Suparici Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Pentru cine are nevoie de inca o cheie master pt masina si nu vrea sa umble pe la reprezentanta, scriu aici procedura pe care am urmat-o eu: 1. Se cumpara o cheie bruta cu chip de pe ebay (zic eu ca e cel mai ieftin). Eu am cumparat de AICI cu 8.99 $ cheia + 9.99$ transportul 2. Se decupeaza cheia dupa cea originala (la orice atelier de multiplicat chei) 3. Se programeaza cheia noua in masina: PROCEDURA: * In 15 secunde parcurgeti urmatorii 3 pasi: 1. Intrati in masina, toate usile inchise (nu blocate), nicio cheie in butuc 2. Introduceti cheia originala in butuc 3. Treceti contactul de la LOCK la ON de 5 ori * In 20 de secunde deschideti si inchideti usa de la sofer de 6 ori. (eu sincer am stat cu degetul pe intrerupatorul de la usa :grin: ) * In 10 secunde scoateti cheia originala din butuc * In 10 secunde introduceti noua cheie in butuc * Treceti contactul pe ON si tineti-l 60 secunde sau mai mult * Scoateti cheia * Deschideti si inchideti usa o data. * Sfarsitul procedurii Si in engleza: Within 15 seconds, perform the following 3 steps: All doors closed. Key not in cylinder Insert already registered master key in the key cylinder Turn ignition switch from the LOCK to ON position 5 times Within 20 seconds, Open and Close the driver's door 6 times Within 10 seconds, remove the master key from the key cylinder. Within 10 seconds, insert the key to be registered into the key cylinder Keep the ignition switch at the ON position for 60 seconds or more Remove key Open and Close the driver's door once End of procedure http://www.lcool.org/technical/90_serie ... o_key.html La mine a functionat pe un KZJ 90 din 1999. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Super!!!! Eu am dat 15 milioane pe cheie la Toyota Bucuresti. Dar sa nu crezi ca o taie la ei! Nu. Te trimit frumusel in oras ca sa o copiezi dupa care te intorci la ei pt procedura de codare. Pe care bineinteles ca nu vor sa ti-o spuna. Iar la centrul de copiere am facut greseala sa-i spun cat costa cheia....Mi-a dat-o inapoi cu rugamintea sa merg la altcineva. Adica m-am mai plimbat un pic prin oras. Cam asta-i japca de la noi. Stiam ca exista chei brute dar nu stiam daca se pot si coda. Acum stiu dar....tocmai am vandut masina. VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Aste e. eu am fost la atelierul din cora si mi-au cerut 300 lei pt o cheie si mi s-a parut mult. Asta pe langa ca era f urata cheia, cu un plastic mare si colturos. La Toyota nici nu am indraznit sa ma duc :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Pentru cine are nevoie de inca o cheie master pt masina si nu vrea sa umble pe la reprezentanta, scriu aici procedura pe care am urmat-o eu: Merci mult pentru informatie - am procedat dupa algoritmul tau la Hyundai Galloper si a mers din prima :bravo Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Sa inteleg ca merge la orice masina? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Majoritatea combinatiilor de genul asta merg pe toate masinile. Spre exemplu combinatia cu care opresti bipaitul la centuri am invatat-o de la un tip cu Mazda RX8 iar eu am aplicat-o pe avensis cu cheie si corolla cu buton... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 daca pe cheia originala am si comanda de inchidere/deschidere usi cum se rezolva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 am citit undeva ca la fel numai ca inchizi/deschizi usile din cheie Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Salut, am luat de curand un LC90 din 1997. Are o singura cheie, pe cea de service. As vrea sa fac inca o cheie, pe cea master, daca se poate cea cu telecomanda pentru inchidere centralizata asa cum a avut masina cand a fost fabricata. Stie cumva cineva cum se poate face?....Orice solutie si sfat este binevenit, mai putin cel in care sunt trimis la reprezentanta Toyota. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 am rezolvat problema! am facut rost de codul cheii..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Deci, la LC120 2005, am facut si programat o cheie in 10 min in Cluj, la un atelier (Str. Dorobantilor, nu facem reclama, pt cine vrea info PM). Cost 300 lei parca (cheie cu carcasa noua + cip). F. profi omul, iti face copie cu CI de siguranta si dupa actele masinii. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 eu am avut putin noroc si am dat de codul cheii...am si comandat-o in germania si m-a costat 50 eur. vine taiata si codata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
land9059 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Merci mult pentru informatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jakx_077 Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 eu am avut putin noroc si am dat de codul cheii...am si comandat-o in germania si m-a costat 50 eur. vine taiata si codata... Salut! Daca nu te superi, cum "ai dat de codul cheii"? Multumesc! Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Vezi ca este o mare diferenta intre lc 90 si lc 120 . Fii atent ce faci . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Programare cheie Toyota Land Cruiser KZJ 90 Neamtul tot neamt ramane....:) Si-a notat codul pe cartea de service....Alta sansa nici nu mai aveam. Acel cod nu poti sa-l mai iei de la Toyota daca l-ai pierdut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate