Vizitator eiramenna Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Servus! numele anterior a fost "2fast4u"! prost inspirat, actualul ramane definitiv! aceasta a fost prezentarea mea de acum 3 zile avand numele vechi! multumesc de primire! "sunt annemarie, multumesc ca m.ati primit in club! am aflat de acest site de cateva zile, ,,, sunt pasionata de masini, detin un vw dar cred ca daca mai stau mult pe acest forum...imi achizitionez si eu un agregat! :) nu am participat pana acum la nici un off road,,,dar imi doresc tare mult sa intru si la propriu in club! poate pana atunci poate ma ia cineva ca si copilot! :grin: numai bine! :hi " o seara faina! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! asta suna mult mai bine :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! da! si eu cred la fel! :ypu merci! acela a fost sub un impuls de moment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Ai grija sa nu mai gresesti! :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! numele tau de utilizator ar trebui vazut in oglinda retrovizoare sa fie citit corect? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! daca il citesti asa cum e,,este nume de utilizator daca il citesti in oglinda, e numele meu, :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Adica un fel de srevni in varianta feminina :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Da, asta merge mai bine..plus ca la acareturile astea nu prea merge fast..poate furious DA, dar fast...mai greu :grin: Oricum, bine ai venit din nou.. :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Asa este! eu fiind vitezomana, va trebui sa invat rabdare si sa imi iau adrenalina in alt mod ..mai incet dar sigur! :wink: O zi faina faina! :h5 *Da, ceva de genul "servni"! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Adica un fel de srevni in varianta feminina :ha: :ha: :ha: :h5 :ha: :ha: :ha: :h5 ahahahha buna comparatie bine ai venit pe forum si vorba ta ... sper ca nu mai ai mult pana te dotezi cu un agregat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Multam! abia astept...o sa ma oftic de ce nu am luat mai devreme..dar e ok si de acum incolo! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Bine ai venit printre noi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! bine ai venit :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Bine ai venit! In ceea ce priveste viteza, m-as bucura sa vad ce viteza ai in noroi la alergatul cu cablu! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Servus! numele anterior a fost "2fast4u"! prost inspirat, actualul ramane definitiv! aceasta a fost prezentarea mea de acum 3 zile avand numele vechi! multumesc de primire! "sunt annemarie, multumesc ca m.ati primit in club! am aflat de acest site de cateva zile, ,,, sunt pasionata de masini, detin un vw dar cred ca daca mai stau mult pe acest forum...imi achizitionez si eu un agregat! :) nu am participat pana acum la nici un off road,,,dar imi doresc tare mult sa intru si la propriu in club! poate pana atunci poate ma ia cineva ca si copilot! :grin: numai bine! :hi " o seara faina! :) daca mai gresesti odata o sa iti iei botezul de la ceilalti useri!!! :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! bine ai venit! 'din nou' LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Bine ai revenit!!!! Asa-i mult mai bine. :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! Adica un fel de srevni in varianta feminina :ha: :ha: :ha: :h5 :ha: :ha: :ha: :h5 ahahahha buna comparatie bine ai venit pe forum si vorba ta ... sper ca nu mai ai mult pana te dotezi cu un agregat Deaia imi ardeau mie urechile zilele trecute ... :roll: On topic: Bine ai revenit eiramenna! ps: io am crezut ca te-ai casatorit, deaia ti-ai schimbat numele :P I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! daca mai gresesti odata o sa iti iei botezul de la ceilalti useri!!! :twisted: serios!? chiar as fi curioasa cum as fi botezata! dupa cateva zile ce m.am inscris pe forum am si fost intr,o iesire, cea din 20 apr, m.tii bodoc! multumesc baieti ca m.ati luat. nu as fi crezut ca se va intampla asa repede! daca in ritmul acesta merg lucrurile, curand o sa am si eu o jucarie cu care sa ma dau pe coclauri si noroaie! bulbar: Bine ai venit! In ceea ce priveste viteza, m-as bucura sa vad ce viteza ai in noroi la alergatul cu cablu! :ha: iar la alergatul cu cablul prin noroi, sper sa fac fata!! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! :W :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! :W :cl :h5 :banana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! re :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! daca mai gresesti odata o sa iti iei botezul de la ceilalti useri!!! :twisted: serios!? chiar as fi curioasa cum as fi botezata! dupa cateva zile ce m.am inscris pe forum am si fost intr,o iesire, cea din 20 apr, m.tii bodoc! multumesc baieti ca m.ati luat. nu as fi crezut ca se va intampla asa repede! daca in ritmul acesta merg lucrurile, curand o sa am si eu o jucarie cu care sa ma dau pe coclauri si noroaie! bulbar: Bine ai venit! In ceea ce priveste viteza, m-as bucura sa vad ce viteza ai in noroi la alergatul cu cablu! :ha: iar la alergatul cu cablul prin noroi, sper sa fac fata!! :wink: cam asa e botezul... :ha: ...in functie de gashca... iar paranghelia completa e cam asa: viewtopic.php?f=38&t=7907 :uameni .......sper sa nu fie un Suzuki sau o Niva... :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: am schimbat numele de utilizator! :W Annemarie ! Bine ai venit! In ceea ce priveste viteza, m-as bucura sa vad ce viteza ai in noroi la alergatul cu cablu! :ha: :ha: Petre , fii gentil cu sexul opus ! :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate