Vizitator ego_99 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Am reusit sa dau jos multa caroserie de pe rocky-anul meu si am dat cu nasul de f multa rugina...daca puteti sa-mi recomandati un atelier bun de tinichigerie, unde sableaza cu muuulta rabdare, si, ca idee, niste preturi ar fi minunat!! :p bag si pozele acum cu opera mea inspirata din Ciomu...apropo, se anunta ploaie asa ca scoateti porcii la plimbare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: poze minunate... Am reusit sa dau jos multa caroserie de pe rocky-anul meu si am dat cu nasul de f multa rugina...daca puteti sa-mi recomandati un atelier bun de tinichigerie, unde sableaza cu muuulta rabdare, si, ca idee, niste preturi ar fi minunat!! :p bag si pozele acum cu opera mea inspirata din Ciomu...apropo, se anunta ploaie asa ca scoateti porcii la plimbare! Ce legatura are titlul subiectului cu continutul acestuia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ego_99 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 crucea cardanica si rugina foarte multa rugina, o cruce cardanica rupta si cateva piesulici de vanzare, dar nimic din ce v-ar interesa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: poze minunate... Hei...ai gresit topicul...... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ego_99 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 crucea cardanica crucea cardanica trasa in poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate