Max Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Ce scula imi trebuie ca sa fentez ABS-ul pentru a putea aerisi franele la o Toyota Landcruiser 120, 2006 3000 turbodiesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Aerisire frane Landcruiser 120 Se pot aerisi prin metoda clasica cu motorul oprit si fara contact pus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Aerisire frane Landcruiser 120 daca ai pompa de frana "electrica" (sigur este asa ) ai nevoie de tester pt a face aerisirea calumea...sau clasic... atat ca trebuie ca "ignition" si fie "on" pt ca trebuie sa fie alimentata pompa..sau folosesti .o alta scula speciala ..sst numit ABS ACTUATOR CHECKER dar este mai complicat.. cel mai simplu .1 pune lichid in vas pana la maxim. 2 ig "on" 3 cateva pedale frana..ti apasat..pana la capat 4 deschizi aerisitorul..lasi sa curga lichid pana nu mai curge ..dupa aia inchizi.....(operatia trebuie facuta pe ranbd la fiecare roata)..cineva trebuie sa toarne lichid sa nu traga aer ..ca altfel lucrezi mai mult... era sa uit trebuie sa incepi cu conducata cea mai lunga adica dr spate .... atenti la ce lichid de frana folosesti ... succes... sper ca nu v-am plictisit...prea mult.. :hi asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Aerisire frane Landcruiser 120 daca ai pompa de frana "electrica" (sigur este asa ) ai nevoie de tester pt a face aerisirea calumea...sau clasic... atat ca trebuie ca "ignition" si fie "on" pt ca trebuie sa fie alimentata pompa..sau folosesti .o alta scula speciala ..sst numit ABS ACTUATOR CHECKER dar este mai complicat.. cel mai simplu .1 pune lichid in vas pana la maxim. 2 ig "on" 3 cateva pedale frana..ti apasat..pana la capat 4 deschizi aerisitorul..lasi sa curga lichid pana nu mai curge ..dupa aia inchizi.....(operatia trebuie facuta pe ranbd la fiecare roata)..cineva trebuie sa toarne lichid sa nu traga aer ..ca altfel lucrezi mai mult... era sa uit trebuie sa incepi cu conducata cea mai lunga adica dr spate .... atenti la ce lichid de frana folosesti ... succes... sper ca nu v-am plictisit...prea mult.. :hi Multumesc pt explicatii. Nu am inca diagnoza pentru modelul acesta. SST-ul ABS ACUATOR CHECKER in e consta? Cum arata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Aerisire frane Landcruiser 120 daca ai pompa de frana "electrica" (sigur este asa ) ai nevoie de tester pt a face aerisirea calumea...sau clasic... atat ca trebuie ca "ignition" si fie "on" pt ca trebuie sa fie alimentata pompa..sau folosesti .o alta scula speciala ..sst numit ABS ACTUATOR CHECKER dar este mai complicat.. cel mai simplu .1 pune lichid in vas pana la maxim. 2 ig "on" 3 cateva pedale frana..ti apasat..pana la capat 4 deschizi aerisitorul..lasi sa curga lichid pana nu mai curge ..dupa aia inchizi.....(operatia trebuie facuta pe ranbd la fiecare roata)..cineva trebuie sa toarne lichid sa nu traga aer ..ca altfel lucrezi mai mult... era sa uit trebuie sa incepi cu conducata cea mai lunga adica dr spate .... atenti la ce lichid de frana folosesti ... succes... sper ca nu v-am plictisit...prea mult.. :hi Respectele mele, Domnul Dan!! :hi Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Aerisire frane Landcruiser 120 sst-ul este un modul cu niste mufe pe care le conectezi la mufele de pe pompa ..intr-o anumita ordine..dupa aia alimentezi actuatorlul(din sst) la baterie .. (din pacate nu pot atasa schema ).......sorry.. incearca mai bine cum ti-am explicat ..dar vezi sa nu ramai fara lichid ... asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Aerisire frane Landcruiser 120 sst-ul este un modul cu niste mufe pe care le conectezi la mufele de pe pompa ..intr-o anumita ordine..dupa aia alimentezi actuatorlul(din sst) la baterie .. (din pacate nu pot atasa schema ).......sorry.. incearca mai bine cum ti-am explicat ..dar vezi sa nu ramai fara lichid ... Ok. Multumesc inca o data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate