Miron Sorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? va rog frumos sa nu mai postati in acest topic dupa ora 20.00 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Pai de ce, Miroane? Mi s-a parut ca nu ai avut nimic impotriva in a te otravi cu mancare pe la miez de noapte :ha: E drept, era o cina tarzie binemeritata, dupa o zi lucrata pe burta goala.[/quote:2cxmwp1c] era mic dejun...... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Nenea Niros ce e ala? "Rest la paine"? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Carnatii si slana din fundal ar merge brici cu o ceapa rosie si o tuica de prune .....ca aperitiv! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Foarte frumos gratarul de la munte( POIANA BRASOV )cumva??? :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Gratarul ca "sport national" n-a facut decat sa distruga natura. Dupa o "invazie" de sfarsit de saptamana cu trambe de fum, masini spalate in rauri, PET-uri aruncate aiurea, manele de rasuna vaile, ramane doar intrebarea: suntem oare fiinte inteligente, sau cea mai mare catastrofa care a lovit planeta asta? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Vine 1 mai ....... search pe GOOGLE EARTH si vedem un NOR IMENS DE FUM de la gratarele poporului muncitor din Romania! :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Gratarul ca "sport national" n-a facut decat sa distruga natura. Dupa o "invazie" de sfarsit de saptamana cu trambe de fum, masini spalate in rauri, PET-uri aruncate aiurea, manele de rasuna vaile, ramane doar intrebarea: suntem oare fiinte inteligente, sau cea mai mare catastrofa care a lovit planeta asta? Sau care va salva lumea asta. Uite ce se povesteste in tirg: Dragii mei compatrioti Romani, eu nu mai emigrez din Romania. Varul meu Nelu - femeie de serviciu la NASA (fost inginer IT in Romania ) a gasit, stergand folderele de praf, un studiu care ma pune pe ganduri.. Din surse secrete NASA, natia Romana a fost aleasa pentru a coloniza planeta Marte. Din toate natiile studiate au fost alesi Romanii pentru ca intr-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat in calcul urmatoarele : 1. Romanii rezista fara apa cel mai mult. Nu au nevoie sa faca dus cu saptamanile. Nu folosesc sapun, sampon ori pasta de dinti. 2. Nu au nevoie de spatiu verde. Daca acesta exista, il distrug. 3. Habitatul va fi construit gen scara de bloc cu doua banci la intrare. 4. Romanii nu au depresii sau daca au, le rezolva cu bautura. Pot sa bea de la antigelul statiei orbitale pana la spirtul si frectia din sala de prim ajutor. 5. Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de gym sau piscina. 6. In caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins usor sa-si arunce copiii la ghena de gunoi. Daca decizia s-a considerat gresita, copiii pot fi recuperati dupa trei zile. Culmea, traiesc. 7. Romanii pot fi manipulati si condusi foarte usor. Toate proviziile se vor elibera pe baza de cartela. 8. Toate legile habitatului vor fi facute pentru a fi incalcate. 9. Cheltuielile cu paza si securitatea habitatului vor fi minime. Romanii sunt genetic turnatori si paraciosi. Cand nu au ce sa toarne, incep sa scrie jurnale: Jurnalul National, Jurnalul de la Paltinis etc. 10. Se vor promova manageri nulitatile fara studii, iar oamenii capabili vor fi marginalizati pentru ca acestia atunci pot creea cel mai bine. Romanii se hranesc cu 80 la suta paine, 5 la suta seminte de floarea soarelui, iar restul surogate. 11. Singurul animal insotitor va fi cainele comunitar. 12. Viata Romanilor este foarte simpla. Barfa sau zvonurile sunt ratiunea lor de a trai. In acest scop vor fi introduse in habitat asa numitele panarame, care vor trai cu nulitatile manageri si vor fi invidiate si barfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii. 13. Habitatul va fi aprovizionat in cantitati suplimentare cu: prize, becuri, clante, capace de WC si robineti. Romanii fura aceste obiecte. Inca nu se stie de ce. Obiectele furate se pot gasi in apartamentele lor in vitrina din sufragerie. Se presupune ca sunt furate in special de capabilii cu studii si aduse acasa ca un trofeu. In acest caz nevestele grase si oxigenate au orgasme multiple exclamand 'Costel este si destept si descurcaret. .. Sursa: de pe net. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Gratarul ca "sport national" n-a facut decat sa distruga natura. Dupa o "invazie" de sfarsit de saptamana cu trambe de fum, masini spalate in rauri, PET-uri aruncate aiurea, manele de rasuna vaile, ramane doar intrebarea: suntem oare fiinte inteligente, sau cea mai mare catastrofa care a lovit planeta asta? Sa inteleg ca dvs. serviti numai carne fiarta domnu'? Cu manelele nu sunt de acord, cu masinile spalate in rauri nu, cu gunoaiele aruncate pe timp nici atat, dar cu practicarea acestui sport national in mijlocul naturii ..."grataragism sugarfree" cu igienizare dupa aia a locului faptei si fara a folosi elemente din natura ca sa faci focul de ce sa nu fim de acord? Ne pretindem toti ca suntem oameni inteligenti, dar uneori primitivismul (mancatul cu mana, bautul apei din parau, gratarele in natura, expeditiile cu prietenii in natura) sunt unica forma de a mai iesi putin din cotidianul unei vieti tumultoase si pe muchie de cutit de la oras! Cu respect. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Mananc doar carne cruda, hehe... Am inteles mesajul - corect pana la un punct. Problema e tocmai caracterul de masa pe care il implica sintagma "sport national" din titlul acestui topic. Daca toti oamenii din orase gen Bucuresti invadeaza pajistile in weekend, rezultatul este cel pe care il putem observa. Nu poti sa-i controlezi si nu poti sa-i civilizezi pe toti. Ca si cu turismul accesibil tuturor - vezi istoria Vamei Vechi... Daca am putea sa facem gratar doar noi, cetatenii civilizati, ce bine ar fi... As opta pentru "sport elitist", nu pentru "sport national" in chestiunea gratarului... Cu respect... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? ....carne de miel la fezandat in sprite...24H minim. dupa ce faceti gratarul ardeti gunoiul ramas.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? dupa ce faceti gratarul ardeti gunoiul ramas.... Hehehe, pai ideea nu e sa nu se vada. Ideea e sa nu poluezi mediul. Din ciclul stiati ca: arderea unui ambalaj PET sau a pungilor de plastic, polietilena si ce or mai fi, emana in atmosfera gaze cu efect de sera. Altfel spus, sar din lac in put. Daca vreti sa fiti environmentally friendly, sortati resturile si le predati pt. refolosire. Ambalajele PET, se maruntesc cu niste masini de tocat si se refolosesc pt. obtinerea altor ambalaje. Cam asta e ideea. Scuze de offtopic. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? La mine in afara de gratar mai este un preparat care il fac, mai rar e drept, este Gulasul Secuiesc, pe care l-am invatat in Ungaria. Se face cu ceapa rosie, multa boia, piper, sare,albitura, pulpa de porc, muschi de vita, carnat afumat cartofi si o mana de fasole neagra. Se face obligatoriu la foc de lemn, si dureaza cu curatatul si taiatul ingredientelor cu tot, 5-6 ore. Nu vreau sa ma laud, dar gustul e demential. IMG_1945 [640x480].JPG[/attachment:2qii72f0] IMG_1946 [640x480].JPG[/attachment:2qii72f0] Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Mai fratilor de chestia cu berea in mincare imi aduce aminte de revelionul dintre anii 2007 - 2008 cind l-am facut la Padina la cabana salvamontistilor impreuna cu Lazar & co. ................. Cind ma uitzam eu pe mese am vatzut cite cutii de bere sunt desfacute ,si am zis in sinea mea "uite ma ce tarani sunt astia , nu puteau sa arunce cutiile la cos ?". Dar cind am inceput sa le culeg de pe mese am constatat ca mai toate aveau cel putin jumatate din cutie, bere. Cum toata lumea era afara la omorit masinile prin zapada am strins cutiile (cam 20de bucati) si am varsat continutul peste bucatile de carne care deja se rumeneau. Le-am lasat asa cam juma de ora dupa care am aruncat usturoiul pisat peste bucatile care mai aveau putin si treceau la culoarea ideala de a-ti deschide papilele gustative. Nu pot sa va spun cum au mincat .........direct din cratita . Asa ca la friptura merge din plin bere. Sa aveti pofta ! Dacä stiam nu transam zäpäda cu masina ci stäteam cu tine la gätit, säräcutul de tine. Dar dupä cum se vede de murit nu avem de gänd asa cä or mai veni si alte revelioane si ne om mai vedea la vreo cabanä friguroasä. Capul sus. :h5 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Obiectul muncii!!! import AMERICA! :grin:..... CARNE SA FIE!! :ypu ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Barbatii si gratarul Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente: 1) femeia cumpara mancarea 2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul 3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului. Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari: 4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR! 5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara 6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde 7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta Si apoi inca un punct foarte important! 8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII! 9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa. 10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele Si din nou, foarte important!!!: 11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA! 12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata. ........... :bravo ...........omule,am ras demential,cu lacrimi,citind de cateva ori postul tau... asta pentru ca e perfect potrivit pentru 90% din BARBATI!... P.S. ...citeam impreuna cu nevasta-mea si printre hohote de ras ne spuneam :"chiar asa e!!!"....barbatii astia! :P (unii dintre ei)... :P :g :g gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? suntem pe un forum 4x4 .... si vorbim de gratare in natura...? am fost 16 masini si vreo 35 de persoane,dar nu a ramas un servetel sau o cutie de bere in zona...(la iesirea haiduceasca) gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Obiectul muncii!!! import AMERICA! :grin:..... CARNE SA FIE!! :ypu Cu regret te anunt ca este departe de discul clasic ardelenesc!! Pe margine asezi ceafa, iar in mijloc, in ulei, cartofii la prajit...... Nebunie..... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Va propun un sos rapid de preparat si fooooooarte gustos....TZATZIKI!!!! ( tz e obligatoriu. :grin: ....asa se scrie) Ingrediente 1 castravete crud 4-5 linguri iaurt gras (sau smantana) 2 catei de usturoi(sau mai mult, dupa gust) marar sare Preparare Se rade castravetele pe razatoare se stoarce foarte bine in pumn de apa(sau intr-un tifon) si se amesteca cu iaurt si marar tocat. Se drege de sare E PERFECT pt zilele CALDUROASE!!! :ypu :ypu :ypu ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? ioi ioi ,,nu ma gadilati la limba ca va umplu de retete.cred ca Io,Yonutz si inca cativa pasionati de acest sport dac am punem cap-la-cap cunostintele si experientele in domeniu,l-am bate si pe englezu' James si pe Sanda Marin. Tzatikis cu iaurt de oaie ne-smantanit si fara marar bagat in cartof copt invelit cu folie si aruncat pe jar. Legume coapte pe grill(inclusiv rosii,ceapa verde si praz) si dupa aia bagate la comun in castron mare stropite bine cu oloi de masline,otet negru,sau de vin adevarat,lamaie si parmezan. Momite,maduvioare,tinute-n apa cu sare si lamaie,ficati si ficatei. Spata de vita cu strat de grasimuta,tinuta la rece vreo 3-5 zile sa se fragezeasca,data pe grill la foc rapid cat sa se inchida porii si dupa aia uitata la margine si temperatura constanta vreo 2 ore(merge si cu cotlet de porc dar sa fie cu os + soric si maxim 10 mm grasime intre soric si carne) Pastrav de parau de munte legat in cetina de brad si afumat pe grill. Ceaunul de duminica cu tot ce a ramas din w-end!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Obiectul muncii!!! import AMERICA! :grin:..... CARNE SA FIE!! :ypu :ha: :ha: :ha: Fara suparare ...DAR DE CAND DRAQ STIU AMERICANII CE E ALA GRATAR? Fara nici o legatura cu scula ta care poate chiar e buna :p Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? asa e.... i se spune barbeque :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Sa trecem la chestii serioase:CE PREFERATI? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? sau poate asa...... offff iar beau apa.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? sau ceva usor... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Deci n`o dati in dintr`astea ca vreau sa ma las de legumele astea care ingrasa macar pt o perioada ...si`mi calc pe promisiuni .. :P :p ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate