AdiOnWeb Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Tot un fel de gratar !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Macar nu mai puneti poze ca lesina lumea si se apuca de gratare la 12 noaptea.. :cort :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? :hi Nerecomandat CARDIACILOR!!!! A mers perfect cu un SPRITZ :x :x :x demisec alb :x :x :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? ... astea ingrasa? :beat Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Miine fac gratar ca nu mai pot de pofta :h5 ...incerc un disc ardelenesc :happy Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Pe_ste. Din colectia proprie. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Mancare light......dar SANATOASA!!! :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Mancare light......dar SANATOASA!!! :h5 Hahahaha - adica un fel de: Decat bolnav si sarac, mai bine sanatos si bogat. :h5 Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Pe_ste. Din colectia proprie. Nenea ,,,ce-i aia ??? Pizza??? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Pe_ste. Din colectia proprie. Nenea ,,,ce-i aia ??? Pizza??? Doi pesti intr-o tava cu rosii si alte condimente, scosi de la cuptor. :) :shrk Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Salutare baieti...navigand pe forum am simtit mirosul de care mai de care mancaruri si am venit si eu printre voi cu vreo 2 boluri :banana Eu unu..daca e ceva usor bag niste carnaciori cruzi ca ma innebunesc ...asta daca e un gratar de moment si trebe sa ne oprim pe la alimentara. Daca e mai din timp merg la cineva sa-mi dea porc crescut cu cereale..mai are omu ala un bait secret care nu vrea sa-l zica dar oricum asta e cel mai important..porc crescut cu cereale..nu pot sa va explic cam ce gust are ceafa aia pe gratar..mai mai ca am mancat vreo 2 butoane pe aici, shift, caps lock :happy Si daca merg undeva sa stam peste noapte nu pot sa refuz un miel la ceaun...nu ne jucam asa..gratare daca faci azi spre seara si mai si bei stiti cum e..a 2 zi nu-ti mai trebuie sa te atingi de gratar. Imi amintesc ca odata am fost maimulte masini la Cheile Bicazului si am luat un masina un bidon din ala de aluminiu de la lapte cum carau astia pe vremuri si l-am facut aproape plin cu ciorba de burta. Toata lumea a zis ca..Ce faci mah cu la? AHHH..nu manaca nimeni..bla bla L-am legat cu sufa si l-am aruncat in parau langa locul de campare.Dupa 2 zile de gratare si rachiu multi s-au cam constipat si nu prea mai merga gratarul, cand am scos bidonul din parau si-am inceput sa-mi incalzesc apai atunci sa-i vezi cum apareau ca la armata sa-si ia ratia :P :P De 2 saptamani am tot iesit..odata la padure cu Klez si Madiorsv dar n-a fost nimeni pregatit fiind o chestie spontana si inca un weekend cu baietii la peste, dar aia atata stiu dau la peste si dau si dau..gratar canci. Sincer sa fiu pt mine nu e iesire..adik nu prea se simte daca nu fac si un gratar sa stau acolo sa degust, sa simt natura.. Acuma o rupe cu ploaia si cu codu asta galben, sper ca pe duminica sa isi revina , daca nu..asta e..un gratar tot il trag indiferent de vreme ca mor de pofta.. Bafta baieti si va doresc un weekend plin de noroieli si gratare din belsug Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? :hi Unu MIC facut rapid ca sa pacalim furtuna, vantul....si gheata la mal :ha: :ha: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Pofta buna! :x :x :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? In acest caz pot spune ca ... gratarul e demodat ...Noi am ales "sa exersam la disc" ... Adica se iau: 4 kg de cartofi, se taie in 4 si se prajesc la disc ...dupa care se scurge total uleiul ramas ...si se pun urmatoarele: -1 kg ceapa -1/2 kg ardei -1/2 rosii taiate cuburi -1 punga de pipote + inimi pui -1 punga de ficatei pui -4 pulpe pui taiate bucati -1/2 kg cotlet de porc -1/2 kg carne de oaie -1/2 piept de porc care se pune pe marginea discului sa se scurga grasimea topita -1/2 kg kaizer sau ciolan afumat Dupa care continutul rezultat se omogenizeaza cu cartofii prajiti peste care se aduca niscaiva branza sau cascaval ras! + tz sticle de vin rosu sec ... rezulta ...? Un mare macel gastronomic! Am incercat asta odata (am ramas nemancat :ha: ) ...a doua oara ...idem ... :ha:, a treia oara am pus curu pe oala de haleala ...si am zis: gata, nimeni nu mai haleste nimic pana nu se termina de combinat! :ha: ...A urmat horror of the kitchen, chikin sau cum naiba ii mai zice ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? :grin: Buna treaba ....am notat reteta...o dau in lucru :x :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? rezulta ...? Un mare macel gastronomic! Am incercat asta odata (am ramas nemancat :ha: ) ...a doua oara ...idem ... :ha:, a treia oara am pus curu pe oala de haleala ...si am zis: gata, nimeni nu mai haleste nimic pana nu se termina de combinat! :ha: ...A urmat horror of the kitchen, chikin sau cum naiba ii mai zice ... :ha: :1 :1 :1 :ha: A urmat horror of the kitchen :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? si daca e ok ,merge ceva cascaval pe deasupra :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? si daca e ok ,merge ceva cascaval pe deasupra :h5 Sa nu zica lumea ca mancam numai CARNE!!! :grin: :grin: :grin: :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? :ha: :ha: :ha: :ha: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? In acest caz pot spune ca ... gratarul e demodat ...Noi am ales "sa exersam la disc" ... Adica se iau: 4 kg de cartofi, se taie in 4 si se prajesc la disc ...dupa care se scurge total uleiul ramas ...si se pun urmatoarele: -1 kg ceapa -1/2 kg ardei -1/2 rosii taiate cuburi -1 punga de pipote + inimi pui -1 punga de ficatei pui -4 pulpe pui taiate bucati -1/2 kg cotlet de porc -1/2 kg carne de oaie -1/2 piept de porc care se pune pe marginea discului sa se scurga grasimea topita -1/2 kg kaizer sau ciolan afumat Dupa care continutul rezultat se omogenizeaza cu cartofii prajiti peste care se aduca niscaiva branza sau cascaval ras! + tz sticle de vin rosu sec ... rezulta ...? Un mare macel gastronomic! Am incercat asta odata (am ramas nemancat :ha: ) ...a doua oara ...idem ... :ha:, a treia oara am pus curu pe oala de haleala ...si am zis: gata, nimeni nu mai haleste nimic pana nu se termina de combinat! :ha: ...A urmat horror of the kitchen, chikin sau cum naiba ii mai zice ... :ha: Hehe ce dreptate ai :grin: Am scos si eu impreuna cu niste prieteni discul de la naftalina (adica de sub roata de rezerva) si am pus de un ospat pe cinste. Recomand de asemenea macelariile arabesti din Bucuresti... au cateva preparate dementiale, de la carnati usor afunati si foarte picanti la cotletele de berbecut cu 7 arome ce trebuiesc comandate cu cateva zile inainte... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Ultima nenorocire din domeniu (sau nu!?): s-au luat cateva kile de piept de porc (vreo 8 ca sa ne saturam vreo 4 persoane) s-au imbalsamate in vin rosu alaturi de condimente vegetale, usturoi, rosii, ceapa vreo 2 zile lockate la frigider ...dupa care s-au pus la bronzat pe discul incins unde in prelabil s-au mermelit niscaiva ciuperci proaspete tocate (calite cu o lingura de unt) peste care s-a ras niscaiva swaitzer si s-a aruncat in scarba niste marar ...rezultatul? In fiecare seara, in fata oglinzii constat ca putza e tot mai putin vizibila ... ori ar trebui sa fac niste kamasutre ori burta s-a marit? Ma urc pe cantar fara tragere de inima si constat cu manie ca nu mai merge! :x :ha: S-a blocat in limitator ... :ha: Ce ghinion! :ha: Big problem - de maine trec pe zarzare si troscot :ha: ...ba nu de maine, de saptamana viitoare! Care saptamana? Mai bine incep cu 1, luna viitoare! Nu, nu ...Cu 2010, 1 ianuarie cand or sa scoata astia taxa :ha: Dar nu, nici asa nu e bine ... Mai bine ma las de altele ...Miroase iar a gratar! Hmm, iar as manca o "bucatica"! Doar o bucatica! :x :P :ha: Ca in reclama aia cu berea ... Inca una si ma duc! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? :h5 De fiecare data cind gasesc acest topic instant mi se face FOAME !!! asa ca dupa ce am bagat ceva la mat am revenit in fata calculatorului pentru a prezenta anumite aspecte din viata unui omnivor dar binenteles carnivor ca de !! ; dintre toate legumele tot carnea este baza deci sa trcem la un inceput in forta si sa terminam cu ceva mai usor :h5 :h5 :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Am belit mielu, :grin: ...batalu dar ce fac cu el acu...???....... Vreau o reteta interesanta de baitz !!!......la vin ma descurc singur :x :x :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? La dracu cu retetele voastre,iar ma duc la frigider......si ma hotarasem sa intru la regim...mai bine de maine Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Ultima nenorocire din domeniu (sau nu!?): s-au luat cateva kile de piept de porc (vreo 8 ca sa ne saturam vreo 4 persoane) s-au imbalsamate in vin rosu alaturi de condimente vegetale, usturoi, rosii, ceapa vreo 2 zile lockate la frigider ...dupa care s-au pus la bronzat pe discul incins unde in prelabil s-au mermelit niscaiva ciuperci proaspete tocate (calite cu o lingura de unt) peste care s-a ras niscaiva swaitzer si s-a aruncat in scarba niste marar Yonutz, de cand cu retetele astea mi-am alungat nevasta si caut variante sa ne imprietenim :ha: :ha: :ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate