Tractozaur Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Care PCR semaken ca numai eu stiu vreo 4 M-uri cu nr. PCR? :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Frumoase masini, parc modest totusi, se vede ca a trecut comunismul peste aceasta tara. Pacat ca strica Tariceanu peisajul p-acolo... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Pai de ce e pacat, Cotizo? Eu zic ca pasiunea pentru masini si motociclete il poate apropia de restul lumii. Daca toti politicienii ar avea macar o pasiune de asta mai "de rand", poate le-ar fi mai usor sa ne inteleaga si noua nevoile. Tariceanu uneori mai coboara din turnul de fildes, si e bine asa.Imi aduce aminte ca eram socat prin 85 ca seful de stat comunist al Ungariei umbla pe strada fara garda, sau ca in Praga palatul prezidential era vizitabil in mare parte, zona cu acces restrans fiind marcata prin o simpla usa de sticla pe care nu scria nici macar "acces interzis". Stiind ca aici nu te puteai apropia de Ceausescu pe o raza de zeci de metri, si ca intre tine si el erau "straturi" de securisti, chestiile astea imi pareau sci-fi. Eu sunt convins ca daca aveai o masina mai deosebita, ai fi putut schimba cateva vorbe cu el ca si cu orice alt participant de acolo. Stiu ce au povestit motoristii cand la un moment dat aparuse la o intalnire saptamanala de la Arc. On topic: Mama ce frumoase sunt M-urile alea aliniate asa. Cred ca nici in curtea fabricii nu puteau fi asa de faine. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Viorel Burcea, inpatimit al masinilor retro in general si al M-urilor in special :bravo :h5 si care la plecare (ca el si-a continuat drumul in FIAT cu parada catre Urlati, ca M-urile au fost persona non grata azi slp :ha: ), mi-a lasat M-ul sa i-l duc acasa si m-a rugat..., "Cristi, te rog sa ai grija de copilu` meu si sa ajunga in siguranta acasa... :grin: " se referea la M bineinteles! :ha: :ha: :ha: Si a aflat bietul om ca tu vroiai sa te duci la isakaya si ca era sa a-i ajunga "copilul"acasa in zori de zi,cu carburatorul inecat in sake si Kirin ? :ha: ...nu ca ar mai conta sensul de circulatie dupa aceea... acum serios,ce mi-ar fi placut sa vin si eu,habar nu am avut de asa ceva... IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 frumoase! O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Nu am o pasiune pentru omul politic Tariceanu, pur si simplu ma lasa indiferent, dar pot sa va spun ca din punct de vedere al pasionatului de masini retro, a fost foarte amabil, a stat de vorba cu toata lumea, a venit si a pus intrebari la alti colegi despre masinile lor..., S-A COMPORTAT ca un om normal si credeti-ma NU A FOST FALS, cunosc destul de bine "lumea reflectoarelor" :grin: ca sa imi dau seama cand cineva este fals sau nu..., sincer mie personal mi-a facut o alta impresie decat cea formata de la televizor..., dar nu este prima data cand mi se intampla acest lucru! :grin: Acuma..., mai Laure (13 Todesengel), eu m-as fi dus cu M-u` direct in Akihabara, sa le arat japonezilor din Electric City :ha: ca se poate ca o masina sa functioneze "cu doua fire si un bec" :ha: , da` murea Vio de inima daca nu-si vedea "copilasu`" :grin: cand se intorcea acasa :ha: Data viitoare nu te uit si te anunt din timp, da` data viitoare (adica in iulie) cred ca o sa mergi direct cu Gazromu` meu! :h5 Una peste alta a fost un eveniment reusit si sper ca pasiunea pentru tot ce este "vechi si cu substanta", sa nu moara niciodata! :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Am avut o discutie cu cativa oameni importanti din Retromobil care mi-au explicat ca la mijloc este o confuzie referitoare la asa zisa "excludere" a M-urilor, datorita faptului ca au fost doua evenimente unul dupa celalalt... :sr Primul s-a intitulat Retroparada primaverii, http://www.retromobil.ro/stiri/retroparada09/rpr09.html unde au avut posibilitatea sa vina toate masinile din Retromobil ale caror posesori au dorit sa participe si a doua care s-a numit Retroparada pe drumul vinului, http://www.retromobil.ro/stiri/retropar ... vin09.html unde au fost selectate doar un nr. fix de masini (mai precis 24), locurile fiind deci limitate... Prin urmare senzatia mea, ca om din exterior, a fost de un eveniment si nu de doua, de unde si confuzia si uimirea avuta cand am vazut ca M-urile nu merg mai departe cu celelalte masini retro..., imi cer scuze daca am creat si eu la randul meu aceasta confuzie si sper ca acum este pe deplin lamurita situatia reala din acea zi! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 http://www.clasic-auto.eu/news/118/ARTI ... 04-21.html Un articol despre eveniment si voi reveni si eu cu niste foto facute de DL OVIDIU propietar de VOLVO P1800 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Am si eu masina clasica, anuntati si voi cand mai sunt evenimente, dar INAINTE sa se produca :) 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Daca nu esti invitat de organizatori...nu prea cred ca esti binevenit ca participant :h5 ...poate doar ca spectator :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 :h5 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 :h5 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Ma uit cu drag la pozele lui Asfalttango. Daca punea si numele masinilor, poate ma facea si mai destept un pic, dar si asa mi-am desfatat ochii. Grazie! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Am mentionat un pic mai devreme ca pozele nu au fost facute de mine...nici eu nu am stiut de eveniment(cu toate ca sunt membru simpatizant RETROMOBIL). Fotografiile mi-au revenit prin bunavointa domnului OVIDIU propietar de VOLVO P1800 ca cel din SFINTUL cu ROGER MOORE . Ma bucur ca v-au placut... :h5 Nici eu nu stiu nimic de istoria si tipul masinilor prezente...Poate daca as fi fost de fata...asa apelam la colegii de la CLASIC-AUTO " In data de 11 aprilie 2009, incepand cu ora 9 s-a desfasurat â€�Retroparada Primaveriiâ€� editia a XI-a, primul eveniment din acest an organizat de Retromobil Club Romania - Autoritate Nationala a Federatiei Internationale a Vehiculelor Vechi (F.I.V.A.) Intalnirea a avut loc in parcarea de la Muzeul Aviatiei din Bucuresti,unde s-au reunit circa 40 de autovehicule istorice fabricate intre anii 1934 si 1976 apartinand membrilor clubului si la care s-au adaugat autovehicule ale invitatilor. Printre automobilele istorice expuse numarandu-se marci si modele celebre precum: Mercedes Benz 190SL, Hanomag Rekord, Skoda 1100, Fiat Topolino, Citroen Traction Avant, Lancia Flavia, Chevrolet Impala Convertible, Alfa Romeo Giulia GT Junior 1600, Jaguar XJ6 MK I, Volvo P 1800, Fiat 125, Ford Mustang Fastback V8, Rolls Royce Silver Shadow MK1, Mercedes Benz 170 V, Jeep Willys CJ 2A, Renault 12 Gordini, Mercedes 230SL. Tot cu aceasta ocazie a fost organizata si prima editie a raidului “Retroparada Primaverii pe Drumul Vinuluiâ€�, Bucuresti - Urlati - Bucuresti. La raid au participat 24 de vehicule istorice apartinând membrilor Retromobil Club România, fabricate între 1939 si 1974. Startul raidului s-a dat sâmbata 11 aprilie din incinta Muzeului Aviatiei din Bucuresti, începând cu ora 11:30, din minut în minut pentru fiecare autovehicul participant, sosirea avand loc la Conacul dintre Vii din vecinatatea orasului Urlati (jud. Prahova) în jurul orei 13:30. Raidul “Retroparada Primaverii pe Drumul Vinuluiâ€� readuce în memorie valorilorile, preocuparile si pasiunile creative românesti, organizatorii dorind sa arate în acest fel ca decenta si rafinamentul românesc nu au fost uitate. Text: Clasic-auto Foto: Ovidiu Ciobanu " Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AUTOMOBILIA Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 “ Stiam ca de obicei RETROMOBIL organizeaza astfel de evenimente...si chiar am participat la o astfel de PARADA cu FORD GRANADA MK1 din 1972 dar am observat o raceala fata de cei noi veniti si nu am mai deranjat cu prezenta meaâ€� Nu exista nici o raceala fata de cei noi, ar fi insa frumos sa precizezi ca masina ta are, daca nu ma insel, motor de Dacia si GPL pe ea. “Am si eu masina clasica, anuntati si voi cand mai sunt evenimente, dar INAINTE sa se producaâ€� Incepand cu anul trecut la evenimente pot participa doar vehiculele istorice atestate (care au in CIV trecuta mentiunea la observatii). Participarea nu este conditionata de apartenenta la RCR si se face pe baza de inscriere, calendarul evenimentelor este pe site www.retromobil.ro in preajma evenimentelor se publica si detaliile. Deci primul pas e sa aveti o masina atestata, apoi sa va inscrieti la eveniment. Va asteptam cu placere. “......Tariceanu, pur si simplu ma lasa indiferent, dar pot sa va spun ca din punct de vedere al pasionatului de masini retro, a fost foarte amabil, a stat de vorba cu toata lumea, a venit si a pus intrebari la alti colegi despre masinile lor..., S-A COMPORTAT ca un om normal“ As vrea sa subliniez faptul ca dl Tariceanu este membru fondator al R.C.R., club fondat in 1998. Participarea s-a la evenimentele RCR n-a avut, nu are si nici nu poate avea statutar vorbind un caracter politic. Sincer m-am bucurat sa citesc postul citat anterior, pentru mine dl Tariceanu este si ramane pentru noi doar un coleg de club, indiferent de activitatea sau functiile politice ocupate in stat, foarte pasionat de tot ceea ce inseamna fenomenul auto. In rest sincer nu ma intereseaza nici ce politica face si nici cu ce echipa de fotbal simpatizeaza. AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Raceala am observat-o fata de mine ca persoana :h5 si cred ca era acelasi comportament chiar daca masina mea avea motor original.Oricum nu mai conteaza.In fotografii admir masinile si chiar nu vad sub capota ce motoare au :ha: :ha: Si pe acest forum cind am venit nu aveam 4x4 dar nu a contat deloc. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AUTOMOBILIA Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Imi pare rau daca te-ai suparat dar sincer nu ai de ce . Problema in realitate e optica ta fata de ceea ce inseamna o masina de colectie. Nu e suficient sa fi foarte pasionat si sa ai un mare entuziasm, ca sa fi admis intr-un club e nevoie sa-i respecti regulile nu sa incerci inca inainte de a fi admis sa aplici propriile reguli. Tu probabil te asteptai ca oamenii sa fie extaziati in fata reusitei tale in a grefa pe o masina veche un motor de Dacia si un GPL. Efectul a fost unul contrar si asta te-a mahnit, si desi ai fost admis ca membru simpatizant pana o sa te decizi sa ai un vehicul istoric, tu continui sa crezi ca cineva a gresit fata de tine. AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 jos palaria ,si ascundetzi cutzitele din tata mea cand mai puneti poze cu asemenea bijuterii ca ma sinuciiiiiiiiiiiiiiiiid traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Imi pare rau daca te-ai suparat dar sincer nu ai de ce . Problema in realitate e optica ta fata de ceea ce inseamna o masina de colectie. Nu e suficient sa fi foarte pasionat si sa ai un mare entuziasm, ca sa fi admis intr-un club e nevoie sa-i respecti regulile nu sa incerci inca inainte de a fi admis sa aplici propriile reguli. Tu probabil te asteptai ca oamenii sa fie extaziati in fata reusitei tale in a grefa pe o masina veche un motor de Dacia si un GPL. Efectul a fost unul contrar si asta te-a mahnit, si desi ai fost admis ca membru simpatizant pana o sa te decizi sa ai un vehicul istoric, tu continui sa crezi ca cineva a gresit fata de tine. Nu este vorba de masina sau masini.Este vorba de oameni si de comportament.Sunt lucruri care se simt. Eu merg pe principiul ca OMUL a construit masina si tot el o intretine...si nu invers.Si nu am incalcat nici un regulament asa cum nu am incercat sa oblig pe cineva sa respecte reguli inpuse de mine.Si daca tot veni vorba de motorizare ,cu siguranta as fi gasit motor original V6 3000CM3 si as fi facut conversia fara probleme(ca doar a fost el si motor de ARO pe ea) dar am vazut ca nu am de ce sa fac schimbarea :h5 Cu astea fiind spuse cred ca s-ar bucura mai tare colegii de ceva fotografii :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AUTOMOBILIA Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Ai dreptate discutiile sunt inutile, va las sa admirati castigatoarea de anul asta a concursului de eleganta de la Villa d'Este, comentarii n-am , ca nu mai am cuvinte dupa doua zile printre asemenea bijuterii. Ca sa nu incarc forumul gasiti mai multe fotografii aici http://www.infomotori.com/auto/2009/04/ ... te-2009/3/ AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Retroparada primaverii - 11 aprilie 2009 Superbe ims-urile.....mau lasat fara cuvinte,ma gandesc serios sa imi caut si eu unul cat mai origi...sper sa gasesc...BAFTA IN CONTINUARE 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate