Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

florin75

Vizitator florin75

Postări Recomandate

Vizitator florin75

Florin Coman este numele meu, sunt proprietarul unui exemplar de Aro 10, una din cele mai hulite si dispretuite masini din toate cele care s-au produs vreodata. Cei care au scuipat-o primii au fost chiar cei care au produs-o, adica "rumanii"!

Dar nu e locul pt refularea frustrarilor, care in cazul meu chiar nu sunt prezente, cel putin in ce priveste aceasta masina.

Mai bine cateva date despre masina: fabricata in 1999, motor dacia 1.4, aproape 50.000 km parcursi, culmea, fara sa cada pe jos transmisia. Incaltat momentan cu AT, imi fac cu ochiul niste MT-uri, dar mai vedem. Motorul e pe cale sa devina un 1.6, cilindree la care produce mai multi cai si ceva mai mult cuplu.

Am facut cateva iesiri frumoase cu aceasta masina, care m-a adus intotdeauna acasa cu bine.

Am mai multe planuri pt imbunatatirea masinii, dar din pacate nu dispun de timp si loc pt a duce totul la bun sfarsit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai venit.....nu lua in seama ce spun unii si altii....Aro e masina buna....am lucrat pe asa ceva....daca pui ce-i trebuie cand are nevoie...nu ai treaba cu ea...din pacate e greu sa gasesti piese calitative ...dar daca le gasesti ....nici prin cap nu-ti trece poti face cu el
Link spre comentariu

Bun venit domn' Florin! Dvs, si masinii dvs! :be

Nu mai pleca urechea la ce zic unii, altii... Avem aici colegi care merita tot respectul pentru ce au realizat cu ARO 10!

Cu scuzele de rigoare, ca nu mentionez mai multe nume, iti dau exemplu modelul ARO 10 care m-a impresionat cel mai mult: masina lui Suparici! :1

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare