White Wolf Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 InformaÅ£ie Nu sunteÅ£i autorizat(ă) să vă alegeÅ£i o semnătură. Se pare ca iar nu mi-am platit abonamentul. Pana acum am avut "WWOC Ramnicu Valcea" la semnatura. A disparut de doua ori. A treia oara poate sa ramana? Stiu ca nimeni nu e dator cu explicatii, dar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Probleme alegere semnatura InformaÅ£ie Nu sunteÅ£i autorizat(ă) să vă alegeÅ£i o semnătură. Se pare ca iar nu mi-am platit abonamentul. Pana acum am avut "WWOC Ramnicu Valcea" la semnatura. A disparut de doua ori. A treia oara poate sa ramana? Stiu ca nimeni nu e dator cu explicatii, dar... Dreptul de a folosi semnatura ti-a fost retras datorita mesajului pe care l-ai avut in aceasta. Si inca ceva. Te rog sa nu mai deschizi cate un topic pentru fiecare problema personala pe care o ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate