Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsubishi Pajero SWB 1994 3000 V6

Vizitator brainyack

Postări Recomandate

Re: Mitsubishi Pajero SWB 1994 3000 V6

Bine ai venit. Frumusica masina :h5 Multa bafta

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator brainyack

uauuu c primire calduroasa.Mersi frumos.Chiar nu ma asteptam.Ok acum daca tot mi s-a oferit o mana de ajutor primul lucru u care ati putea sa ma ajutati e sa imi spuneti unde gasesc o prelata pentru frumoasa mea mashinuta.Dar care sa nu coste 35 de milioane cum costa la augsburg(lucrez in piese auto).asa ca daca aveti un pont va rog procedati in consecinta.Ce mi-ar mai placea foarte mult sa ii fac avand in vedere k are evacuare remus e sa ii ridic putin caii putere si cuplul dar desigur fara prea mult consum de benzina(si in caruta si inteleguta).

In concluzie mersi inca odata pentru primirea calduroasa si please help me.Am nevoie de sfaturi de la oameni avizati(adica voi) pentru ca de mecanici care isi dau cu presupusul m-am saturat.Ah si Hristos a inviat

Link spre comentariu

Vizitator brainyack

yup.La far sta.Pai dupa futurashul ala am intrat aici.L-am gasit de curand intr-o geaca de primavara :grin:

Link spre comentariu

Bine ai venit Cristina :W :h5

Frumoasa mashinuta, iti doresc sa te bucuri de ea la maxim, despre consum ce sa zic nu mi se pare exagerat avand in vedere dimensiunile si tipul motorului. cu siguranta aici vei gasi ajutor si tot felul de informatii utile, de asta m-am inscris si eu nu de foarte mult timp.

Toate cele bune

Patroll
Link spre comentariu

In josul acestei pagini exista un banner TRACO

ala te duce la un web de firma

in acea firma existe un domn Tudor si un domn Pestele care stiu cam tot ce vrei tu sa afli despre Pajero-ul tau , si mai mult de atit stiu si cum sa rezolve .

problema e ca sunt in Bucuresti

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare