Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 La invitatia bunului meu prieten, Viorel Burcea, secretar general al Retromobil Club Romania si al ARO M461 Romania, am participat ieri dimineata la primul eveniment organizat de Retromobil din 2009, Retroparada Primaverii! Am putut admira, pe langa frumoasele M-uri (pacat de excluderea "din schema" :grin: a posesorilor de M-uri, prietenii stiu la ce ma refer :wink: , nu merita sa intru in detalii, sa speram ca timpul va indrepta aceste mici neclaritati... ) si numeroase piese de colectie, printre ele fiind si atragandu-mi atentia (ca pasionat al masinilor de teren :grin: ) un veritabil Jeep Willys din al Doilea Razboi Mondial! La acest eveniment au fost prezenti si doi membri importanti ai RCR (in fapt si membrii fondatori ai RCR), fostul prim-ministru al Romaniei, domnul Calin Popescu Tariceanu, precum si presedintele Retromobil Club Romania, domnul Giuseppe Rossi. Dar sa lasam pozele mai bine sa vorbeasca despre acest eveniment si astept cu nerabdare sa-l aliniez si pe Gazromu` meu, celorlate M-uri considerate vehicule istorice la urmatoarele evenimente organizate de Retromobil si ARO M461 Romania. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Si apare si M-ul cu nr de inmatriculare B 01 ARO! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Sa inceapa distractiaaaa!!! :banana :banana :banana :h5 :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 In sfarsit..., vin si americaniii slp (mai bine mai tarziu decat niciodata :ha: )! :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Jeep Willys :ca Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Stati asa sa le vedeti si pe ale noastre..., caroserie cu influenta ruseasca (la origine si asta americana :ha: ), deh, dar cu motor cu origini americane :P :ha: Si acum M-urile participante... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Details, details... :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 :ft :ft :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Land Rover seria 3..., in curand la categoria retro :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Artileria grea :grin: ... si ea prezenta p`acolo..., din pacate lasata in paragina slp :uameni :pr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 :ft :ft :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Domnul Tariceanu si al sau Citroen Traction Avant :grin: :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Land Rover seria 3..., in curand la categoria retro :h5 Land-ul asta are numere de Maramures, dar eu nu am vazut niciodata masina aceasta. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Pt. Max Proprietaru` (un foarte bun prieten al lui semaca dupa spusele lui, el fiind si responsabilul moral care l-a convins pe Ovidiu sa-si ia M..., asteptam mai multe detalii si confirmari ca vad ca semaca e si el pe forum chiar acum :grin: ) a spus ca l-a luat din Maramures si ii place numarul de inmatriculare si de aceea el sta in Bucuresti, dar a aranjat cu fostul propriatar sa pastreze numerele... Bogdan Burcea..., sau ne bucuram ca tanara generatie este interesata de masinile retro :h5 :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Viorel Burcea, inpatimit al masinilor retro in general si al M-urilor in special :bravo :h5 si care la plecare (ca el si-a continuat drumul in FIAT cu parada catre Urlati, ca M-urile au fost persona non grata azi slp :ha: ), mi-a lasat M-ul sa i-l duc acasa si m-a rugat..., "Cristi, te rog sa ai grija de copilu` meu si sa ajunga in siguranta acasa... :grin: " se referea la M bineinteles! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Si la final cateva poze cu tovarasu` (adica JE cum spuneam mai sus :ha: ) si M-ul lui Viorel :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 :g :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 :1 foarte frumoase ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Felicitari ptr topic; faine pozele! Bine ca n-au intrat si evenimentele astea in â€�crizaâ€�. Ma bucur ca si in Cluj a fost ceva similar (cu masini din '28/'48) si s-a spart, in sfarsit , gheata...N-a fost un eveniment urias, dar e un inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Multumim de fotografii :h5 Actiunea a fost realizata de RETROMOBIL? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Pt. asfalttango Se pare ca nu ai vazut topicul de la inceput... slp :ha: :h5 La invitatia bunului meu prieten, Viorel Burcea, secretar general al Retromobil Club Romania si al ARO M461 Romania, am participat ieri dimineata la primul eveniment organizat de Retromobil din 2009, Retroparada Primaverii! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Sorry,am fost furat de fotografii ca la aceste evenimente masinile sunt cele mai importante... Stiam ca de obicei RETROMOBIL organizeaza astfel de evenimente...si chiar am participat la o astfel de PARADA cu FORD GRANADA MK1 din 1972 dar am observat o raceala fata de cei noi veniti si nu am mai deranjat cu prezenta mea. Si am vazut pe REALITATEA reportajul...unde nu s-a specificat organizatorul si am crezut ca poate au mai aparut si altii care sa sparga casta RETROMOBIL. Masina prietenului dvs. am vazut-o live la URSUS OFF-ROAD si este cu adevarat inpecabila.Felicitari propietarului :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 @tractozaure......... :bravo ....la belle epoque.......(cred ca am scris bine) Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 landul cu numere de MM apartine unui amic d'al meu , Catalin Ciolcan, care a avut M -ul acela cu numar cu PCR... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate