sorinsorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Ajutati-ma si pe mine cu o idee,cum pot sa montez pe un terrano I un portbagaj deasupra,ce fel de portbagaj as putea pune, multumesc :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: portbagaj terrano I portbagaj pot sa-ti fac eu copie ARB daca vrei pentru prinderea de masina iti trebuie un kit de la thule Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinsorin Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: portbagaj terrano I ai ceva poze cu un model si un pret daca se poate .multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: portbagaj terrano I ma intereseaza si pe mine,dar pe un terrano2 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: portbagaj terrano I fac bari transversale cei de la Thule.. apoi peste ele poti pune mai multe.. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: portbagaj terrano I Eu am un rand de thule,dar nu-mi plac.Prinderea este pe pragul de inchidere al portierelor,astfel ca i-mi tine usa intredeschisa NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate