Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

spionii ecologici

sxn

Postări Recomandate

o initiativa extraordinara,un grup de voluntari cu aparate foto,statii emisie,...se duc la ''iarba verde'' si ii fotografiaza pe cei care lasa gunoaie.

se trimit datele la politie si...amenda.

am vazut azi la stirile de la 17 la antena3

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: spionii ecologici

Nu te scandaliza, Miroane, am vazut ca nici tu nu ai lasat gunoi in urma ta, asa ca tu te conformezi din start. Eventual mai lasi cate un capac de roata, dar nu o faci dinadins si nici de bunavoie :ha: Apropo de spionii ecologici, imi aduc aminte de ce povestea cumnatul meu despre Munchen prin 85-87. Avusese tentativa de a arunca, in traditie romaneasca, un muc pe jos. Verisoara lui muncheneza i-a zis ca nu crede ca are atatia bani. Se pare ca la momentul respectiv municipalitatea avea o armata de pensionari care patrulau pe strazi, iti aruncau mucul la gunoi si apoi iti prezentau nota de plata pentru serviciul prestat. Nici macar nu era o amenda :D

Samurai incepator
Link spre comentariu

Daca e asa, ma bag si eu cu camera, la jegoshii care vin la Cheia. Saptamanile trecute am tot iesit prin zona, si am dat peste o poiana plina cu ghiocei, crescutzi printre pampershi, tavitze de mici si cutii de bere. Daca ar da amenzi, 2-3 saptamani la rand, s-ar invatza omul sa isi ia gunoiul cu el la portbagaj.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Daca e asa, ma bag si eu cu camera, la jegoshii care vin la Cheia. Saptamanile trecute am tot iesit prin zona, si am dat peste o poiana plina cu ghiocei, crescutzi printre pampershi, tavitze de mici si cutii de bere. Daca ar da amenzi, 2-3 saptamani la rand, s-ar invatza omul sa isi ia gunoiul cu el la portbagaj.

daca o faci,cheama si politia ca daca nu e degeaba...

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

... si poate o sa fie si o amenda pentru cei care arunca din masina in mers diverse.. de la mucuri de tigara pana la pet-uri si pungi cu gunoi... si-atunci sa vezi curatenie in romanica :grin:

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Agentul constatator trebuie sa fie si cel care intocmeste procesul verbal.

Nu mai stiu exact care e legea, dar pot sa caut daca vreti.

Deci cu toate pozele... PV-urile intocmite sunt nule de drept. Chestia asta e ca la radar, te ia aici si te opreste peste 1 km... o contesti si castigi fara nici o problema. Chiar daca ei isi dau datele prin statie, ala care era cu radarul trebuie sa faca si PV-ul. Ca e bine sau nu, nu comentez, DAR asta este legea.

E o initiativa laudabila si extrem de folositoare, dar nu asa. Trebuie sa se gaseasca o metoda mai buna. Adica un oficial care sa aiba calitatea de agent constatator. In legea de care vorbesc scrie clar ce si cum. O sa caut zilele urmatoare si o sa postez.

Link spre comentariu

La faza cu aruncatul din mashina, as avea multe de comentat. Sunt motociclist, si mi-am luat atatea mucuri de tzigara in freza, incat sunt satul. Mi-a aruncat unul o data pe geam o cutie de redbull, dupa ce s-a uitat intai in oglinda. Probabil ca daca era vreum mertzan plin de tzigani, nu o arunca, dar asa.... M-am oprit si am luat-o si mare i-a fost mirarea cand i-am aruncat-o la loc pe geam catziva kilometrii mai departe. Cred ca nu o sa mai arunce pe geam nimik...

Ce politzie e responsabila de astfel de actiuni? Ca banuiesc ca nu cei de la circulatzie. Probabil politzia comunitara, sau jandarmeria montana, sau cum naiba ii spune. Serios, as vrea sa organizez o treaba de genul asta la Cheia, pentru ca e jale ce ramane dupa cei care vin "la iarba verde". Aranjez si cu televiziunea, sa mediatizeze tot, si poate o sa avem si noi o tzara mai curata...

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Interesanta initiativa! Sper ,ca va functiona. Noi de exemlpu am luat initiativa si impreuna cu colegii salvamontisti din Sovata ne-am hotarat sa facem un pic de curatenie de primavara dupa manelisti. "Rezultatul" a depasit toate asteptarile, cu toate ca am ales o zona mai putin umblata din Sovata (Valea Sovetii)

Link spre comentariu

Re: spi0nii ecologici

ar fi o initiativa de laudat.....numai ca ar trebui aparate de pozat omologate ca altfel pot sa spuna ca sint trucate....inca nu sintem in germania dar cine stie

sa dea domnu sa prinda

Nu dati cu pietre, unul dintre aparatele omologate este: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... 1665291496

Nu stiu de ce asta e omologat sa faca asta, nu e tocmai ieftin.

Cel care face fotografia merge ca martor la proces daca este cazul.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Ziceam ca va spun despre ce lege este vorba, legat de aplicarea contraventiilor. Chestia asta e valabila pt multe chestii. Asa ca nu ar fi rau sa o cititi.

Asta este link-ul : http://legislatie.just.ro

La tip act: Ordonanta

Nr act: 2

Si doar la an mai completati :20001

Daca nu va descurcati cautati pe google : regimul juridic al contravenţiilor

Link spre comentariu

Vizitator peugeot1978

Am fost de paste la padure undeva pe langa nehoiu,erau acolo primarul si cu politia locala si dadeau niste pliante prin care indemna lumea sa nu faca mizerie si sa nu dea foc la padure.super nu?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare