Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsubishi Pajero SWB 1994 3000 V6

Vizitator brainyack

Postări Recomandate

Vizitator brainyack
Dupa cum se vede la numele topicului detin o astfel de masina.Ma numesc Cristina,sunt sin Constanta si am 22 de ani.Masinuta o am de aproape 3 ani,am o gramada de probleme cu ea cum ar fi consumul exorbitant de benzina(undeva la 17%),consumul mare de ulei(dar trebuie sa imi schimb segmentii),toate imi troncane cand iau gropi(din greseala),mi se opreste motorul din cauza bateriei.Oricum o gramada de probleme dar o iubesc la nebunie pentru ca atunci cand am avut nevoie de ea m-am putut baza pe ea,ah si lucrul care il ador la ea este ca din orice bordura pot sa imi fac loc de parcare.cu ocazia acestei prezentari rog pe cei care ajung pe aici si sunt din constanta sa imi recomande un electrician,un mecanic de incredere si cineva care poate sa imi faca prelata la masina,mersi anticipat.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mitsubishi Pajero SWB 1994 3000 V6

Bine ai venit Cristina in :cl

Despre consum ce sa iti zic... e normal sa ai consumul asta, a mea consuma tot atat in oras, dar motorina!!!

Incearca sa il contactezi pe asfalttango, te poate ajuta sigur cu mecanica

Numai bine

:W

Link spre comentariu

:W in :cl

In limita posibilitatilor putem sa rezolvam anumite probleme.Si avem si cunostinte la MITSUBISHI CT. :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Bine ai venit printre noi don`soara :h5 Orice problema intampini , da PM si ne descurcam noi cumva ca doar de asta suntem aici , sa ne ajutam :W

In rest ce sa zic decat drum bun ... off-road :1

LE : In legatura cu "apetitul" ... poate se vrea a fi masina de "duminica" :ha: si ii plac doar drumurile pana la piata :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

:tr :W U

Vinde-o si cumparati un Nissan Patrol :wink: si nu o sa mai ai nici un fel de problema cu masina :grin: :h5 :ha:

Link spre comentariu

consumul exorbitant de benzina(undeva la 17%),consumul mare de ulei(dar trebuie sa imi schimb segmentii),toate imi troncane cand iau gropi(din greseala),mi se opreste motorul din cauza bateriei.Oricum o gramada de probleme dar o iubesc la nebunie pentru ca atunci cand am avut nevoie de ea m-am putut baza pe ea,mersi anticipat.

Iti zic eu cu siguranta ce se intampla la masina ta ... nu are nimic stricat ,ci este personalizata sa o recunosti :ha: ...

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare