Max Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Tocmai am primit link-ul asta de la un prieten. http://www.neogen.ro/user/pustyou Cineva se da smecher pe site-uri cu matrimoniale cu masina mea. :ha: :ha: :ha: :ha: E a doua oara cand se intampla asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Smecher de Botosani? Deci asta se poarta acum la agatat femei :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Smecher de Botosani? .........fiecare cu ce n-are :ha: :ha: ........i-am dat un comment...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Smecher de Botosani? :ha: :ha: :ha: :ha: da nu-i o ideea rea te-ai gandit sa o inchiriezi? :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Smecher de Botosani? sigur altcineva sau vrei sa te scoti PS lasa ca stim noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Smecher de Botosani? Tocmai am primit link-ul asta de la un prieten. http://www.neogen.ro/user/pustyou Cineva se da smecher pe site-uri cu matrimoniale cu masina mea. :ha: :ha: :ha: :ha: E a doua oara cand se intampla asta. dai un mesaj, daca plateste bine, il lasi sa-si faca poza langa masina ta :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Smecher de Botosani? Eu zic sa nu te superi prea tare. Ci sa te gandesti ca intr-o zi, cand vei fi cu nevsata in masina, vine o "bucata" si zice: "noo, d'asta imi esti? ma vrajesti pe net si tu ai nevasta si copil?" :ha: :ha: :ha: :ha: Deci....ramanem fara forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Max...noroc ca tai masina ca altfel de te faci daca te trezesti cu tipa aia in costum de baie ca-ti zambeste cu subinteles? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? In loc sa fi fericit ca ai masina cu "lipici" :ha: , tu te plangi. Gandeste-te sa o inchiriezi pt poze :banana Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? ca se mai lauda omul nu-i bai, o fac si altii :P intrebarea este: ce cauti tu om insurat pe site de matrimoniale? :ha: :ha: Pai...io nu caut...ca am gasit demult... :grin: Ziceam ca am primit link-ul de la un prieten care e si el pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? ca se mai lauda omul nu-i bai, o fac si altii :P intrebarea este: ce cauti tu om insurat pe site de matrimoniale? :ha: :ha: Pai...io nu caut...ca am gasit demult... :grin: Ziceam ca am primit link-ul de la un prieten care e si el pe forum. Ti-ai facut cont ca sa-l atentionezi pe ăla? Ti-ai facut ! Deci.... :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? ca se mai lauda omul nu-i bai, o fac si altii :P intrebarea este: ce cauti tu om insurat pe site de matrimoniale? :ha: :ha: Pai...io nu caut...ca am gasit demult... :grin: Ziceam ca am primit link-ul de la un prieten care e si el pe forum. Ti-ai facut cont ca sa-l atentionezi pe ăla? Ti-ai facut ! Deci.... :ha: Intrebarea ramine stimabile ... Uite, daca vrei, poti lua poza asta ca sa ti-o pui acolo la avatar http://mtpleasantdc.files.wordpress.com/2008/06/don-juan.jpg I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? ca se mai lauda omul nu-i bai, o fac si altii :P intrebarea este: ce cauti tu om insurat pe site de matrimoniale? :ha: :ha: Pai...io nu caut...ca am gasit demult... :grin: Ziceam ca am primit link-ul de la un prieten care e si el pe forum. Ti-ai facut cont ca sa-l atentionezi pe ăla? Ti-ai facut ! Deci.... :ha: Pai...nu? Daca tot am intrat, poate imi gasesc si eu ceva proaspat...lasat de altul. :grin: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Max, stii care-i beleaua acuma? Odata facut cont pe neogen, e fff greu sa mai scapi de ei ! :ha: :ha: :ha: PS- Ce-ar fi sa-l contacteze pe ăla, cineva de pe forum Club4x4 care-i din zona Suceava-Botosani, si sa-l invite la o iesire oof-road? :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Am sa-l scot eu la o "proba".........ba mai mult, fac si o oferta serioasa pt masina ! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Ma gandesc serios sa-mi fac si eu un user acolo ..."CeraselaXXX" sa-l intreb pe golan daca ma plimba si pe mine cu masina lui bengoasa... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Ma gandesc serios sa-mi fac si eu un user acolo ..."CeraselaXXX" sa-l intreb pe golan daca ma plimba si pe mine cu masina lui bengoasa... :ha: Cerasela???? :ha: :ha: :ha: ai si mecla de Cerasela! Cu parul ala pe maini, precis il dai pe spate din prima! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Crezi ca as avea sanse? ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Smecher de Botosani? Crezi ca as avea sanse? ... :ha: Vind ca nu conteaze de cine este masina care se pune in poze :ha: Baga si tu poze aia cu poze a lui masina asta si sigur vai aveti mare succes :ha: :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Smecher de Botosani? Eu zic sa nu te superi prea tare. Ci sa te gandesti ca intr-o zi, cand vei fi cu nevsata in masina, vine o "bucata" si zice: "noo, d'asta imi esti? ma vrajesti pe net si tu ai nevasta si copil?" :ha: :ha: :ha: :ha: Deci....ramanem fara forum! La cum va arata masina aia in curand, nu prea cred ca o sa ma vedeti in ea. :grin: Asta numai daca nu cumva imi vine vreo idee sa ma dau mare si eu pe neogen. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Smecher de Botosani? Am primit mesaj de la tip: pustyou ti-a trimis un mesaj pe Neogen: ok...scuze...dar mi-a placut masina :ha: :ha: :ha: :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Smecher de Botosani? Ai cerut poze cu interiorul?? :ha: :ha: :ha: sau mai multe detalii ? dotari? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate