Vizitator florin75 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Florin Coman este numele meu, sunt proprietarul unui exemplar de Aro 10, una din cele mai hulite si dispretuite masini din toate cele care s-au produs vreodata. Cei care au scuipat-o primii au fost chiar cei care au produs-o, adica "rumanii"! Dar nu e locul pt refularea frustrarilor, care in cazul meu chiar nu sunt prezente, cel putin in ce priveste aceasta masina. Mai bine cateva date despre masina: fabricata in 1999, motor dacia 1.4, aproape 50.000 km parcursi, culmea, fara sa cada pe jos transmisia. Incaltat momentan cu AT, imi fac cu ochiul niste MT-uri, dar mai vedem. Motorul e pe cale sa devina un 1.6, cilindree la care produce mai multi cai si ceva mai mult cuplu. Am facut cateva iesiri frumoase cu aceasta masina, care m-a adus intotdeauna acasa cu bine. Am mai multe planuri pt imbunatatirea masinii, dar din pacate nu dispun de timp si loc pt a duce totul la bun sfarsit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 bine ai venit! :W sa o stapanesti sanatos! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit :W poza e de linga iezere la Cindrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit :W poza e de linga iezere la Cindrel Asa e! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit !! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 :care bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit Florine,apreciez ca folosesti masina si iesi cu ea la munte :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine a venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marius Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 bine ai venit!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bun Venit :lr GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 bine ai venit 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit.....nu lua in seama ce spun unii si altii....Aro e masina buna....am lucrat pe asa ceva....daca pui ce-i trebuie cand are nevoie...nu ai treaba cu ea...din pacate e greu sa gasesti piese calitative ...dar daca le gasesti ....nici prin cap nu-ti trece poti face cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bine ai venit!!! Foarte faina masina :br sora cu a mea :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 sora cu a mea :D si cu a mea :D :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 sora cu a mea :D si cu a mea :D :grin: Da Toate de la aceeasi mama :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Bun venit domn' Florin! Dvs, si masinii dvs! :be Nu mai pleca urechea la ce zic unii, altii... Avem aici colegi care merita tot respectul pentru ce au realizat cu ARO 10! Cu scuzele de rigoare, ca nu mentionez mai multe nume, iti dau exemplu modelul ARO 10 care m-a impresionat cel mai mult: masina lui Suparici! :1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 :tk :tk ma motivezi sa-i temin si interiorul ca am cam stagnat cu lucrarile :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Bine ai venit!....... TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 bine ai venit. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate