madiorsv Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Am rezolvat oaia.....a preparat-o domnu cioban :grin: ... .OAIE JINTUITA ( corect???!!!) Nu stiu cine a inventat retea.turcii, arabii, romanii,,,,,,,,nevoia,.dar a fost macel la oala ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Rog un moderator ca aceasta sectiune sa nu mai poata fii accesata dupa orele 18 ! Voi chiar nu va ganditi cat rau puteti face??? :app Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? DAaaaa si mai ales ca pofta este mare cind vezi ceaunul plin :ypu Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Gabi....tie nu tii bine? de ce naiba invarti cutitu-n rana? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Scuze nu vorbesc cu gura plina :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? Scuze nu vorbesc cu gura plina :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? :h5 ERAM IN FRIGIDER :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: GRATARUL!! Sport national? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Topicul aceste trebuie revigorat. A venit caldura si trebuie sa aflam locuri noi de gratar ! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? @rupere2004 Sa iti dea Domnul sanatate si virtute....sa avem ce bea si f.....rige :2dr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Ei daca tot da dar firul ierbi si a iesit lumea 4x4 la gratare am incercat si eu ceva usor , dar iute tare si la limba si la viteza :shrk ,,pastrav la gratar '' si un pic de pui pentru copilasii :y Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? @gabi: ATENTIE pentru sanatate, mai ales a copiilor, nu mai folositi folie de aluminiu direct pe alimente in special la prepararea acestora. Otrava curata. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Atunci voi incerca cu ceva fara aluminiu :ha: stropit cu un un vin bun :2dr Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? S-a intämplat cum o jumätate de orä, in curte, la bec, sub brazi mei seculari. Asa numitul "Program de reintegrare"! Adicä la urma grätarului bag pe längä ceva creste de släninä, "neste" feli de pitä blondä la colorat si apoi, conform traditiei "Ardealu-i fruncea", le frec cu un cätäl de usturoi. De ce program de reintegrare? Ca sä isi aducä vecini aminte de vremurile cänd träiau, cä amu is täti in hibernare cranianä, dupä principiul "nu fac nimic sä nu mi se intämple nimic". Si eu ii intreb nerusinat : - si atunci de ce plätesti asiguräri? ...liniste deplinä ca räspuns, asa cum imi place mie. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? de unde se mai poate face rost de un "disc" ??? fie el ardelenesc sau nu !:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? de unde se mai poate face rost de un "disc" ??? fie el ardelenesc sau nu !:grin: Pe unde nu se mai face agricultura ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Pe unde nu se mai face agricultura ! adica chiar asa ar trebui sa se gaseasca? oriunde intorci capul ????:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Eu am stat acasa de PASTI....:grin: am fost dadaca...dar voi nimic???? nici un gratar ????? :x:x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? De Pasti noi ne-am indelnicit cu mancatul ...unii prea mult ...si acum mai sug in vena prin spitale diverse chestii ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 (editat) Re: GRATARUL!! Sport national? http://fulgerica.com/2010/05/11/barbatii-si-gratarul/ Va recomand cartofi noi la disc.....taiat chips si aruncati in uleiul fierbinte .......in 10 minute sunt gata.....o minune!!! Editat Iunie 13, 2010 de madiorsv ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? ce ziceti de asta??? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Ce este? Sunt mai tanar,intelegi. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? asta este un preparat traditiona ungures in ceaun.se cheama pe ungureste bogracsos.cine stie si a mancat asa ceva ala poate sa iti spuna cat e gustoasa e. dar nu ori cine stie sa o prepare!!! Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Baga reteta...sa incerc maine.....am ceaun nou:grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: GRATARUL!! Sport national? Abia am reusit sa citesc denumirea dar dupa cum arata cred ca e buna rau.Baga reteta :al. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate