata afacerea , as vreu si eu una dar ...................... crizaaaaaaaa tine tot asa :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: Ce a iesit din doua maini dibace (de fapt mai multe)! Te alinti, Runnere :grin: Pai cei mai isteti sunt cei care stiu de unde sa se inspire ca sa iasa treaba bine. Si partea buna e ca deseori la a doua incercare ies treburile si mai fain, nu? :grin: Bara e lucrata la marea arta, arata profesional. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate